امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دوستان ممد2003 داره از ايران ميره.(خدانگهدار ممد2003)
نویسنده پیام
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

تشکرها : 0
( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #1
دوستان ممد2003 داره از ايران ميره.(خدانگهدار ممد2003)
دوستان حيفم اومد براي عضو شماره 136 ام اين سايت يعني كسي كه از اولين روزايي كه اين سايت بوجود آومد تو اين سايت ميچرخيد و حتي جز اولين كسايي بود كه اينجا پست زد خداحافظي درست و حسابي نكنم هرچي باشه به گردن اين سايت و من بخصوص خيلي حق داره ، دير اقدام كردم ميدونم شنبه از ايران ميره ، ميره هند واسه درس خوندن .
ممد جون ياد اولين پستت بخير اين بود سورس ويروس مليسا و جالبترين پستي هم كه زدي اين بود : كاراكترهاي گرافيكي و آخرين پستت هم اين بود : برنامه رمز گذاري MD5 .
ليست كامل برنامه هاي ارساليش هم اينه و اينم هست .
جز فعالترينهاي سايت بودي(اميدوارم بازم باشي) توي نظرات و توي بحث ها شركت فعال داشتي هركجا ميري شاد و خرم باشي و هيچ وقت ايران و ايران ويج رو فراموش نكني .
من فقط ميخندم چون موقع خداحافظي خوبيت نداره گريه كردن بخصوص هم اينكه ميري تا يه سرنوشت خوب و زندگي خوب رو واسه خودت درست كني.Amaze :P Biggrin :) ميدونم دنياي اينترنت خيلي كوچيكه و تو جاي دوري نميري بخصوص هند هم كه سرزمين اينترنته ولي بازم آدم يه نمه دلتنگ ميشه.
خداحافظ ممد 2003 .
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۶-آذر-۱۳۸۳, ۰۹:۴۸:۴۶، توسط ashkan.)
۱۴-مرداد-۱۳۸۳, ۱۵:۰۴:۵۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
v-mashmoolie آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 7

( 3 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #2

سلام
اولاً بهت تبريك مي گم كه تو زندگي همچين فرصتي برات پيش اومده ثانيا اينكه
من خودم خيلي دوست داشتم ادامه تحصيل بدم ولي به خاطر بعضي مسائل متاسفانه فعلاً گذاشتم كنار ولي يك چيز رو بدون . همه در حدي نيستن كه كاري كه شا كردين رو انجام بدن. پس از فرصتي كه پراي شما پيش اومده نهايت استفاده رو بكن .
برات آرزوي موفقيت مي كنم .تو اينترنت مسالة مكان مهم نيست ولي هيج جا وطن نمي شه .
با تشكر ـ مشمولي
۱۴-مرداد-۱۳۸۳, ۱۶:۰۰:۴۸
amirjan آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 24

تشکرها : 348
( 697 تشکر در 251 ارسال )
ارسال: #3

سلام ممد جون
اميدوارم هر جا هستي سربلند و موفق باشي.
راستي نري ديگه پيدات نشه ها!!! ماهنوز خيلي بهت احتياج داريم!! :wink:
در هر صورت اميد وارم هر جا كه هستي هميشه ، شاد و سربلند باشي .

سید امیر حسین حسنینی

Human knowledge belongs to the world ...
۱۴-مرداد-۱۳۸۳, ۱۶:۴۵:۱۰
kamran11958 آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 69

( 24 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #4

سلام!
راستش هم خوشحالمAmaze هم ناراحت :cry: خوشحال از اينكه داري يه سرنوشت توپ براي خودت رقم ميزني و ناراحت از اينكه مي ترسم به قول اميرجان بري و پيدات نشه(هواي اونجا بهت بسازه و به ما سر نزني!!!Amaze Amaze Amaze :wink: ) در هر صورت موفق باشي اميدوارم پس از پايان تحصيلات به وطن برگردي و براي ايران كار كني{البته كم كم قانون كپي رايت هم داره اجرا بشه تا اونوقت انشااااااااااالللللللله راه بيفته!!! 8) )
منتظريم بازم اينجا بيااي
خدا نگهدار
۱۴-مرداد-۱۳۸۳, ۱۷:۲۵:۱۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
yamin آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 19

( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #5

ممد جون اميدوارم هر جا باشي سربلند باشي و زود برگردي :cry:
يكي از دوستام باباش رفته بود هند درس بخونه بچش(دوست من)تو هند به دنيا اومد
ميگم رفتي هند فارسي رو فراموش نكني كه ما هندي بلد نيستسم Biggrin
۱۴-مرداد-۱۳۸۳, ۱۷:۳۶:۲۵
ali110 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 21

( 7 تشکر در 6 ارسال )
ارسال: #6
آقا محمد گل
محمد جان خيلي خوشحالم كه داري ميري راستش من خودم پارسال ميخواستم برم آلمان و كامپيوتر بخونم ولي اين سربازي بي پدر نذاشت و كلي زد خال خوردم اما از اينكه دوست عزيزم داره ميره به سوي موفقيت اونم تو كشوري كه واقعا در نرمافزار قوي هستند واقعا كلي حال كردم راستي محمد جاد شنيدم در هند اينترنت هم داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پس ما را فراموش نكن و آموزشهاي به روز را در آنجا شروع كن و اگه چيزي ياد ميگيري ما روهم قابل بدون من يكي خودم نوكرتم
قربانت و با آرزوي موفقيت روز افزون براي شما دوست گرامي
۱۵-مرداد-۱۳۸۳, ۰۳:۱۱:۳۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Mohamad_VB آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 41

( 16 تشکر در 9 ارسال )
ارسال: #7

سلام ممد جان Biggrin
اميدوارم هرجا كه ميري موفق باشي و خدا پشت و پناهت باشه :)
ما منتظر پستهاي خوبت هستيم
:( :( Biggrin Biggrin

O Allah the Almighty ;
Protect me and guide me ;
To your love and mercy ;
Ya Allah don’t deprive me ;
From beholding your beauty ;
O my Lord accept this plea
۱۵-مرداد-۱۳۸۳, ۰۷:۵۹:۵۹
kimia آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 28

( 13 تشکر در 12 ارسال )
ارسال: #8

محمد عزيزم سلام!
حال شما؟
نمي دونم چرا ولي خيلي دلتنگ شدم از رفتنت....
البته من خودم هم قراره كه برم كانادا ولي باز هم از اينكه از شما دور مي شم خيلي ناراحتم؟
احتمالا خيلي تشابهات ذهني داريم كه قصد سفر به سايركشورها را داريم. اميدوارم كه هر جايي كه هستي موفق و پيروز باشيد .
به اميد ديدار
كيما
۱۵-مرداد-۱۳۸۳, ۰۸:۴۵:۴۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Toxic_Program آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 32

( 7 تشکر در 6 ارسال )
ارسال: #9

ممد 2003 تو هر فرومي كه مي ره فعال ترينه اگه باور نمي كنين به پرشين تولز
vb4ir سر بزنيد . تا بفهميد .
سفر خوش باشه

یک صدام نادون هزار عاقل کشانده در ره باطل یکی قاتل یکی مقتول در این دریای بی‌حاصل با این دستگاه دوربینم جهان را پر بلا بینم جهان بهر صفا باشد به غیر آن خطا باشد آدم‌کشی چرا باشد مگر که در جهان بین الملل نیست که از رحم و مروت هیچ خبر نیست ؟
۱۵-مرداد-۱۳۸۳, ۱۱:۵۲:۰۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
mahdi7656 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 10

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #10

آقا محمد من هم به نوبه خودم از شما تشكر ميكنم به دليل فعال بودن در اين سايت و برنامه هات براي خيلي از افراد مفيد بوده اميدوارم هركجا باشيد سربلند باشيد
۱۵-مرداد-۱۳۸۳, ۱۳:۰۴:۵۶
gostaresh آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 33

تشکرها : 3
( 13 تشکر در 11 ارسال )
ارسال: #11

دوست عزيزي از بين ما مي‌رود. :(
من اين سايت را خيلي دور شناختم و دير عضو شدم ولي اكنون كه مرتب و همه‌روزه اينجا پلاسم مي‌بينم اين همه آدم بامرام را كه بدون هبچ چشمداشتي مي‌نويسند و كار مي‌كنند براي اين مرز و بوم چقدر خوشحال مي‌شوم حس غريبي به من مي‌گويد كه ما كارها خواهيم كرد و اين ربطي به اين ندارد كه من و تو كجاييم وقتي كه دلهامان با هم است و هدفمان يكي؟!
خلاصه به اميد پيروزي و بهروزي اين دوست عزيز مي دانم كه با ما همسفر خواهدبود و شايد چند روزي كه مي‌گردد تا آنجا خانه و سرپناهي بيابد او را اينجا نبينيم و او دوباره به اينجا سر خواهد زد و چشمهاي ما را روشن خواهد كرد :wink:
راستي محمدجان هروقت به اينجا سرزدي سوغاتي يادت نره‌ها Biggrin Biggrin Biggrin Amaze
راستي محمدجان خيلي وقته منتظر كي‌بوردتم؟!بابا ما دوتا برنامه اينجا زديم و تو هم ما رو همينطور خجالت دادي. :oops: امبدوارم موفق باشي. مطمينم اگه اينجا سرنزني دل همه ما برات تنگ مي‌شه :( :( :cry: :cry: اينجا رو يادت نره. من تازه مي‌خواستم بيام گرد و خاك كنم پس لطفا سر بزن ما اينجا از حقوق لگدكوپ شده اكسل دفاع كنيمAmaze
فارغ از شوخي مطمين (راستي هيچ كس هم به ما نگفت اين همزه رو اينجا چيطوري مي‌نويسند)هستم به اينجا سر مي‌زني و نمي‌گذاري كه دلمان برايت تنگ شود؟ :!: :!: :!: منتظر كي‌بورد و خيلي چيزهاي قشنگ ديگري كه قراربود بياري و فرصت نشد هستيم. به اميد ديدار مجدد :!: :?: :?: Biggrin
۱۵-مرداد-۱۳۸۳, ۱۴:۰۶:۰۹

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
myBB [فوری] لطفا راهنمایی کنید دوستان mohammad komail 0 1,878 ۰۳-خرداد-۱۳۹۳, ۲۲:۲۷:۵۰
آخرین ارسال: mohammad komail
  استفاده از دیتابیس سایت دیگر(کار برای خداست،ثواب داره) HoseinVig 11 9,247 ۱۵-بهمن-۱۳۸۹, ۱۷:۴۲:۵۸
آخرین ارسال: HoseinVig
  آموزش نرم افزار مطلب کسی داره ؟ saeed450 4 4,411 ۰۸-بهمن-۱۳۸۷, ۲۳:۵۶:۰۲
آخرین ارسال: saeed450
Wink یه برنامه ++cمیخوام ثواب داره کمک omidh 2 2,587 ۰۸-تير-۱۳۸۷, ۱۴:۲۹:۱۴
آخرین ارسال: Rink8
  كسي عكس داره؟ Mohandese_Javan 5 3,569 ۲۸-دى-۱۳۸۴, ۰۱:۱۰:۲۶
آخرین ارسال: Darg
  ثبت ايران ويج در كتاب ركوردهاي گينس ali110 20 12,988 ۱۲-دى-۱۳۸۴, ۱۷:۲۲:۴۱
آخرین ارسال: mehdvirus
  ايميل هاي سايت من ميره به bulk ياهو electro-learning 4 4,261 ۲۵-آذر-۱۳۸۴, ۱۵:۰۸:۰۵
آخرین ارسال: armin_b00ter
  دوستان کرکر به این برنامه من یک نگاه بیندازند m-m 5 4,048 ۱۳-آذر-۱۳۸۴, ۰۵:۵۴:۱۲
آخرین ارسال: m-m
  دوستان به این برنامه یک نگاه بیندازند مخصوصا کرکر ها m-m 1 2,069 ۱۰-آذر-۱۳۸۴, ۰۹:۴۸:۱۳
آخرین ارسال: ashkan
  ايران ويج تولدت مبارك a_persian_boy 10 7,333 ۲۱-شهریور-۱۳۸۴, ۱۵:۱۸:۳۲
آخرین ارسال: ashkan

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS