امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پولسازترین زمینه برنامه نویسی در ایران چیست ؟
نویسنده پیام
sara90 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 31

تشکرها : 2054
( 2515 تشکر در 826 ارسال )
ارسال: #1
پولسازترین زمینه برنامه نویسی در ایران چیست ؟
سلام به دوستان خوبمBiggrin میخواستم نظر شمارو در مورد این سوالی که مطرح کردم بدونم ؟ و همینطور دوستانی که سر کار میرن و مصاحبه اینا رفتن بهم بگی چه چیزایی بیشتر مد نظرشون هستQuestion؟ ممنون و متشکرWink

در لحظه زندگی کن  (;
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۶-مرداد-۱۳۹۲, ۲۱:۴۵:۰۴، توسط sara90.)
۲۶-مرداد-۱۳۹۲, ۲۱:۴۲:۴۶
تشکر شده توسط : Ambassador, orange signal, walterwz60
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

موضوع‌ها: 21

تشکرها : 4898
( 4575 تشکر در 1473 ارسال )
ارسال: #2
RE: پولسازترین زمینه برنامه نویسی در ایران چیست ؟
سلام.
تو ایران اگه بخوای با برنامه نویسی پول در بیاری باید تو شرکت هایی مثل گردو و... کار کنی .
بنظرم طراحی وب و وبسایت هم توش نون باشه ، مثل طراحی قالب و ...
ولی تنها کسی که میتونه کمکت کنه ، اون شخصیه که تجربه ی کار کردن و پول درآوردن در ضمینه برنامه نویسی داره رو داره .
من دوست خودم ، هم تو یه شرکت کار میکنه و هم درس میده ، به این صورت مخارج خودشو تامین میکنه .
ولی اگه بخوای یه حرفی واسه گفتن تو برنامه نویسی داشته باشی ، باید خیلی شاخ باشی !
حداقل 3-4 تا برنامه ضخیم نوشته باشی که به اون صاحب کارت نشون بدی که کف بر شه و تورو انتخاب کنه.
اگه میخوای موفق بشی ، باید تو اون کار بهترین باشی.
مثلا اگه میخوای برنامه نویس بشی ، باید اینقدر کارت 20 باشه که وقتی یه شرکت ( یا هر چیز دیگه ای ) بخواد یه پروژه انجام بده ، موقع تحقیق بفهمه که یه برنامه نویس کله گنده ( منظور از کله گنده ، خفن هستش ) به اسم سیما محمدی تو شهر ابهر هستش و بیاند سراغت ، وگر نه برنامه نویس زیاد هست که فقط اسمشون برنامه نویسه ، صرفاً واحد پاس کردن و مدرک گرفتن .
البته پیدا کردن کار برای 1 خانوم خیلی راحت تره تا پیدا کردن یه کار برای یک آقا .
جمع بندی : اگه میخوای تو یه کار موفق باشی و باید خیلی تو اون زمینه حرفه ای باشی.
یه جمله از استاد بزرگ ژوکر رو نقل میکنم : اگه تو کاری تخصص داری ، هرگز اونو به صورت رایگان انجامش نده .
موفق و پیروز باشی Heart

سلام، من حسین باقری هستم، طراح الکترونیک و برنامه نویس میکروکنترلر.
توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم.
همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم.
در کنار مباحث گفت شده، اصول اندازه الکترونیکی، نحوه صحیح مونتاژ و عیب‌یابی بردهای الکترونیکی، شبیه سازی مدارات مختلف رو هم یاد میگیریم.
اگر علاقه مند به یادگیری موضوعات عنوان شده هستید، به کانال یوتیوب من با آدرس زیر سر بزنید.
https://www.youtube.com/@aKaReZa75
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۶-مرداد-۱۳۹۲, ۲۲:۰۷:۵۸، توسط aKaReZa75.)
۲۶-مرداد-۱۳۹۲, ۲۱:۵۷:۵۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : Ambassador, orange signal, salehjg, sara90, helma, omid_phoenix
Ghoghnus آفلاین
مدیر بخش

موضوع‌ها: 270

تشکرها : 1652
( 3938 تشکر در 1453 ارسال )
ارسال: #3
(۲۶-مرداد-۱۳۹۲, ۲۱:۴۲:۴۶)sara90 نوشته است: سلام به دوستان خوبمBiggrin میخواستم نظر شمارو در مورد این سوالی که مطرح کردم بدونم ؟ و همینطور دوستانی که سر کار میرن و مصاحبه اینا رفتن بهم بگی چه چیزایی بیشتر مد نظرشون هستQuestion؟ ممنون و متشکرWink

ساده ترین راه پروژه دانشجویی هست Biggrinالی ماشاله دانشجوی بیسواد داریم و راحت پول میدنBiggrinBiggrin ولی برای شرکت ها ملاک رزومه کاری هست!(نمونه برنامه هاتون)ولی اینی که برای ی شرکت کار کنی خیلی جالب نیست
چون اونقدری که حق برنامه نویسی هست بهش نمیدنSad
البته به نظر من برنامه نویسی وب از همه پول ساز تر هست!

[تصویر:  a.jpg]

باور کنیم
همانگونه که در غیبت مقصریم در ظهور موثریم!
نیستیم؟

زیر شمشیر غمش رقص کنان باید رفت #  کان که شد کُشته ی او نیک سرانجام افتاد

چشمک - بهینه شده برای ورژن جدید دانلود پروژه برنامه نويسي
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۶-مرداد-۱۳۹۲, ۲۲:۵۱:۲۷، توسط Ghoghnus.)
۲۶-مرداد-۱۳۹۲, ۲۲:۴۹:۵۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : Ambassador, salehjg, aKaReZa75, sara90, helma, orange signal
kimiafars آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 71

تشکرها : 663
( 1139 تشکر در 512 ارسال )
ارسال: #4
شما باید دید چه تخصصی دارید
اگر برنامه نویسید حالا تو هر زمینه ای میتونید پول در بیارید
اما اگر امروز الکترونیک کار می کنید فردا php پس فردا ... نمی تونید موفق بشید
تو همین فروم ادمهایی بودند که به منن میل میزدن که ما برنامه نویسیم و میخوایم همکاری کنیم بعد که معلوم میشد فقط حرف میزدن
به هر حال شما باید یه تخصص داشته باشی و حرفه ای عمل کنی
این روزها بیشتر برنامه ها تحت موبایل هست و در اینده هم بیشتر حول همین محور میچرخه البته php و سی شارپ تو بورسه
ولی اگه میخوای برای شرکتهای الکترونیکی کار کنید بهتره سی ++ را یاد بگیرید به طور مثال شرکتی برای برنامه نویسی پوزهای فروشگاهی دنبال یک سری برنامه نویس میگشت و ملاکش سی بود
و برنامه هایی رو هم بهش یاد میداد تا براش کار کنن
هر جایی هم که استخدام بشی برات کلاس و کارگاه خواهند گذاشت تا بیشتر بلد بشی
نگران نباش تو هر زمینه ای دوست داری حرفه ای شو

تولید دیمر قناری و دستگاههای کنترل سالن هیدروپونیک و اکواپونیک(انبردست)anbordast.ir[url=anbordast.ir][/url]
۲۷-مرداد-۱۳۹۲, ۰۹:۵۶:۵۱
تشکر شده توسط : hadikh73, aKaReZa75, sharin, orange signal, Ambassador, sara90, omid_phoenix
lord_viper غایب
مدیر کل انجمن

موضوع‌ها: 352

تشکرها : 5193
( 9875 تشکر در 2650 ارسال )
ارسال: #5
خب اولین چیز که بهت میگم اینه که برنامه نویسی رو ببوس بزارش کنار تو سبزی فروشی بیشتر از برنامه نویسی پول هست و اینکه ارامش خیال داری نه اینکه برای نوشتن الگوریتمهای مختلف و دیباگ مغزت سوت بکشه

اگه میخواهی برنامه نویس بشی باید ببینی تو چه زمینه ای بهتر میتونی مشغول بشی بعضی شرکتها دات نت کار میکنن بعضی php بعضی دلفی بعضی هم c و اسمبلی

تو بعضی شرکتها رزومه مهمه تو بعضی تحصیلات تو بعضی دیگه میگن بشین پشت سیستم 4 خط کد بنویس( :d شرکت ما از دسته سومه :d)

سعی کن مهارتتو بالا ببری - قیمت کارتو بگیری (اونهایی که کار 700 تومنی رو با 100 تومن انجام میدن به هیچ جا نمیرسن)- مجانی برای هر کسی کار انجام ندی - و اینکه بزاری بقیه بشناسنت و کارتو ببینن-از این شاخه به اون شاخه نپر وقت بزار درست انتخاب کن ولی تو همون شاخه جلو برو

[تصویر:  xshon.png]
از آن نماز که خود هیچ از آن نمی فهمی خدا چه فایده و بهره اکتساب کند
تفاخری نبود مر خدای عالم را که چون تو ابلهی او را خدا حساب کند
۲۷-مرداد-۱۳۹۲, ۱۲:۱۰:۲۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : hadikh73, godvb, aKaReZa75, sharin, babyy, WhiteNoise, orange signal, Ambassador, sara90, Ghoghnus, omid_phoenix
Ghoghnus آفلاین
مدیر بخش

ارسال: #6
(۲۷-مرداد-۱۳۹۲, ۱۲:۱۰:۲۷)lord_viper نوشته است: سعی کن مهارتتو بالا ببری - قیمت کارتو بگیری (اونهایی که کار 700 تومنی رو با 100 تومن انجام میدن به هیچ جا نمیرسن)- مجانی برای هر کسی کار انجام ندی -

این حرفتون واقعا درسته
اگه کم پول بگیری فکر میکنن برنامت بی ارزشه!

باور کنیم
نیستیم؟

۲۷-مرداد-۱۳۹۲, ۲۳:۵۴:۱۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : orange signal, aKaReZa75, sara90, Ambassador, babyy, kimiafars, omid_phoenix
sara90 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

ارسال: #7
خب پس با این حساب من برم سبزی هامو سفارش بدم برا فروشBiggrin ممنون از همه نظراتتون به نظرم کامپیوتر یه دریاست هرچقدر هم که یاد بگیری باز سیراب نمی شی واقعا باید مواظب بود که این تنوع ادم رو غرق نکنه خود من به شخصه واقعا موندم که تو کامپیوتر دنبال چی برم این سوالم پرسیدم ازتون که بیراهه دیگه نرم خواستم اگه تو چیزی وقت میزارم لا اقل ارزشش رو داشته باشه خود من کمی با سی شارپ واردم نه حرفه ای در حد نرم افزارای ساده ولی به الکترونیک علاقه دارم Biggrin حالا با این حساب و صحبتاتون باید یا برم سراغ برنامه نویسی تحت وب یا اندروید Wink

در لحظه زندگی کن  (;
۲۷-مرداد-۱۳۹۲, ۲۳:۵۸:۴۷
تشکر شده توسط : orange signal, aKaReZa75, Ambassador, walterwz60
Ghoghnus آفلاین
مدیر بخش

ارسال: #8
(۲۷-مرداد-۱۳۹۲, ۲۳:۵۸:۴۷)sara90 نوشته است: خب پس با این حساب من برم سبزی هامو سفارش بدم برا فروشBiggrin ممنون از همه نظراتتون به نظرم کامپیوتر یه دریاست هرچقدر هم که یاد بگیری باز سیراب نمی شی واقعا باید مواظب بود که این تنوع ادم رو غرق نکنه خود من به شخصه واقعا موندم که تو کامپیوتر دنبال چی برم این سوالم پرسیدم ازتون که بیراهه دیگه نرم خواستم اگه تو چیزی وقت میزارم لا اقل ارزشش رو داشته باشه خود من کمی با سی شارپ واردم نه حرفه ای در حد نرم افزارای ساده ولی به الکترونیک علاقه دارم Biggrin حالا با این حساب و صحبتاتون باید یا برم سراغ برنامه نویسی تحت وب یا اندروید Wink

من به شخصه Asp.net را واسه پول سازی بیشتر قبول دارم خیلی سریع میشه یه وب سایت درست کنید و تحویل بدین چون ملاک زمان تحویل هست و کسی که سفارش میده معمولا واسش مهم نیست aso باشه یا php!
این حرفم بدین معنا نیست که phpظعیف تر هست ولی سرعت روند کار به نظر شخص من و تجربه من در asp.netخیلی بیشتر هست!

باور کنیم
نیستیم؟

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۸-مرداد-۱۳۹۲, ۰۰:۲۱:۵۲، توسط Ghoghnus.)
۲۸-مرداد-۱۳۹۲, ۰۰:۱۹:۰۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : orange signal, sara90, Ambassador, babyy, aKaReZa75, kimiafars, omid_phoenix
sara90 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

ارسال: #9
و نظر دوستان در مورد aspو php Question؟ بنظرتون کدوم بهتره مزیت ها و معایبشون ؟یه سوالم دارم از دوستان صاحب نظر در زمینه برنامه نویسی وب
بنظر شما وب سایتهای ایران یکم کلیشه ای نشده بنظر من طراحی وب سایت ها یه چیز کم داره یکم روح میخواد انگار همه دارن از رو هم کپی میکنن فقط حالا شایدم اینطور نباشه و من ندیدم وب سایتهایی با طراحی خوب روWink

در لحظه زندگی کن  (;
۲۸-مرداد-۱۳۹۲, ۰۰:۳۳:۲۱
lord_viper غایب
مدیر کل انجمن

موضوع‌ها: 352

تشکرها : 5193
( 9875 تشکر در 2650 ارسال )
ارسال: #10
(۲۸-مرداد-۱۳۹۲, ۰۰:۳۳:۲۱)sara90 نوشته است: و نظر دوستان در مورد aspو php Question؟ بنظرتون کدوم بهتره مزیت ها و معایبشون ؟یه سوالم دارم از دوستان صاحب نظر در زمینه برنامه نویسی وب
هر کدام مزایا و معایب خودشونو دارن
من به شخصه با هر 2 کار کردم اول aspx و الان هم php
برای شروع aspx خوبه چون نمیزاره با مسایل ریز درگیر بشین-کد ومثال و اموزش زیادی رو نت براش هست-ولی مشکلش اینه که وب ریسورس هایی تولید میکنه و به صفحه اضافه میکنه که خیلی اذیت میکنه مخصوصا برای استایل دادن
و اینکه تا وقتی خود دات نت راهکاری برای یک مشکل داده باشه یا اون چیز مد نظرتون قبلا ساخته شده باشه مشکلی نداره ولی اگه به چیزی بر بخورین که از این 2 حال خارج باشه یا باید بی خیال بشین یا باید با دردسرها روبرو بشین

php برای شروع یک مقدار سخت تره و یه کم html-css پیش نیاز داره و سبک کد نویسیش برای اونهایی که به مایکروسافت عادت دارن کمی متفاوته-مشکلش اینه که ide قدرتمند مثل visual studio نداره و mysql هم یک منجمنت مثل sql server نداره
بعضی اوقات هم به گیر های الکی میخورین که کلی وقت از ادم میگیره اما همه بخشهاش و کد خروجی که تولید میشه در دستان شماست توابع خیلی زیادی داره که از شیر مرغ تا جون ادمیزاد رو براتون انجام میدن sdk های خوبی داده و خودتون هم به راحتی میتونین یکی برای خودتون بسازین و از معماری های جدید مثل چند لایه و mvc درش استفاده کنید
نقل قول: بنظر شما وب سایتهای ایران یکم کلیشه ای نشده بنظر من طراحی وب سایت ها یه چیز کم داره یکم روح میخواد انگار همه دارن از رو هم کپی میکنن فقط حالا شایدم اینطور نباشه و من ندیدم وب سایتهایی با طراحی خوب روWink
این کلیشه ای بر میگرده به 3 علت
1.کارفرما میگه قالب سایت رو اینجوری بزنین
2.از جایی که بر میداره قالب این شکلی هست
3.کسی که قالب رو میزنه ذهنیتش اینجوری هست (فقط بلده همین جور قالبها رو بزنه :d)
طراحی تمپلیت هم بیشتر شبیه هنر هست و قواعد خودشو داره و کسی که میبینه هم از دید خودش میبینه شاید از اون رنگبندی خوشش نیاد ولی خب صاحب اون سایت خوشش اومده

[تصویر:  xshon.png]
از آن نماز که خود هیچ از آن نمی فهمی خدا چه فایده و بهره اکتساب کند
تفاخری نبود مر خدای عالم را که چون تو ابلهی او را خدا حساب کند
۲۸-مرداد-۱۳۹۲, ۱۰:۴۷:۵۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : Ghoghnus, godvb, Ambassador, babyy, aKaReZa75, kimiafars, sara90, omid_phoenix
kimiafars آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 71

تشکرها : 663
( 1139 تشکر در 512 ارسال )
ارسال: #11
شاید هم مثل من طراح و گرافیست گیرشون نیومده که سایتاشون بی روحه شما هر چقدر برنامه نویس خوبی هم باشید یاسد یکی قالب رو برات طراحی کنه که این هم معضلیه

تولید دیمر قناری و دستگاههای کنترل سالن هیدروپونیک و اکواپونیک(انبردست)anbordast.ir[url=anbordast.ir][/url]
۲۹-مرداد-۱۳۹۲, ۰۰:۱۶:۳۰
تشکر شده توسط : babyy, Ambassador, aKaReZa75, sara90, omid_phoenix

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Question [سوال] چه جوری برنامه نویسی یاد بگیرم؟ sagharfati 2 2,809 ۱۵-تير-۱۳۹۳, ۱۸:۳۴:۳۷
آخرین ارسال: sagharfati
  خودآموز برنامه نویسی در ۱۰ سال lord_viper 0 2,098 ۰۹-مرداد-۱۳۹۲, ۱۱:۵۴:۵۱
آخرین ارسال: lord_viper
  [آموزشی] rapidleech چیست babyy 4 4,320 ۱۳-تير-۱۳۹۲, ۲۳:۲۴:۲۸
آخرین ارسال: babyy
  راهنمایی در زمینه کاری Brida 8 6,433 ۱۱-خرداد-۱۳۹۲, ۱۶:۱۱:۲۴
آخرین ارسال: godvb
  هاردم رو زمینه ! saeed450 7 6,987 ۱۳-آذر-۱۳۸۸, ۰۲:۴۳:۳۲
آخرین ارسال: Di Di
  برنامه نویسی را از کجا شروع کنیم ؟! kayvan 3 4,694 ۱۳-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۱۲:۰۹:۰۷
آخرین ارسال: lord_viper
  همه ایران ویگی ها بیان . حتما kkr124 3 3,115 ۰۹-بهمن-۱۳۸۳, ۰۰:۴۵:۳۹