امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تقویت ولتاژ dc
نویسنده پیام
alirezajf68 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 12

تشکرها : 0
( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #1
تقویت ولتاژ dc
سلام بچه ها خسته نباشید
من 2تا سیم به پایه های موتور ویبره موبایلم لحیم کردم و می خوام وقتی موبایلم زنگ می خوره یه پایه میکرو 1 بشه(یعنی ولتاژ به 5 ولت برسه). وقتی موبایلم زنگ می خوره ولتاژ ویبره بصورت dc از صفر ولت تا 1.76 ولت تغییر می کنه ومن باید این ولتاژ رو تقویت کنم و به صفر تا 5 ولت برسونم.
یه بار با استفاده از lm324 مدار تقویت کننده وارون نکننده ساختم که R فیدبک من 2.2k اهم و R1 من 1k اهم بود و vcc آی سی (lm324) یازده ولت بود که خروجی 5 ولت می گرفتم(اگه کمتر از 11 ولت به آی سی ولتاژ می دادم خروجی من کمتر از 5 ولت می شد که به درد من نمی خورد) ولی این مدار بعضی موقع خروجی کمتر از 5 ولت(تقریبا2.5)نشون میداد(انگار قاط میزد)مقاومت ها رو تغییر دادم تا طبق فرمولvout=vin(1+Rf/R1 ببینم باز نتیجه مطلوب رو میگیرم ولی باز میدیدم تو تستهای اولیه خوب جواب میده ولی باز قاط میزنه.
یه بار دیگه اومدم از lm324 بعنوان مقایسه کننده استفاده کردم وبه پایه شماره 2 یه پتانسیو متر 10k اهم وصل کردم واون رو روی 1 ولت تنظیم کردم.سر مثبت سیم ویبره رو به پایه شماره 3 وصل کردم ولی این بار بخاطر اینکه خروجی 5 ولت از آی سی بگیرم مجبور شدم به vcc آی سی ولتاژ 18 ولت اعمال کنم ولی باز هم بعضی موقع قاط میزنه. مطمئنم مدار رو به درستی میبندم نقشه تقویت کننده و مقایسه کننده رو از منابع مختلف دیدم ویک هفته تمام رو روی این مدار کار کردم ولی هنوز نتیجه نگرفتم.نقشه مدارم رو تو ضمیمه میذارم .لطفا توضیحات تئوری ندید که من از بس این مطالب رو بررسی کردم همه رو حفظ شدم .این چیزایی که ماتو کتابا میخونیم همش در حالت ایده آله که در عمل خیلی با تئوری فرق داره.منبع تغذیه من یه آداپتور معمولی با قابلیت تغییر ولتاژه. شما باشین بخواین این کار رو انجام بدین چی کار می کنید؟لطفا اگه تجربه دارید وقبلا ولتاژی رو تقویت کردید به این تاپیک جواب بدید و الا مطالب تئوری به درد من نمیخوره!

فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)

۱۵-اردیبهشت-۱۳۹۱, ۰۱:۳۷:۲۳
robojalal آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 11

تشکرها : 125
( 463 تشکر در 142 ارسال )
ارسال: #2
RE: تقویت ولتاژ dc
سلام دوست گرامی
ظاهرا مدارتون که به عنوان مقایسه کننده هست مورد ( ایراد ) داره .
شما زحمت بکش یکی از دو تا سر کناری پتانسیومتر رو به +5 ولت و یکی دیگه رو به زمین ( صفر ولت ) بده
سر وسط پتانسیومتر رو هم بده به پایه 2 اپ امپ
پایه شماره 3 اپ امپ رو هم بده به موتورت
به پایه تغذیه اپ امپ هم +7 ولت بده
خروجی تقریبا 5 ولت داری
این فایلی که برات میذارم رو ببین
تقریبا شبیه این
شما میتونید به جای LM324 از LM358 استفاده کنی
لینک مدار

موفق باشید...

در راه علم هیچ وقت نگید نمی تونیم ، همه چیز تونستنی هست و فقط کمی اراده میخواد ، که شما دارین .Cool

http://robo-elec.blogfa.com

۱۵-اردیبهشت-۱۳۹۱, ۰۳:۱۰:۵۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
alirezajf68 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 12

تشکرها : 0
( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #3
سلام منم دقیقا به همین شکل که شما گفتید بستم ولی باز هم ایرا داره البته من شکلی که تو ضمیمه فرستادم قسمت مقایسه کننده برای پتانسیومتر رو بد کشیدم ولی مدار رو درست بستم خیالت تخت.
۱۶-اردیبهشت-۱۳۹۱, ۰۱:۳۷:۴۴
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #4
۱ - مقایسه کننده حداقل ولتاژ داره برای کار کردن مثلا ۷۴۱ به + و - ۷ ولت نیاز داره یعنی حتما متقارن و ۲ تا دونه ۷ ولت وگرنه کار نمی کنه
۲ - همین آپ آمپ نزدیکی های منبع تغدیه درست کار نمی کنه یعنی نزدیکی های +۷ و نزدیکی های -۷
۳ - ولتاژ ورودی DC مطمئنی؟
۴ - از یه ترانزیستور ساده استفاده کن قبلش می تونی با یه مقسم ولتاژ کمش کنی که همین طوری روشن نشه و وقتی برق هست روشن بشه

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۱۶-اردیبهشت-۱۳۹۱, ۱۱:۳۷:۲۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : abbasalifix, Ambassador
sharin آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 28

تشکرها : 3714
( 8171 تشکر در 2772 ارسال )
ارسال: #5
روش مقايسه با مقايسه گر جواب مي دهه ، مي توني مدارهاي تبديل 3.3v به 5v رو هم ببيني و از اون ها ايده بگيري و كارت رو انجام بدي ...
در ضمن ولتاژ 1.76 دي سي رو كه گفتي نيازي نيست تقويت بشه !!
بايد سطح ولتاژش اصلاح بشه و بشه 5 ولت.

۲۴-اردیبهشت-۱۳۹۱, ۲۱:۴۰:۳۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : abbasalifix

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [فوری] ساخت رگولاتور ولتاژ 60 ولت 10 آمپر mahzak 7 8,854 ۲۱-خرداد-۱۳۹۷, ۱۳:۱۱:۲۸
آخرین ارسال: 1نفر
  [فوری] ساخت پالسر های ولتاژ (high voltage)لیزر ghasemataee 1 2,652 ۱۱-خرداد-۱۳۹۵, ۱۵:۳۷:۱۱
آخرین ارسال: ghasemataee
  درخواست راهنمایی تقویت کننده ولتاژ با فرکانس 50 کیلوهرتز sinastar 0 1,902 ۱۹-دى-۱۳۹۴, ۲۳:۴۰:۰۵
آخرین ارسال: sinastar
  ولتاژ کاری ماژول تابلو روان ؟ Dastanjahan 4 2,984 ۰۲-فروردین-۱۳۹۴, ۱۱:۳۵:۴۴
آخرین ارسال: Ambassador
  تبدیل ولتاژ dc به ac ka-arash 1 2,825 ۰۹-اسفند-۱۳۹۳, ۰۲:۱۷:۳۵
آخرین ارسال: vigraz
  کاهنده ولتاژ dc بدون استفاده از سوئیچینگ elecont89 5 6,265 ۲۲-مرداد-۱۳۹۲, ۲۲:۴۵:۰۶
آخرین ارسال: aKaReZa75
  مدار تقویت کننده کلاس b abbasalifix 0 2,873 ۲۳-دى-۱۳۹۱, ۱۸:۳۶:۲۸
آخرین ارسال: abbasalifix
  ولتاژ بالا يا آمپراژ بالا ، براي توان مشخص ? rdscience 10 10,155 ۲۶-آذر-۱۳۹۱, ۱۰:۵۱:۱۶
آخرین ارسال: akbar8
  برعكس زدن ولتاژ مثبت و منفي gaston 2 3,952 ۰۵-مهر-۱۳۹۰, ۱۰:۳۲:۵۵
آخرین ارسال: mohsen88
  روش های یافتن پیک یک ولتاژ ac mehrdadgh 6 9,374 ۲۳-آبان-۱۳۸۸, ۲۱:۰۴:۳۸
آخرین ارسال: mehrdadgh

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS