امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خاموش شدن ناگهانی لب تابم
نویسنده پیام
sara90 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 31

تشکرها : 2054
( 2515 تشکر در 826 ارسال )
ارسال: #1
خاموش شدن ناگهانی لب تابم
سلام به دوستای خوبم من یه مشکلی با لب تابم پیدا کردم Sad میدونم که شاید خیلی از شماها هم مثل من سیم شارژر هاتونو می پیچونید دورش منم متاسفانه با شارژر لب تابم اینکارو کردم و بنا به دلایلی که اینجا طولانی میشه توضیح بدم این شارژر من خوب برق نمیرسونه و عادت بد منم اینه که تا لب تابم به مرز خاموش شدن نرسه شارژ نمیزارم ولی حالا همه این سهل انگاریا کار دستم داده با اینکه لب تابم شارژ میزارم و شارژش نشون میده که پره یهو موقع کار خاموش میشه روشنشم که می کنم چراغ قرمزش روشن میشه انگار اصلا شارژ نبوده ، خالی میکنه Sad خودم حدس میزنم شاید شارژر خوب شارژ نمیکنه نظر شما چیه ؟
نکنه باتری لب تابم به فنا رفتهSad

در لحظه زندگی کن  (;
۱۷-مرداد-۱۳۹۲, ۱۷:۳۸:۰۸
تشکر شده توسط : orange signal, Ambassador
babyy آفلاین
بازنشسته

موضوع‌ها: 141

تشکرها : 35081
( 26090 تشکر در 9068 ارسال )
ارسال: #2
RE: خاموش شدن ناگهانی لب تابم
من گوشی موبایلم اینطوری شده بود؛ ولی شارژر و باطری درست بودند؛ مثل اینکه یه بردی روی گوشی بود که زود باطری رو خالی میکرد؛
۱۷-مرداد-۱۳۹۲, ۲۰:۲۶:۵۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : orange signal, sara90, Ambassador, kimiafars
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

موضوع‌ها: 21

تشکرها : 4898
( 4575 تشکر در 1473 ارسال )
ارسال: #3
سلام.
ببین احتمالا خیلی زیاده.
شما شارژ کامل کن ، بعد شارژر رو جدا کن وقتی روشنش کردی ، Delet رو بزن و برو تو قسمتی که ولتاژ هارو نشون میده ببین چی به چیه و اینجا اون اعداد رو بزار تا ببینیم میشه چیزی ازش دراورد یا نه که .
بعدشم با مولتی متر ولتاژ شارژرت رو اندازه بگیر و با اون عددی که رو شارژرت نوشته ( Asus معمولاً 19.5 هست ) مقایسه کن و اینجا بگو .
یکار دیگه هم باید با شارژرت انجام بدی که اونو بعد از این مرحله بت میگم.

سلام، من حسین باقری هستم، طراح الکترونیک و برنامه نویس میکروکنترلر.
توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم.
همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم.
در کنار مباحث گفت شده، اصول اندازه الکترونیکی، نحوه صحیح مونتاژ و عیب‌یابی بردهای الکترونیکی، شبیه سازی مدارات مختلف رو هم یاد میگیریم.
اگر علاقه مند به یادگیری موضوعات عنوان شده هستید، به کانال یوتیوب من با آدرس زیر سر بزنید.
https://www.youtube.com/@aKaReZa75
۱۷-مرداد-۱۳۹۲, ۲۱:۴۳:۴۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : Ambassador, orange signal, babyy, kimiafars
Ambassador آفلاین
مدیر بخش موبایل

موضوع‌ها: 79

تشکرها : 30371
( 9873 تشکر در 3843 ارسال )
ارسال: #4
(۱۷-مرداد-۱۳۹۲, ۱۷:۳۸:۰۸)sara90 نوشته است: سلام به دوستای خوبم من یه مشکلی با لب تابم پیدا کردم Sad میدونم که شاید خیلی از شماها هم مثل من سیم شارژر هاتونو می پیچونید دورش منم متاسفانه با شارژر لب تابم اینکارو کردم و بنا به دلایلی که اینجا طولانی میشه توضیح بدم این شارژر من خوب برق نمیرسونه و عادت بد منم اینه که تا لب تابم به مرز خاموش شدن نرسه شارژ نمیزارم ولی حالا همه این سهل انگاریا کار دستم داده با اینکه لب تابم شارژ میزارم و شارژش نشون میده که پره یهو موقع کار خاموش میشه روشنشم که می کنم چراغ قرمزش روشن میشه انگار اصلا شارژ نبوده ، خالی میکنه Sad خودم حدس میزنم شاید شارژر خوب شارژ نمیکنه نظر شما چیه ؟
نکنه باتری لب تابم به فنا رفتهSad

خب این یعنی عمر باتری لب تابتون به آخر رسیده، چیزی که منم گرفتار شدم. با اینکه فول شارژ میشه اما با جداکردن آداپتور 5 دقیقه هم نمیشه که خاموش میشه.

START...

۱۷-مرداد-۱۳۹۲, ۲۳:۱۰:۱۱
تشکر شده توسط : orange signal, babyy, aKaReZa75, kimiafars
orange signal آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 18

تشکرها : 7077
( 9352 تشکر در 3221 ارسال )
ارسال: #5
راستی اقا مسلم باتری رو گذاشتین داخل یخچال؟؟جواب گرفتین ازش؟
۱۸-مرداد-۱۳۹۲, ۰۰:۳۵:۵۱
تشکر شده توسط : babyy, Ambassador, kimiafars
sara90 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

ارسال: #6
(۱۷-مرداد-۱۳۹۲, ۲۳:۱۰:۱۱)Ambassador نوشته است:
(۱۷-مرداد-۱۳۹۲, ۱۷:۳۸:۰۸)sara90 نوشته است:

خب این یعنی عمر باتری لب تابتون به آخر رسیده، چیزی که منم گرفتار شدم. با اینکه فول شارژ میشه اما با جداکردن آداپتور 5 دقیقه هم نمیشه که خاموش میشه.
Sad خب حالا من چه خاکی بر سرم بریزم شارژرش که 80 تومانی هست باتری چنده از قیمتا خبر داریدشما؟ لب تابم دل هست

در لحظه زندگی کن  (;
۱۸-مرداد-۱۳۹۲, ۰۰:۴۰:۰۸
تشکر شده توسط : Ambassador, kimiafars
Ambassador آفلاین
مدیر بخش موبایل

موضوع‌ها: 79

تشکرها : 30371
( 9873 تشکر در 3843 ارسال )
ارسال: #7
چرا خاک!

شما اگه مطمئنید که علاوه بر باتری شارژرتونم خرابه بهتره اولویت خرید رو بدین به شارژر و بعد تونستین باتری هم بخرید.

اگه شارژرتون سالمه که فعلاً هیچی لازم نیست بخرید تا وقتی که اوضاع اقتصادی روبه راه بشه :-)

نه متاسفانه اطلاعی ندارم ولی مدلش رو سرچ کنید حتماً فروشگاهش پیدا میشه.

START...

۱۸-مرداد-۱۳۹۲, ۱۵:۱۷:۱۴
تشکر شده توسط : babyy, aKaReZa75, kimiafars
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

موضوع‌ها: 21

تشکرها : 4898
( 4575 تشکر در 1473 ارسال )
ارسال: #8
سیما اون کارایی که من گفتم انجام دادی؟

سلام، من حسین باقری هستم، طراح الکترونیک و برنامه نویس میکروکنترلر.
توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم.
همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم.
در کنار مباحث گفت شده، اصول اندازه الکترونیکی، نحوه صحیح مونتاژ و عیب‌یابی بردهای الکترونیکی، شبیه سازی مدارات مختلف رو هم یاد میگیریم.
اگر علاقه مند به یادگیری موضوعات عنوان شده هستید، به کانال یوتیوب من با آدرس زیر سر بزنید.
https://www.youtube.com/@aKaReZa75
۱۸-مرداد-۱۳۹۲, ۲۳:۲۳:۰۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : babyy, kimiafars, Ambassador, sara90
kimiafars آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 71

تشکرها : 663
( 1139 تشکر در 512 ارسال )
ارسال: #9
با سلام اول باطریتو با لپ تاپ دوستان اشنایان شارژ کن بعد اگه درست نبود بده برات تعمیر میکنن
از 60000 هست به بالا بستگی به انصاف داره

شارژر هم نمی خواد بخری تعمیر میشه خودتم میتونی
اگه خواستی روش باز کردنش رو میگم برو حال کن

تولید دیمر قناری و دستگاههای کنترل سالن هیدروپونیک و اکواپونیک(انبردست)anbordast.ir[url=anbordast.ir][/url]
۱۹-مرداد-۱۳۹۲, ۰۱:۱۱:۴۷
تشکر شده توسط : babyy, Ambassador, sara90
sara90 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

ارسال: #10
با سلام مجدد آقا حسین من delete که میزنم نمیاره این ولتاژها که میگی تو همون set up هست ؟ بعدم با مولتی متر چیکار کنم منظورم اینه پراب ها رو به چی بزنمShy
بعد من از یه نفر پرسیدم گفت ممکنه ویروسی شده باشه که شارژ باتری رو خالی می کنه و...همچین ویروسی داریم مگهAmaze؟

در لحظه زندگی کن  (;
۲۰-مرداد-۱۳۹۲, ۲۳:۱۵:۴۷
babyy آفلاین
بازنشسته

موضوع‌ها: 141

تشکرها : 35081
( 26090 تشکر در 9068 ارسال )
ارسال: #11
هرچی هست از ویروس نیست Biggrin
۲۰-مرداد-۱۳۹۲, ۲۳:۵۷:۳۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Question موس لیزریم مرتب خاموش میشه حین کار saeed450 6 6,502 ۰۴-آبان-۱۳۸۷, ۱۹:۴۲:۵۰
آخرین ارسال: mehrdadgh

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS