امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چک کردن دو پایه و مقایسه با هم بطور همزمان
نویسنده پیام
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

موضوع‌ها: 21

تشکرها : 4898
( 4575 تشکر در 1473 ارسال )
ارسال: #23
RE: چک کردن دو پایه و مقایسه با هم بطور همزمان
عزیزم توضیحات منو اصلا متوجه نشدی ها.
کانتر به ازای هر بار که پایه ای که بهش متصله 1 یا 0 میشه 1واحد به ریجستر خودش اضافه میکنه.به مدت زمانی که 1 یا 0 میشه کاری نداره که مثلا اگه پایه ای که بهش وصله 1روز کامل 1 بود 1000تا اضافه کنه.
اونی که این خطا رو داشت دستور if بود که اونم با یک ترفند میشه درستش کرد ولی تمیز تر و دقیق تر از همشون کانتره.

سلام، من حسین باقری هستم، طراح الکترونیک و برنامه نویس میکروکنترلر.
توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم.
همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم.
در کنار مباحث گفت شده، اصول اندازه الکترونیکی، نحوه صحیح مونتاژ و عیب‌یابی بردهای الکترونیکی، شبیه سازی مدارات مختلف رو هم یاد میگیریم.
اگر علاقه مند به یادگیری موضوعات عنوان شده هستید، به کانال یوتیوب من با آدرس زیر سر بزنید.
https://www.youtube.com/@aKaReZa75
۱۲-شهریور-۱۳۹۱, ۱۲:۵۲:۲۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : omid_phoenix
parham144 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 6

تشکرها : 13
( 3 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #24
ممنون .میشه اشکال if رو بگید؟
۱۳-شهریور-۱۳۹۱, ۰۱:۱۸:۵۲
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

ارسال: #25
اولا که واسه تشکر کردن از گزینه ی تشکر استفاده کنید.
دوما این واسه بار سوم هستش که میگم.
وقتی شرط IF برقرار شه یا به عبارت دیگه TRUE شه هر بار که برنامه از اول اجرا شه دستوراتش اجرا میشه.اگه شما با IF بخوای هر موقع که یک پین 1 یا 0 میشه به یک متغیر یک واحد اضافه کنی چون سرعت تکرار برنامه خیلی زیاد هستش به حای یک واحد چند واحد اضافه میکنه.

توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم.
همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم.
در کنار مباحث گفت شده، اصول اندازه الکترونیکی، نحوه صحیح مونتاژ و عیب‌یابی بردهای الکترونیکی، شبیه سازی مدارات مختلف رو هم یاد میگیریم.
اگر علاقه مند به یادگیری موضوعات عنوان شده هستید، به کانال یوتیوب من با آدرس زیر سر بزنید.
۱۳-شهریور-۱۳۹۱, ۰۹:۳۵:۰۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
parham144 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 3 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #26
دوست من دکمه تشکر برای من اصلا نمیاد من با کروم میام.ممنون .حالا چیکار باید کرد؟
۱۵-شهریور-۱۳۹۱, ۰۱:۳۲:۱۶
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

ارسال: #27
نقل قول: دوست من دکمه تشکر برای من اصلا نمیاد من با کروم میام.
خب با موزیلا بیا.Biggrin
نقل قول: ممنون .
خواهش میشه.
نقل قول: حالا چیکار باید کرد؟
چیو باید چیکار کرد؟

۱۵-شهریور-۱۳۹۱, ۱۰:۱۷:۲۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
parham144 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 3 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #28
بازم تشکر Biggrin
میگم این مشکل که چند بار میشموره ولی یک ماشین رد شده .خواهشا یکن جزئی با دستور بگو من زیاد وارد نیستو. دست گلت درد نکنهClap
۱۵-شهریور-۱۳۹۱, ۲۱:۱۶:۳۸
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

ارسال: #29
بخدا این قد تایپ کردم اینو که نگو.
ببینم اصلا لبه بالا رونده یا پایین رونده میدونی چیه؟
بعدشم چقدررررررر بگـــــــــــــــــــم اون مشکــــــــــــــــل رو دستـــــــــــــــــــور IF داره که البته با یک ترفند میشه حلش کرد ولی کــــــــــانــــــــــــــتــــــــــــــــــر هــــــــــیــــــــــچ مــــــــشـــــکــــــــلـــــــــــــی نـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــداره.

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۵-شهریور-۱۳۹۱, ۲۲:۰۷:۳۵، توسط aKaReZa75.)
۱۵-شهریور-۱۳۹۱, ۲۱:۵۷:۲۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  صفر شدن پایه میکرو در صورت قطع برق mega16 4 696 ۲۳-اردیبهشت-۱۴۰۰, ۱۸:۴۸:۲۴
آخرین ارسال: mega16
Question [فوری] اتصال lcd گرافیکی به پایه های دلخواه میکرو در بسکام behzadsen 4 4,337 ۰۵-دى-۱۳۹۵, ۱۵:۲۵:۳۰
آخرین ارسال: behzadsen
  [سوال] ریست شدن پایه میکرو هنگام سرریز watchdog alirezajf68 2 3,224 ۰۵-مرداد-۱۳۹۵, ۱۸:۰۷:۳۹
آخرین ارسال: a.mehran
Exclamation [فوری] مشکل نوشتن برنامه AVR با تایمر مد مقایسه dr.mohammad 7 4,184 ۲۹-دى-۱۳۹۴, ۱۳:۲۸:۴۹
آخرین ارسال: sharin
  تشخیص فشرده شدن همزمان شستی ها در کدویژن MicrowaveCO 5 3,965 ۲۸-اردیبهشت-۱۳۹۴, ۲۱:۳۱:۱۴
آخرین ارسال: sharin
  [سوال] نحوه تشخیص پایه های سنسور اولتراسونیک silent70un 6 9,981 ۲۶-بهمن-۱۳۹۳, ۱۲:۵۷:۵۷
آخرین ارسال: student123
  مقایسه چند چیز در یک شرط (بسکام) abbasalifix 12 17,532 ۱۴-تير-۱۳۹۳, ۰۵:۱۵:۳۱
آخرین ارسال: behzadsen
  تبدیل پایه کریستال به ورودی یا خروجی رسول 6 5,814 ۲۳-اسفند-۱۳۹۲, ۱۷:۰۰:۵۲
آخرین ارسال: رسول
  اجرای همزمان دو دستور تو بسکام رسول21 3 4,597 ۱۹-اسفند-۱۳۹۲, ۲۳:۱۲:۱۶
آخرین ارسال: robojalal
  تشخیص اتصال دو پایه میکرو به هم فروم باز 24 20,524 ۲۹-مهر-۱۳۹۲, ۰۳:۰۶:۱۸
آخرین ارسال: khofashshab

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS