امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لطفا علاقمندان به بانكهاي اطلاعاتي ببينند
نویسنده پیام
ali110 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 21

تشکرها : 0
( 7 تشکر در 6 ارسال )
ارسال: #1
لطفا علاقمندان به بانكهاي اطلاعاتي ببينند
با سلام خدمت همه عزيزان .
راستش چند وقتي هستش كه هم سوالات مربوط به بانك در سايت زياد شده و هم ايميلهاي زيادي در اين رابطه بدستم ميرسه كه اين ناشي از بي مبالاتي بنده و قصور از جانب بنده ميباشد. چرا ؟ خوب معلومه بنده قول داده بودم كه مبحث بانك اطلاعاتي را به صورت كامل آموزش بدم ولي متاسفانه به دلايل مختلف كه البته براي خودم موجه هستند نتونستم اين كار را انجام دهم و نيمه كاره رهايش كردم . اما اگر كمي منصفانه فكر كنيم ميبينيم كه با تمام مشكلاتي كه داشتم اگر فقط هفته اي 1 ساعت وقت ميگذاشتم تا الان تقريبا تمام مباحث مربوطه را تا سطح پيشرفته گفته بودم . به هر حال ضمن پوزش از همه عزيزان به اطلاع ميرساند كه حداكثر ظرف مدت 4 يا 5 روز ديگر مباحث بانك از صفر تا آخر سطح متوسط و اگر شد قسمتي از مباحث پيشرفته را آماده كرده و ارسال خواهم كرد .
البته در كنار اين نيز از دوستان انتظار ميرود كه با بخش مقالات كمي بيشتر دوست بشن .
در ضمن اميدوارم دوستان حتما حتما نظرات خود را نيز در حين ارسال مقالات ارسال كنند تا حداقل من بدانم كه دارم درست پيش ميرم يا نه .
در اخر هم يك خواهش از آقا اشكان گل دارم . آقا اشكان اگر ميشه و امكانش هست خواهشمندم كه در بخش گفتگو يك قسمت براي بانكهاي اطلاعاتي ايجاد كنيد تا هم مطالب مربوطه دسته بندي مناسبتري شوند و ديگر آنكه اگر دوستان فعال در اين زمينه چند روزي را نبودند وقتي به سايت آمدند راحتتر بتونند به دنبال مباحث و سوالات جديد بگردند و آنها را دنبال كنند . آخه اقا اشكان خود من هر وقت ميام تو سايت دوست دارم اگر سوالي در زمينه بانك هستش در حد توانم جواب بدم ولي متاسفانه از آنجا كه دوستان هنگام ارسال سوال شاخه مناسب و يكساني را انتخاب نميكنند لذا من فقط سوالاتي را ميتوانم ببينم كه در صفحه اصلي سايت هستند و به قول معروف جديدترين هستند . اگر هر دفعه بخوام كل انجمنها را بگردم و سوالات بانكي را كه نديدم جدا كنم كلي از وقتم ميره و به همين دليل هم فقط به جديدترين ها اكتفا ميكنم . به هر حال ريش و قيچي دست خودته استاد و درضمن عمرا بدوني چقدر ميخوامت

قربان همه شما علي110
۱۰-دى-۱۳۸۴, ۰۸:۲۵:۴۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ali110 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 7 تشکر در 6 ارسال )
ارسال: #2

ظاهرا هيچ كس علاقه اي به موضوع مطرح شده نداره .
البته در عجبم چرا آقا اشكان جواب پيشنهادم را ندادند
۱۱-دى-۱۳۸۴, ۰۵:۲۳:۰۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
C_DPlus آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 9

( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #3

نقل قول: در اخر هم يك خواهش از آقا اشكان گل دارم . آقا اشكان اگر ميشه و امكانش هست خواهشمندم كه در بخش گفتگو يك قسمت براي بانكهاي اطلاعاتي ايجاد كنيد تا هم مطالب مربوطه دسته بندي مناسبتري شوند و ديگر آنكه اگر دوستان فعال در اين زمينه چند روزي را نبودند وقتي به سايت آمدند راحتتر بتونند به دنبال مباحث و سوالات جديد بگردند و آنها را دنبال كنند .
به نظر من ايرانويج تقريبا براي هر موضوعي پتانسيل خوبي را در اختيار داره .
نقل قول: خوب معلومه بنده قول داده بودم كه مبحث بانك اطلاعاتي را به صورت كامل آموزش بدم
بانك اطلاعاتي كه يك موضوع كلي هست ! منظورتون چه نرم افزاري از پايگاه داده هست ؟
لطفا يكم بيشتر توضيح بديد
۱۱-دى-۱۳۸۴, ۰۵:۳۸:۲۳
ali110 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 7 تشکر در 6 ارسال )
ارسال: #4

دوست عزيز گفتم كه بنده اگر خدا بخواهد ميخواهم اصول بانك را بگويم نه نرم افزاري خاص
اصول بانك شامل مفاهيم بانك از قبيل جدول و ركورد و فيلد و رابطه و .... به علاوه زبان t-sql ميباشد . در ادامه نيز به صورت كامل با آبجكت ADO آشنا خواهيم شد . در كنار آشنايي با ADO مثالهايي نيز زده خواهد شد كه مثالها در وي بي ميباشد و اگر لازم بود مشابه آن در ASP و PHP
در انتها نيز اگر بتونيم طبق برنامه پيش بريم ADO.NET را خواهم گفت .
در ضمن در همين حين اگر سوالي باشد به آنها نيز جواب داده خواهد شد و در آخر آخر نيز سعي ميكنم يك برنامه كامل كه شامل تمامي مفاهيم باشد را نيز با كمك دوستان در نظر بگيريم و به صورت گروهي آن را اجرا كنيم تا دوستان علاقمند از آموخته هاي خود به صورت عملي نيز استفاده كنند . علت اين امر هم كاملا مشخصه چون مبحث بانك تازماني كه به مرحله عمل نرسه نميتونه آنقدر كه بايد ملموس و قابل فهم باشه .
البته تمام اينها بستگي داره به خود دوستان . من اگر حداقل يك علاقمند هم باشه به قولم عمل خواهم كرد .
۱۱-دى-۱۳۸۴, ۰۵:۵۹:۳۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #5

چشم علي آقا (بابا بزار بخونم مطلب رو بعد) ولي روي چشم .

آشنایی با نظریه زبان باعث شد تا بفهمم کامپیوتر اونی نیست که من میدونم.
۱۱-دى-۱۳۸۴, ۰۹:۲۳:۲۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Mohandese_Javan آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 90

تشکرها : 1
( 39 تشکر در 23 ارسال )
ارسال: #6

سلام!
علي آقا خيل عاليه. يعني خيلي عالي ميشه. من كه در به در دنبال اينجور آموزشها هستم.
تا حالا چند بار هم ازتون سوال پرسيدم.اگه آموزش ديتابيس كامل بشه خيلي خوب ميشه.
ممنون!
۱۲-دى-۱۳۸۴, ۰۱:۵۶:۱۱
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #7

علي آقا درستش كردم ميتونيد از اين به بعد اونجا پست بزنيد.

آشنایی با نظریه زبان باعث شد تا بفهمم کامپیوتر اونی نیست که من میدونم.
۱۲-دى-۱۳۸۴, ۰۹:۱۷:۴۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Mohandese_Javan آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 90

تشکرها : 1
( 39 تشکر در 23 ارسال )
ارسال: #8

سلام!
آقا اشكان دستتتون درد نكنه!
۱۳-دى-۱۳۸۴, ۰۰:۲۶:۲۵

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
myBB [فوری] لطفا راهنمایی کنید دوستان mohammad komail 0 1,878 ۰۳-خرداد-۱۳۹۳, ۲۲:۲۷:۵۰
آخرین ارسال: mohammad komail
  مشکل ویندوز دارم لطفا جواب بدید ramin.joudi 2 3,185 ۰۸-آذر-۱۳۹۲, ۱۹:۵۷:۵۵
آخرین ارسال: ramin.joudi
Exclamation مشاوره ( لطفا راهنمایی کنید ) isz.k120 2 3,190 ۱۹-شهریور-۱۳۸۸, ۱۲:۴۲:۰۵
آخرین ارسال: mvig
  لطفا يكي هم من را دعوت كنه ماري رز 3 3,232 ۰۹-خرداد-۱۳۸۶, ۰۴:۳۱:۱۱
آخرین ارسال: CRazYFULL
  لطفا كمك كنيد ako 4 3,486 ۲۹-آذر-۱۳۸۴, ۲۱:۴۴:۱۱
آخرین ارسال: ako
  فارسي كردن يك بانك اطلاعاتي؟ rezanew 11 9,542 ۰۲-فروردین-۱۳۸۴, ۱۳:۴۶:۴۲
آخرین ارسال: namojdehi
  لطفا كمك كنيد نياز فوري دارم redpen 16 11,482 ۳۰-بهمن-۱۳۸۳, ۲۱:۲۲:۳۷
آخرین ارسال: v-mashmoolie
  براي ياد گرفتن دلفي به من كمك كنيد لطفا amin_1365 0 1,824 ۱۱-دى-۱۳۸۳, ۰۶:۵۱:۵۹
آخرین ارسال: amin_1365

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS