امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اندازه گیر سلف و خازن با میکروکنترلر AVR
نویسنده پیام
sinastar آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 48

تشکرها : 155
( 66 تشکر در 48 ارسال )
ارسال: #23
RE: اندازه گیر سلف و خازن با میکروکنترلر AVR
سلام
این ارور Simulation FAILED due to partition analysis errors رو تا بحال اصلا ندیدم ، منم نمیدونم مربوط به چیه
ظاهرا شبیه سازی صحیح نیست
انگار باید از دوستان اهل فن کمک بگیریم

در مورد C12 هم من فکر می کنم گذاشتنش خیلی بهتر باشه ، چون کلا خازن های 100 نانو برای رفع نویز تو مدارات گذاشته میشه و مخصوصا در مدارات اندازه گیری چون کوچکترین نویز کلی در اندازه گیری میتونه تاثیر داشته باشه به همین دلیل زیاد از این ظرفیت استفاده میشه و مخصوصا اگر از نوع MKT هم که باشه عالی میشه

در مورد مدارای که از من خواستید ، متوجه نشدم کدوم مدار رو میگید ؟
۱۳-آبان-۱۳۹۱, ۱۷:۲۷:۱۸
تشکر شده توسط : alimogmov
rezarazeghi آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 7

تشکرها : 3
( 3 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #24
سلام
منظورم مداری که خودتون ساختید گفتید با میکروکنترلر avr هست و خیلی ساده هم هست مدار اونو اگه میشه واسه منم بزارید اگه برنامش هم دارید بزارید ممنون میشم .
با تشکر
۱۳-آبان-۱۳۹۱, ۱۹:۵۸:۱۷
sinastar آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 66 تشکر در 48 ارسال )
ارسال: #25
باشه صبر کنید پیداش کنم

آقا تو این مداری که شما گذاشتید هدر 7 و 4 برای چی هست ؟ گذاشتنشون ضروریه ؟
۱۳-آبان-۱۳۹۱, ۲۱:۲۱:۴۰
rezarazeghi آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 3 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #26
من خودمم درست نمیدونم ولی من از استادم که پرسیدم گفت برای شبیه سازی لازم نیستند این هدرها یه سری امکانات هستند که برای مدار ساخت استفاده می شوند وشاید هم مکان هایی باشند که lcd روی آن ها قرار می گیرد . در واقع یه سری امکانات جانبی برای مدار ساخت ممکنه باشند . بازم مطمئن نیستم !
۱۴-آبان-۱۳۹۱, ۰۱:۴۷:۳۱
rezarazeghi آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 3 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #27
سلام
ببخشید مداری که با avr خودتون ساخته بودید پیدا نکردید برنامشم دارید ؟
اگه لطف کنید هرچه زودتر برام بگذاریدشون خیلی ممنون میشم .
روی مداری که من تو پروتئوس بسته بودم کار کردید به نتیجه ای رسیدید ؟
من توی انجمن یه صفحه دیگه هم درست کردم اونجا هم یه پروتئوس گزاشتم با برنامه ، اون ارور نمیده اگه خواستین ببینید البته جواب نمیده قبلش حداقل نوشته هایی که قرار بود روی lcd نمایش بده نشون میداد هرچند مقدارها صفر بودن ولی نمیدونم مشکل از کجاست که دیگه نشون نمیده !
من مدار کمپراتور lm393 با مقاومت ها و خازن توی یه پروتئوس جداگانه بستم که ببینم اصلا پالس تولید میکنه یانه دیدم تولید نمیکنه بعد مقادیر رو عوض کردم فهمیدم اگه به جای خازن 10uF در فیدبک منفی کمپراتور خازن 1uF بگذاریم پالس تولید میشه ! ولی وقتی مدار را به رله ها وصل می کنیم همه چی تغییر میکنه و دوباره مقدار فرکانس صفر میشه و پالس تولید نمیشه و روی lcd چیزی نمایش داده نمی شود نمیدونم مشکل دقیقا کجاست تا زمانی که پالس تولید نشه و فرکانس نداشته باشیم هیچ مقداری اندازه گرفته نمیشه ! در ضمن شما روی برنامه این مدار هم کار کردید میگم شاید مشکل از برنامه هم باشه دقیق نمیدونم .
من واقعا به کمک فوری احتیاج دارم .
با تشکر
۱۵-آبان-۱۳۹۱, ۱۴:۱۵:۵۹
sinastar آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 66 تشکر در 48 ارسال )
ارسال: #28
سلام

ببخشید دیر کردم

آقا من همین الان مدار تصحیح شده رو دیدم !! وقتی دو تا رله رو حذف می کنم ال سی دی کار میکنه !!!! الله اکبر !!
من احتمال میدم که یه جای شبیه سازی داره میلنگه !!! باید یکم بیشتر روش زوم کنم

نقل قول: اگه به جای خازن 10uF در فیدبک منفی کمپراتور خازن 1uF بگذاریم پالس تولید میشه
دیگه با این حرف شما خیلی احتمال میدم که یک جای شبیه سازی میلنگه !! میشه یکم بیشتر توضیح بدین اینو ؟
منظورتون فکر کنم C11 باشه تو نقشه اصلی ، ولی آخه چرا 1uf ؟
من فکر میکنم مشکل عدم ایجاد پالس جای دیگه ای باشه ! :( البته کجاش رو منم نمیدونم ، آخه ربطی به رله نباید داشته باشه که !!!!!!!!

در مورد اون یکی مدار واقعا ببخشید دیر کردم ، شرمنده شدم
همین الان پیدا می کنم میذارم براتون

اینم مدارش :

هم خود مدار و هم مدار ساخته شده توسط خودم و هم از تنظیمات فیوزبیت ها کلا براتون عکس گرفتم تا مشکلی پیش نیاد

شبیه سازیش هم فکر کنم 15 دقیقه هم طول نکشه

.rar   Lx-Meter_BY_Sina.rar (اندازه: 2.61 MB / تعداد دفعات دریافت: 186)
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۶-آبان-۱۳۹۱, ۱۱:۰۵:۲۱، توسط sinastar.)
۱۶-آبان-۱۳۹۱, ۱۰:۵۳:۴۰
تشکر شده توسط : farid159, alimogmov
sinastar آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 66 تشکر در 48 ارسال )
ارسال: #29
سلام

آقا من با استادم صحبت کردم
چون مدار رو شما شبیه سازی کردی به همین دلیل فکر کنم کاری که میگم شما بکنی بهتر میشه ، چون من زیاد تو جریانش نیستم

مسئله این هست که ما که حالا به هر دلیل نمیتونیم از آیسی 393 جواب بگیریم چرا از آیسی مشابه استفاده نکنیم ؟
من با استادمون صحبت کردم ، و ما میتونم به جای آیسی 393 از آیسی 311 استفاده کنیم که همون فرکانس ساز هست
خواهش میکنم شما از 311 دوباره تو شبیه سازی استفاده کن و نتیجه رو بگو ، مطمئنم نسبت به 393 بهتر جواب میده
]
منتظرم هــــــــــــــــــا]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۶-آبان-۱۳۹۱, ۱۸:۴۷:۰۷، توسط sinastar.)
۱۶-آبان-۱۳۹۱, ۱۸:۴۲:۱۶
rezarazeghi آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 3 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #30

.zip   NONAME2.zip (اندازه: 67.17 KB / تعداد دفعات دریافت: 104) خیلی ممنون از لطفتون فقط اینکه برنامه نویسی اون رو ندارید ؟ چون واسه شبیه سازی حتما باید برنامش باشه !
و اما راجع به مدار منظور من خازن C15 هست .
دقیقا همینه یه جای مدار مشکل داره که منم هنوز نفهمیدم شایدم اشکال تو برنامه نویسی میکرو باشه شما برنامه رو نگاه نکردید ؟
من یه فایل پروتئوس (r1) براتون میزارم که فقط مدار کمپراتور رو توی اون بستم خازن رو بین 1uF و 10uF تغییر بدید ببینید پالس تولید شده چه فرقی میکنه ! خب وقتی خازن 1uF رو میزاریم پالس کاملا مربعی میشه ! که ما دقیقا به همین نیاز داریم !
یه فایل پروتئوس دیگه (r2) هم براتون گزاشتم توی این فایل اومدم میکروکنترلر و LCD هم اضافه کردم و خروجی کمپراتور رو به میکرو دادم البته برنامه ای که به میکرو دادم همون برنامه کل اندازه گیره ولی چون بقیه مدار رو نبستم فقط مربوط به فرکانسش کار میکنه !
اگه مدار را راه اندازی کنید می بینید که بعد از یه مقدار زمانی که توسط برنامه تعیین شده ( که این مقدار زمانی برای کالیبره کردن خازن و نمایش فرکانس اولیه بدون قرار دادن خازن مجهوله که اینجا چون رله ها رو نبستم مشخص نیست ) ، مقدار فرکانس روی LCD نمایش داده می شود ( برای دیدن مقدار فرکانس تقریبا یک دقیقه صبر کنید ) . اما نکته قابل توجه اینجاست که اگر مقدار خازن C15 را در این فایل هم بین 10uF و 1uF تغییر دهید مشاهده می کنید که مقدار فرکانس تغییر می کند .
باید فهمید که ما به چه فرکانس اولیه احتیاج داریم که مقادیر خازن و سلف را در رنج مشخص برای ما اندازه بگیرد . همه ی این ها را تقریبا میشه از برنامه فهمید ولی من برنامه نویسیم اصلا خوب نیست شما میتونید روی برنامه هم کار کنید ببینید قضیه چجوریه ؟
در ضمن نمیدونم چرا وقتی مقدار C15 را 10uF قرار میدهم مقداری برای خازن نشون میده در صورتی که هیچ خازنی برای اندازه گیری نزاشتم ولی برای 1uF اینطور نیست و مقدار صفر نشون میده که فکر کنم درسته !
اگه شما کسی رو میشناسید که بتونه کمک کنه ازش کمک بگیرید شاید سریعتر به نتیجه برسیم .

من قبل از اینکه شما بگید با استادم راجع به LM393 صحبت کردم و فهمیدم که مشکلی نداره با توجه به فایل هایی که در بالا براتون قرار دادم قشنگ پالس رو برای ما تولید می کنه اگه فایل های بالا را ببینید متوجه میشید که منظورم چیه . به همین خاطر فکر نکنم مشکل از LM393 باشه !
ولی باز هم چک می کنم ببینم چی میشه !
به نظر من شما هم خودتون این مدار رو تو پروتئوس ببندید و از کامپایلر بسکام استفاده کنید و مدار رو شبیه سازی کنید شاید من توی بستن مدار اشتباهی کرده باشم . در ضمن اگه خودتون مدار رو ببندید بهتر میتونید روی مدار کار کنید و مشکلاتشو بفهمید .
من چک میکنم نتیجه رو بهتون میگم .
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۶-آبان-۱۳۹۱, ۱۹:۲۴:۲۹، توسط rezarazeghi.)
۱۶-آبان-۱۳۹۱, ۱۹:۱۱:۰۴
تشکر شده توسط : alimogmov
rezarazeghi آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 3 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #31
سلام
من امتحان کردم فرقی نکرد در ضمن یک نفر تو پست تصحیح جوابم رو داده و میگه lm393 و lm311 هیچکدوم تو پروتئوس جوابگو نیستند به علت فرکانس بالا .
اگه اینطور باشه پس باید دنبال یک آی سی بگردیم که جوابگوی کار ما باشه .
اگه چنین آی سی پیدا نشه چه باید کرد ؟
راستی توی مداری که شما ساختید 74HC132 چی هست ؟ من توی پروتئوس سرچ کردم یک NAND میاد چیزی شبیه آی سی که در مدار ساخته نمیاد !!!
در ضمن مقایر خازن های 0.1 و خازن های علامت دار برحسب چه واحدیه ؟
۱۷-آبان-۱۳۹۱, ۱۴:۲۲:۱۱
sinastar آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 66 تشکر در 48 ارسال )
ارسال: #32
سلام

ببخشید اینترنتم چند روزی قطع شده بود
بله ظاهرا آیسی های 393 و 311 اصلا تو پرتیوس قابل شبیه سازی نیستند ولی من با استادمون صحبت کردم ، اونم گفت حتما تحقیق می کنه و اگه باشه یه مدل مشابه برای پرتیوس میگه

در مورد آیسی 74HC132 این یه آیسی Nand چهار تایی هست ولی nand معمولی نیست
اگه به شماتیکش هم نگاه کنید قبل از اینکه پایه های وار گیت نند بشن از یک مرحله فرکانس مانند رد میشن
چون من رشتم کامپیوتر هست متاسفانه معنی اون شکل رو نمیدوم
در مورد مقادیر اون نقشه همشون بر حسب میکرو فاراد هست
مثلا 0.1 یعنی همون 100 نانو فاراد
۲۵-آبان-۱۳۹۱, ۱۵:۴۵:۱۸
ali27435 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #33
سلام دوستان من فایل زیپ و دانلود کردم ولی فقط توش فایل bas بود کشی نقشه اصلی یا pcb این مدار رو نداره بذاره ممنون میشم.
۱۳-دى-۱۳۹۶, ۱۶:۴۴:۰۳

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  2 در یک (خازن و سلف سنج) دقیق LC Meter با ATMega8 alimogmov 2 6,813 ۲۰-آبان-۱۳۹۷, ۰۳:۱۶:۵۰
آخرین ارسال: DJ-Sichan
  پیش فرض اندازه گیری فشار توسط میکرو dj kaka 11 6,486 ۲۹-تير-۱۳۹۴, ۱۰:۳۰:۵۰
آخرین ارسال: sharin
Sad مشکل عجیب در برنامه اندازه گیری دما و سنجش زمان ! MicrowaveCO 2 2,762 ۱۴-خرداد-۱۳۹۴, ۱۸:۳۱:۳۲
آخرین ارسال: MicrowaveCO
  [سوال] اندازه گیری فرکانس پالس مربعی mohza 6 6,886 ۳۰-اردیبهشت-۱۳۹۴, ۲۱:۴۴:۵۶
آخرین ارسال: sharin
  اندازه گیری پهنای باند دوربین cortex-m3 0 1,450 ۲۴-فروردین-۱۳۹۴, ۰۰:۲۷:۱۳
آخرین ارسال: cortex-m3
  شناسایی نوع خازن cortex-m3 1 2,350 ۲۳-اسفند-۱۳۹۳, ۲۳:۲۶:۰۰
آخرین ارسال: alimogmov
Question [سوال] چطوری میشه فاصله ی دو نقطه تو فضا را اندازه گرفت؟ PRO 1 1,907 ۰۴-بهمن-۱۳۹۳, ۲۰:۴۵:۵۳
آخرین ارسال: ayat2006
  [فوری] نحوه ی ارتباط دو میکروکنترلر ای وی آر با تراشه ی TJA1050 solmaz1992 4 2,749 ۰۷-دى-۱۳۹۳, ۲۲:۰۰:۴۴
آخرین ارسال: solmaz1992
Question [سوال] مشكل در اندازه گيري دما توسط سنسور ds18b20 moham9d 11 8,196 ۲۴-آبان-۱۳۹۳, ۱۴:۳۵:۵۳
آخرین ارسال: moham9d
  اتصال لودسل به میکروکنترلر avr 8074 10 17,408 ۱۹-آبان-۱۳۹۳, ۱۴:۴۳:۳۵
آخرین ارسال: majid871421

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS