امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چک کردن دو پایه و مقایسه با هم بطور همزمان
نویسنده پیام
omid_phoenix آفلاین
مدیر بخش

موضوع‌ها: 108

تشکرها : 12682
( 15433 تشکر در 4574 ارسال )
ارسال: #12
RE: چک کردن دو پایه و مقایسه با هم بطور همزمان
(۲۶-مرداد-۱۳۹۱, ۱۴:۰۰:۴۱)parham144 نوشته است: با سلام خدمت اساتيد محترم .من ميخوام دو پايه رو بصورت مداوم چک کنم مثلا با کانتر يا مثلا روش افزايش و کاهش مقدار متغيرر(incr,decr) يعني مثلا اگر پايه اول 10 بار صفر ميشه اين مقدار توي يک متغيير ريخته بشه و پايه ديگر هم همينطور چک بشه و اگر تعداد صفر شدن اين دو پايه برابر شد حالا يک کاري انجام بده. فقط ميخوام اين کار به صورت مداوم انجام بشه .ممنون ميشم در برنامه نويسيش با بسکام کمکم کنيد .

سلام به همه مندسان؛
منم یه برنامه بدون تایمر نوشتم ولی نمی دونم تا چه حدی درسته؟
ممنون میشم اشکالات رو بگید؛
طریقه کارکرد؛
دو تا LED رو مرتب روشن و خاموش کردم و با هر بار خاموش شدن، یک واحد به
کاراکترهای A و B در LCD اضافه کردم و موقعی که هردو LED ده بار خاموش
شدند، یک موتور DC شروع به حرکت می کنه.

کد:
$regfile = "m32def.dat"
$crystal = 1000000
Config Lcdpin = Pin , Db4 = Portd.0 , Db5 = Portd.1 , Db6 = Portd.2 , Db7 = Portd.3 , E = Portd.4 , Rs = Portd.5
Config Porta = Output
Config Portd = Output
Dim A As Byte
Dim B As Byte
Do
Cursor Off
A = 1
B = 1
Q:
Set Porta.0
Set Porta.1
WAitms 600
Reset Porta.0
Reset Porta.1
Waitms 600

If Porta.0 = 0 Then
Incr A
End If
If Porta.1 = 0 Then
Incr B
End If

Locate 1 , 1
Lcd " A :" ; A

Locate 1 , 8
Lcd " B :" ; B

If A = 10 And B = 10 Then
Set Portd.6
End If

Goto Q
Loop
End

شبیه ساز پروتوس[/code]؛

[تصویر:  vbgztoc67y4pzvw8hfu.jpg]

۰۵-شهریور-۱۳۹۱, ۱۶:۰۷:۵۸
تشکر شده توسط : aKaReZa75
omid_phoenix آفلاین
مدیر بخش

ارسال: #13
اینم برنامه نوشته به زبان بیسیک و فایل شبیه سازی شدن در پروتوس برای دانلود؛

دانلود پروژه

۰۵-شهریور-۱۳۹۱, ۱۷:۲۵:۵۷
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

موضوع‌ها: 21

تشکرها : 4898
( 4575 تشکر در 1473 ارسال )
ارسال: #14
نقل قول: سلام به همه مندسان؛
ببین دوسته من از If برای اینکارا استفاده نکن.واسه اینکه اگه اون کلید رو یک بار ولی به یک مدتی بگیری همش به متغیر اضافه میکنه.حداقل از دستور Debounce استفاده میکردی بهتر بود.

موفق باشی...

سلام، من حسین باقری هستم، طراح الکترونیک و برنامه نویس میکروکنترلر.
توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم.
همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم.
در کنار مباحث گفت شده، اصول اندازه الکترونیکی، نحوه صحیح مونتاژ و عیب‌یابی بردهای الکترونیکی، شبیه سازی مدارات مختلف رو هم یاد میگیریم.
اگر علاقه مند به یادگیری موضوعات عنوان شده هستید، به کانال یوتیوب من با آدرس زیر سر بزنید.
https://www.youtube.com/@aKaReZa75
۰۵-شهریور-۱۳۹۱, ۱۸:۳۰:۲۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : omid_phoenix
omid_phoenix آفلاین
مدیر بخش

ارسال: #15
(۰۵-شهریور-۱۳۹۱, ۱۸:۳۰:۲۸)h.unique نوشته است:
نقل قول: سلام به همه مندسان؛
ببین دوسته من از If برای اینکارا استفاده نکن.واسه اینکه اگه اون کلید رو یک بار ولی به یک مدتی بگیری همش به متغیر اضافه میکنه.حداقل از دستور Debounce استفاده میکردی بهتر بود.

موفق باشی...

ممنون حسین جانHeart

درسته با if نمی شه محدودش کرد!

اصلاحش می کنم،ببینید درسته...

۰۵-شهریور-۱۳۹۱, ۲۱:۳۵:۴۱
parham144 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 6

تشکرها : 13
( 3 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #16
با تشکر از دوستان و معذرت بخاطر اینکه خیلی سوال کردم و کمتر خودم کار کردم.فقط یک سوال برای استفاده از لیزر باید در برنامه تاخیر یا debounce قرار داد. و دیگه اینکه h.unique عزیز در برنامه ای که قرار دادند از if استافده کردند میخوام بدونم اشکالی داره با if یعنی این مشکلی که گفتید باعث میشه نشه از این برنامه در عمل و با سنسور استفاده کرد ؟ ممنون
۰۷-شهریور-۱۳۹۱, ۱۲:۲۲:۱۴
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

ارسال: #17
ببین دوسته گلم وقتی از if استفاده میکنی اگه کلید رو بزنی و تو if به یک متغیر یک واحد اضافه کنی کافیه که برنامه یکبار از اول اجرا شه و شما کلید رو رها نکرده باشین برنامه هم هر موقع که به if رسید یک واحد دیگه اضافه میکنه.
حالا شما اینو تصور کن که اگه یک لیموزین از جلو سنسور هات رد شد برنامه حداقل 100تا به متغیر اضافه میکنه!در صورتی که فقط 1 ماشین رد شده ولی میکرو احساس میکنه 100تا رد شده.
ولی در کانتر به مدت زمانی که یک پایه 1 یا 0 شه کاری نداره اون فقط به لبه های بالا رونده یا پایین رونده کار داره.
حله؟

توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم.
همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم.
در کنار مباحث گفت شده، اصول اندازه الکترونیکی، نحوه صحیح مونتاژ و عیب‌یابی بردهای الکترونیکی، شبیه سازی مدارات مختلف رو هم یاد میگیریم.
اگر علاقه مند به یادگیری موضوعات عنوان شده هستید، به کانال یوتیوب من با آدرس زیر سر بزنید.
۰۷-شهریور-۱۳۹۱, ۱۲:۳۱:۴۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
parham144 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 3 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #18
(۰۷-شهریور-۱۳۹۱, ۱۲:۳۱:۴۳)h.unique نوشته است: ببین دوسته گلم وقتی از if استفاده میکنی اگه کلید رو بزنی و تو if به یک متغیر یک واحد اضافه کنی کافیه که برنامه یکبار از اول اجرا شه و شما کلید رو رها نکرده باشین برنامه هم هر موقع که به if رسید یک واحد دیگه اضافه میکنه.
حالا شما اینو تصور کن که اگه یک لیموزین از جلو سنسور هات رد شد برنامه حداقل 100تا به متغیر اضافه میکنه!در صورتی که فقط 1 ماشین رد شده ولی میکرو احساس میکنه 100تا رد شده.
ولی در کانتر به مدت زمانی که یک پایه 1 یا 0 شه کاری نداره اون فقط به لبه های بالا رونده یا پایین رونده کار داره.
حله؟

با تشکر از شما . یعنی با این حساب باید بی خیال کانتر بشیم؟ از چی باید استفاده کرد؟ میشه لحظه اول که مثلا لبه بالا رونده تحریک شد یک تاخیر بدیم بعد دوباره کانتر بخونه که تو این زمان مایشن رد شده باشه ؟ این دیبانس یادمه مثلا واسه این بود که مثلا موقعی که میخوایم سوئیچی رو فشار بدیم لغزشهای دست دیگه شمرده نشه اگر درسته اینو باید تو دستورات کانتر استفاده کرد یا نه ؟ممنون میشم بگید برای حل مشکل چه روشی درسته
۰۸-شهریور-۱۳۹۱, ۱۷:۵۲:۵۶
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

ارسال: #19
ببین عزیز دله من.
کانتر به مدت زمانی که یک پایه 1 میشه یا 0 میشه کاری نداره.
وقتی شما کانتر رو با لبه بالا رونده کانفیگ میکنی هر موقع پایه از 0 به 1 تغیر کرد 1 واحد به ریجستر خودش اضافه میکنه.کانتر کاری با زمان 0 یا 1 شدن یک پایه نداره.یعنی اگه پایه 0 هستش بعد اونو 1 کردی میتونی کلید رو تا 1000000000.....سال دیگه بگیری اون فقط به ازای هر بار که پایه 1 شد 1واحد به ریجستر خودش اضافه میکنه.
حله؟

۰۸-شهریور-۱۳۹۱, ۱۸:۰۴:۰۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
parham144 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 3 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #20
با تشکر از شما .ببینید من منظور شما رو متوجه شدم سوال من اینکه را حل چی هست؟آیا باید کانتر رو کنار بذاریم ؟یا با تاخیر میشه این مشکل رو حل کرد؟پیشنهاد شما چی ست ؟ ممنون
۱۰-شهریور-۱۳۹۱, ۱۴:۲۲:۵۷
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

ارسال: #21
با تاخیر هم میشه ولی زیاد قابل اعتماد نیس.
من همون کانتر رو پیشنهاد میکنم.

۱۱-شهریور-۱۳۹۱, ۱۱:۳۰:۱۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
parham144 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 3 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #22
ممنون از شما .فقط اگر قرار باشه از کانتر استفاده کنیم پس این مشکلی که گفتید یعنی اینکه ممکنه چند بار بشمره د حالی که فقط باید یک بار بشمره رو چطور حل کنیم ؟
۱۱-شهریور-۱۳۹۱, ۱۸:۱۳:۳۰

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  صفر شدن پایه میکرو در صورت قطع برق mega16 4 696 ۲۳-اردیبهشت-۱۴۰۰, ۱۸:۴۸:۲۴
آخرین ارسال: mega16
Question [فوری] اتصال lcd گرافیکی به پایه های دلخواه میکرو در بسکام behzadsen 4 4,337 ۰۵-دى-۱۳۹۵, ۱۵:۲۵:۳۰
آخرین ارسال: behzadsen
  [سوال] ریست شدن پایه میکرو هنگام سرریز watchdog alirezajf68 2 3,224 ۰۵-مرداد-۱۳۹۵, ۱۸:۰۷:۳۹
آخرین ارسال: a.mehran
Exclamation [فوری] مشکل نوشتن برنامه AVR با تایمر مد مقایسه dr.mohammad 7 4,184 ۲۹-دى-۱۳۹۴, ۱۳:۲۸:۴۹
آخرین ارسال: sharin
  تشخیص فشرده شدن همزمان شستی ها در کدویژن MicrowaveCO 5 3,965 ۲۸-اردیبهشت-۱۳۹۴, ۲۱:۳۱:۱۴
آخرین ارسال: sharin
  [سوال] نحوه تشخیص پایه های سنسور اولتراسونیک silent70un 6 9,981 ۲۶-بهمن-۱۳۹۳, ۱۲:۵۷:۵۷
آخرین ارسال: student123
  مقایسه چند چیز در یک شرط (بسکام) abbasalifix 12 17,532 ۱۴-تير-۱۳۹۳, ۰۵:۱۵:۳۱
آخرین ارسال: behzadsen
  تبدیل پایه کریستال به ورودی یا خروجی رسول 6 5,814 ۲۳-اسفند-۱۳۹۲, ۱۷:۰۰:۵۲
آخرین ارسال: رسول
  اجرای همزمان دو دستور تو بسکام رسول21 3 4,597 ۱۹-اسفند-۱۳۹۲, ۲۳:۱۲:۱۶
آخرین ارسال: robojalal
  تشخیص اتصال دو پایه میکرو به هم فروم باز 24 20,524 ۲۹-مهر-۱۳۹۲, ۰۳:۰۶:۱۸
آخرین ارسال: khofashshab

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS