امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
كمك چند تا سوال( مفيد براي همه)
نویسنده پیام
m-m آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 15

تشکرها : 0
( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #1
كمك چند تا سوال( مفيد براي همه)
سلام خدمت دوستان گل ...
باز هم مثل هميشه من امدم و چند تا سوال داشتم(البته با اجازه بزرگتر ها)
1- چگونه ميشه در ويژوال بيسيك نوار عنوان را چپه كنيم يعني جاي دكمه هاي MaxButton و MinButton , ... را از طرف راست به چپ منتقل كنيم
2- آيا در ويژوال بيسيك ميشه در كنار منو ها آيكون گذاشت؟اگه ميشه چگونه؟
3- كسي در اينجا هستش كه زبان هاي برنامه نويسي Delphi وVisual C++وVB را كار كرده باشه؟
كداميك از اين زبان ها بهتر هستش؟
3 - چگونه File name.EXE.Manifest را در يك File name.Res قرار داد؟ تا ديگه اگه اين فايل كنار برنامه هم نبود كنترل ها مثل ويندوز XP باشه
راستي شما هم مثل من فايل File name.EXE.Manifest را از يك نرم افزار ديگه كش مي روين يا خودتون درست مي كنيد؟

به بزرگي خودتون من را ببخشيد
با تشكر
۰۸-آذر-۱۳۸۴, ۰۶:۲۷:۱۶
hnoktedan آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 6

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #2
جواب سوالات
اولا سلام دوست عزيز خوبي ؟
دوما جواب سوالات به ترتيب:
1.درمورد اين سوال بايد بگم كه كپشن استاندارد ويندوز رو نميتوني دست كاري كني(تا اون جايي كه من ميدونم) ولي اگه بخاي اين كار رو بكني بايد كپشن فرم رو ورداري و به جاي MaxButton و MinButton , ... خودت 3 تا عكس بزاري و براي كليك اون ها كد بنويسي
2.اين كار هم شدني هست ميشه سورسشو برات ميذارم
3.من زبان هاي برنامه نويسي كه توي ويندوز باشه رو با وي بي كاركردم و ازش راضي ام
4.شما اگه اين كار رو هم بكني بازم بايد براي برنامت كد بنويسي كه اين فايل رو كنار برنامت كپي كنه اما يك برنامه هست به نام ResTuner كه بدون اينكه حجم فايل رو اضافه كنه اين كار رو ميكنه كه ديگه اصلا به اون فايل هيچ احتياجي نباشه
مطالبي كه گفتم مال آقا كامران هست كه لينك داون لود وتوضيحات رو برات ميذارم
روشها:

1.استفاده از اكتيو ايكسهاي موجود:

اين روش جواب مي ده ولي حجم برنامه رو بالا ميبره! چندين اكتيوايكس براي اين كار وجود داره كه من سورس يكيشو كه خوب جواب ميده گذاشتم(دانلود كنين!).من اين روش رو به شما پيشنهاد نمي كنم!!

2.استفاده از فايل manifest :

كه به عنوان يك اعلاميه بايد همراه برنامه باشد يعني مشكلي كه اين روش دارد اين است كه بايد فايل همراه برنامه باشد(اين فايل داخل پوشه زيپ شده با نام XP.manifest قرار دارد(دانلود كنين!)

ولي حجم فايل فوق العاده كم است(چيزي حدود700 بايت!) براي استفاده از اين روش مراحل زير را انجام دهيد:

1- چون براي استفاده از اين فايل بايد به كتابخانه comctl32.dll لينك داده شود و اين كتابخانه در آن initialize باشد براي اين كار مي توانيد:

الف- از كامپوننت microsoft windows common control 5.0(comctl32.ocx در برنامه تان استفاده كنيد.

ب- با استفاده از توابع آ پي آي:Private Declare Function InitCommonControls Lib "comctl32.dll" () As Long
حالا در برنامه تان اين كد را قرار دهيد:

Private Sub Form_Initialize()
Call InitCommonControls
End Sub

بعد از فراخواني كتابخانه مورد نظر تنها كاري كه باقي مانده اين است كه برنامه تان را كامپايل كنيد (File|Make ....exe) سپس فايل manifest را در مسير فايل اجرايي قرار داده سپس آن را بدين شكل تغيير نام دهيد:yourapplicationname.exe.manifest

اين روش روش خوبيه ولي روش خوبتر از اين روش سومه!

3.با همون رو شي كه گفتم(الف يا ب) كتابخانه موردنياز رو فراخواني كنين!

بعد اين برنامه رو دانلود كنين:http://download.com.com/3000-2352-10254999.html?tag=lst-0-3

اسم برنامه بالا Resource Tuner است كه حجمش فكر كنم كه 1.5 مگا بات باشه. بعد از اينكه اين برنامه رو نصب كردين و كتابخانه comctl32.dllفرا خواني شد برنامه تون رو كامپايل كنين بعد برنامهResource Tuner رو اجرا كنين و فايل كامپايل شده رو باز كنين سپس در سمت چپ برنامه كليك راست كرده و XP Visual Style Manifest Wizard رو انتخاب كنين بعد دو باره فايل رو با برنامه Resource Tuner ذخيره كنين(اين برنامه براي اديت فايلهاي اجرايي و .. به كار مي ره ولي متاسفانه لينك بالا نسخه سي روزشه اگه كسي كركش رو پيدا كرد لينكش رو تو سايت بزاره!) بعد حالا ديگه برنامه شما از نماي زيباي ايكس پي بهره مي بره!(بدون هر گونه افزايش حجم و فايل اضافي همراه برنامه!)به نظر من اين روش خيلي عاليه!

داون لود http://www.iranvig.com/modules.php?name=...389&kind=1

http://www.iranvig.com/modules.php?name=...399&kind=1
اين يكي هم كار آقا بهزاد ولي براي اين كار بهترين راه همون ResTuner هست :wink:
۰۸-آذر-۱۳۸۴, ۱۵:۳۷:۰۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
hnoktedan آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 6

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #3

جواب سوال دوم
http://www.iranvig.com/modules.php?name=...=0&thold=0
۰۸-آذر-۱۳۸۴, ۱۵:۴۶:۵۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  عدم قبول نكردن پسوورد براي ويندوز (كمك همي الان) sarv 13 17,533 ۱۲-دى-۱۳۸۸, ۱۷:۵۰:۴۷
آخرین ارسال: sarv
  برنامه براي كرك كردن فايل هاي app موبايل adaneshjoo 1 3,251 ۱۸-بهمن-۱۳۸۴, ۱۱:۳۰:۲۷
آخرین ارسال: veyskarami
  براي اپلود کردن فايل در http://www.5gigs.com چي كنم ؟ SajjadKAZ2003 0 2,942 ۲۱-آذر-۱۳۸۴, ۲۱:۱۲:۳۰
آخرین ارسال: SajjadKAZ2003
  من براي اجرا کردن فايلهاي MSI به windows Installer احتياج د! SajjadKAZ2003 1 2,502 ۲۱-آذر-۱۳۸۴, ۱۸:۵۶:۱۴
آخرین ارسال: SajjadKAZ2003
  درخواست كمك براي Ghost behzad-khazama 1 2,554 ۲۱-آذر-۱۳۸۴, ۱۴:۰۹:۰۴
آخرین ارسال: kamran11958
  cبرنامه نويسي براي موبايل با وي بي babak125 2 3,503 ۲۹-اردیبهشت-۱۳۸۴, ۰۹:۵۶:۰۵
آخرین ارسال: ashkan
  امضا كنيد(براي جزاير ايراني و خليج پارس) دخالت اروپا!!!! koroshbozorg 9 7,036 ۲۵-فروردین-۱۳۸۴, ۱۶:۵۱:۱۳
آخرین ارسال: a_persian_boy
  1روز خوب براي اخترشناسان‌و كسايي‌كه‌به‌ستاره ها علاقه دارند ashkan 0 2,012 ۲۵-فروردین-۱۳۸۴, ۱۵:۵۰:۳۵
آخرین ارسال: ashkan
  كلي e-book براي دانلود ... Mohamad_VB 2 3,380 ۲۴-فروردین-۱۳۸۴, ۱۸:۳۰:۱۶
آخرین ارسال: Mohamad_VB
  يه سايت خوب براي بازي هاي كامپيوتري. ashkan 1 2,352 ۱۷-بهمن-۱۳۸۳, ۱۰:۳۶:۵۶
آخرین ارسال: Mohamad_VB

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS