امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیش به سوی XMEGA!
نویسنده پیام
sharin آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 28

تشکرها : 3714
( 8171 تشکر در 2772 ارسال )
ارسال: #34
RE: پیش به سوی XMEGA!
قیمت حدود 33 دلاری برای ورژن1 تا  47 دلاری برای ورژن 3 این برد معرکست ...
لحیم کاری BGA ، طراحی تخصصی بردهای فرکانس بالا و چند لایه ، دقت زیر 0.2mm ، واقعا فکر می کنید به همین راحتی هست؟
حتی اگر شما هم تخصصتون انقدر بالا باشه ، فکر می کنید تو ایران شرکتی گیر می یارید که همچین PCB ای با این دقت بتونه بزنه؟!

پورت لینوکس برای چنین پردازنده هایی و راه اندازی درایورهای پردازنده، به همین راحتیه؟
برای تولید بر مبنای هسته ی آرم ، در جریان هستید که علاوه بر هزینه ی پردازنده، مبلغی جهت لایسنس باید پرداخت کنید؟

اگر محصولی رو می خواهید با این پردازنده ها بزنید، باید مطمئن بشید که قیمت برد در هزینه ی نهایی محصول گم می شه ...
برای تولید هم رو قیمت فروش داخل نباید حساب کنید، وارد کننده بیش از خود تولید کننده ها دارن روی این ها سود می کنن ...

البته اگر بتونید طرح مشترک با چین بزنید می شه ، اما فقط قسمت اسمبل کردنش می یفته گردن شما ... ! ( مثل اکثر شرکت هایی که در ایران مشغول هستند )

حالا حالا ها مونده تا برسیم برادر ...

البته ادعای این برد، آموزش بوده ... نحوه ی کار کامپیوتر و ... یه همچین چیزایی ، که هدف این بوده هر دانش آموزی با طرز کار آشنا بشه ...
البته تا جایی که یادم می یاد و قبلا خونده بودم...

موفق باشید.

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۶-فروردین-۱۳۹۵, ۱۷:۰۹:۰۴، توسط sharin.)
۰۶-فروردین-۱۳۹۵, ۱۷:۰۲:۳۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : 1نفر, md3848
md3848 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 3

تشکرها : 22
( 24 تشکر در 13 ارسال )
ارسال: #35
سلام دوباره Biggrin
میگم میکرو آرم زیر 10 تومن همون cortex m0 منظورته؟ یه لینک قیمت بدی ممنون میشم  (:
ولی خب باز برا کارای خیلی کوچیک باس از Atiny استفاده کرد - شرکت nxp میکرو آرمی داره که از نظر قیمت با این سری بتونه رقابت کنه؟  :rolleyes:
و این که هدف نهایی شما از کار با آرم چیه؟ فقط این که برا پروژه هاتون چون سری avr جوابگو نیست؟
یه سوال - چطور میشه فهمید که این میکرو های آرم چه اتمل چه Nxp چه اون یکی  :whistle:  تو چه جاهایی ازشون استفاده شده؟ مثلا تو چه موبایل هایی؟ چون معمولا مشخلات موبایل ها رو که نگاه میکنم نوشته Arm فقط جزئیات رو ننوشته حالا شاید من اشتباه میکنم ... 

ی سوال دیگه هم بپرسم - این plc ها از چی ساخته شدن/؟ اطلاعاتی درباش دارید؟ اون طوری که شنیدم سرعت آنچنانی هم ندارن(یه جورایی سرعت مطرح نیست _اون طوری که شنیدم_) >>>> تو موشک ها هم یکی میگفت از آرم استفاده نمیشه و از plc استفاده میشه حالا چقدر حرف طرف درسته خدا میدونه - ولی خب به نظرم باید از Fpga استفاده کرد چون از همه نظر قوی هستش و حتی میشه توش آرم هم قرار داد چند تا اونم  :rolleyes: تو این حالت دیگه چه کاریه غیر از fpga از چیز دیگه ای استفاده کنیم.............

اللهم صل علي محمد و ال محمد و عجل فرجهم

1) فرق آدم مرده با آدم بی تفاوت چیه؟
2) مردن با عزت و شرافت از زندگی با ذلت بهتر است ( سید و سالار شهیدان حضرت امام حسین (ع) )
3) هرکاری را بخواهید بکنید، راهش را پیدا می کنید. هرکاری را نخواهید بکنید بهانه اش را پیدا می کنید.
4) وقتتون رو هدر ندید، قبل از پرسیدن سوال بسرچید (از ما گفتن از شما نشنفتن)

یکی از بچه های خمینی کبیر و فدایی امام خامنه ای

۰۶-شهریور-۱۳۹۵, ۱۵:۳۴:۳۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
sharin آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 28

تشکرها : 3714
( 8171 تشکر در 2772 ارسال )
ارسال: #36
سلام.
بجز M0 مدل هایی از M3 هم هست. میکروهای ST هنوز قیمت هاشون مناسبتر هست. برای لینک باید بچرخم، الان فرصت نمی کنم.
کلا آرم 32 بیت رو نباید با میکروی 8 بیت مقایسه کرد، کارهای کوچیک کنترلی رو نیازی نیست با یه میکروی 32 بیت انجام داد.
شرکت ST باز یه سری میکروی 8بیت زده که قیمتش در همون حدود هست ... .

نقل قول: و این که هدف نهایی شما از کار با آرم چیه؟ فقط این که برا پروژه هاتون چون سری avr جوابگو نیست؟
هر میکرویی سر جای خودش باید استفاده بشه ...

اما کلا برای شخص بنده کار با ARM رون تر هست ، دیباگ و ... ها دقیق تر و راحت تر هست ، امکانات بیشتر هست و ...
اما نوع میکرو رو پروژه تعیین می کنه ... .

نقل قول: یه سوال - چطور میشه فهمید که این میکرو های آرم چه اتمل چه Nxp چه اون یکی  :whistle:  تو چه جاهایی ازشون استفاده شده؟ مثلا تو چه موبایل هایی؟ چون معمولا مشخلات موبایل ها رو که نگاه میکنم نوشته Arm فقط جزئیات رو ننوشته حالا شاید من اشتباه میکنم ... 
اگر منظورتون موبایل های هوشمند هست ، در اون ها طبیعتا cortex M استفاده نشده!

مدل های cortex A8 و ... بالاتر که نسل های پیشرفته تر هستند و قابلیت نصب سیستم عامل دارن در موبایل و ... ها استفاده می شه ...

نقل قول: ی سوال دیگه هم بپرسم - این plc ها از چی ساخته شدن/؟ اطلاعاتی درباش دارید؟ اون طوری که شنیدم سرعت آنچنانی هم ندارن(یه جورایی سرعت مطرح نیست _اون طوری که شنیدم_) >>>> تو موشک ها هم یکی میگفت از آرم استفاده نمیشه و از plc استفاده میشه حالا چقدر حرف طرف درسته خدا میدونه - ولی خب به نظرم باید از Fpga استفاده کرد چون از همه نظر قوی هستش و حتی میشه توش آرم هم قرار داد چند تا اونم  :rolleyes: تو این حالت دیگه چه کاریه غیر از fpga از چیز دیگه ای استفاده کنیم.............
PLC یک دستگاه کنترلی صنعتی هست. درونش بلاخره یک پردازنده هست ، مثل AVR و یا ARM .
منتها جوری طراحی شده که اطمینان بهش بالاست ، ماژولار هست ، سطح ولتاژها 24 ولت ، همه ی ورودی و خروجی ها ایزوله شدند و محفظه قاب مانند داره که نویز نگیره و ...
و در PLC سرعت مطرح نیست ، چون کارای کنترلی انجام می ده ...

در مورد موشک هم چون نساختم اطلاعاتی ندارم  Biggrin
بسته به نوعش می تونه سیستمش متفاوت باشه ، اینکه نیاز به پردازش تصویر داشته باشه یا نه و ...
اما طبیعتا بسیار بسیار پیشرفته هست و شرایط بسیار خاصی داره ...

موفق باشید.

۰۸-شهریور-۱۳۹۵, ۱۷:۱۶:۴۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : babyy, 1نفر
md3848 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 3

تشکرها : 22
( 24 تشکر در 13 ارسال )
ارسال: #37
موشک تا حالا درست نکردی؟ من کل بچگیم فقط موشک درست میکردم - البته از نوع کاغذیش Biggrin انشالله آهنیش رو هم میسازم.  :rolleyes:
باید بشینم برررسی کنم تمام میکرو های ARM رو باهم - و بعد در قالب یه مطلب میزارم اینجا تا بقیه هم استفاده کنن.

اللهم صل علي محمد و ال محمد و عجل فرجهم

1) فرق آدم مرده با آدم بی تفاوت چیه؟
2) مردن با عزت و شرافت از زندگی با ذلت بهتر است ( سید و سالار شهیدان حضرت امام حسین (ع) )
3) هرکاری را بخواهید بکنید، راهش را پیدا می کنید. هرکاری را نخواهید بکنید بهانه اش را پیدا می کنید.
4) وقتتون رو هدر ندید، قبل از پرسیدن سوال بسرچید (از ما گفتن از شما نشنفتن)

یکی از بچه های خمینی کبیر و فدایی امام خامنه ای

۰۸-شهریور-۱۳۹۵, ۲۱:۰۶:۱۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : babyy, sharin

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  آموزش کار با میکروهای XMEGA omid_phoenix 11 12,397 ۱۱-فروردین-۱۳۹۷, ۱۷:۲۹:۳۰
آخرین ارسال: hadikh73
  فعال کردن USB سری A میکروهای XMEGA MN-123 2 2,572 ۲۳-تير-۱۳۹۵, ۲۲:۴۲:۰۶
آخرین ارسال: MN-123
  مشکل در پروگرامر Xmega MN-123 12 6,543 ۱۰-تير-۱۳۹۵, ۰۰:۳۱:۰۰
  مشکل اتصال LCD128*64 به Xmega MN-123 2 3,455 ۱۳-خرداد-۱۳۹۵, ۲۳:۳۰:۴۶
  تایمر در xmega و بسکام maxn@morteza 3 3,992 ۳۱-شهریور-۱۳۹۳, ۱۳:۳۳:۱۸
آخرین ارسال: aKaReZa75
  معرفی کتاب برای یادگیری Xmega pontiac132 3 4,681 ۲۹-شهریور-۱۳۹۳, ۲۱:۰۳:۱۸
آخرین ارسال: omid_phoenix
  پروگرامر XMEGA SBRE77 3 5,464 ۰۲-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۱۸:۲۱:۳۵
آخرین ارسال: agape
  پروگرامر برای xmega واسه بسکام 0121takpa 0 2,222 ۲۰-شهریور-۱۳۹۲, ۱۵:۵۶:۲۶
آخرین ارسال: 0121takpa
  شروع به کار بخش جدید میکروکنترلرهای سری XMega رسول 8 8,534 ۲۵-خرداد-۱۳۹۲, ۰۲:۳۳:۰۲
آخرین ارسال: saeed0020
  [آموزشی] آموزش Xmega در AtmelStudio behzady 1 5,176 ۳۰-فروردین-۱۳۹۲, ۰۶:۳۰:۳۸
آخرین ارسال: behzady

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS