امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
امنیت سیستم
نویسنده پیام
mehdvirus آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 27

تشکرها : 0
( 39 تشکر در 26 ارسال )
ارسال: #1
امنیت سیستم
سلام
اول یه عذر خواهی از اقا اشکان بکنم چون فعلا نمیدونم کجا باید باشه
راستیتش من اقا ساسانو اوردم تا مقاله بذاره پسر خوبیه مقاله های خوبی هم داره
Biggrin Biggrin
حالا خودش میگه
:wink:
۱۴-مرداد-۱۳۸۳, ۱۶:۳۱:۱۶
4shir آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 21

( 7 تشکر در 5 ارسال )
ارسال: #2
سلام
خوب سلام Biggrin من ساسان هستم معروف به leroy تا چند وقت پيشا هك ميكردم اما بنا به دلايلي اومدم تو كار امنيت و شبكه حالا هم مهدي جان لطف كردن و گفتن كه بيام اينجا عضو شم من هم اومدم من كار اصليم بيشتر امنيت شبكه هستش اگر كمكي از دستم بر بياد خوشحال ميشم انجام بدم :wink: خوب فعلان باي تا بعد موفق باشين ساسان :oops:
۱۴-مرداد-۱۳۸۳, ۱۶:۳۷:۵۷
4shir آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 7 تشکر در 5 ارسال )
ارسال: #3

سلام خواستم بگم كه من اين چيزاي كه ميگم رو همه از خودم هستش و از هيچ منبعي هم استفاده نكردم بعدن نياين بگين كه اين طور چيزي فلان جا هستو اينا چون خود من خيلي دنبال اينطور چيزي گشتم حتي تو تالار hex هم تاپيك دادم اما خوب خودم اطلا عاتي رو كه داشتم طبقه بندي كردم و به اين نتيجه رسيدم كه مي خوام واسه شما بگم خوب اولين قدم اينه كه يك usere محدود درست كنيد و واسه اينكار توي منوي run اين متن رو وارد مي كنيد control userpasswords2 بعدش توي صفحه user accounts يدونه از user ها رو انتخاب ميكنين يا اينكه يدونه براش تعريف ميكنين بعد با زدن دكمه properties و رفتن به گزينه group membership گزينه دوم رو انتخاب مي كنيد كه نوشته restricted user و دكمه ok رو ميزنين و خارج ميشين با اين كار user محدود دارين اما مشكل اينه كه اين userهنوز خيلي كارا ميتونه كنه ميتونه برنامه نصب كنه ميتونه بره تو رجيستري ميتونه بره داخل پرامپت و از همه مهم تر دستكاري تنضيمات شبكه و ... حالا واسه اينكه حتي اجازه نداشته باشه cd-rom يا flopy رو بدون پسورد باز كنه اين مراحل رو طي ميكنين از control panel به قسمت administrator tools وارد ميشين و از اونجا local Security policy رو باز ميكنيد بعد از قسمت سمت راست روي گزينه software restriction policie يدونه كليك مي كنين و در حالي كه رنكش آبي شده از منوي action گزينه create new action رو انتخاب ميكنيد بعد از صفحه اي كه سمت چپ بهتون ميده گزينه additional rules رو انتخاب ميكنيد حالا اينجا اگر دقت كرده باشين به يك رشته از رجيستر هست مثلا اين %HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\ProgramFilesDir% با زدن رو اين عبارت و با انتخاب گزينه disallow از گزينه security level اجازه دسترسي user رو به شاخه program fail ممنوع ميكنيد مگر اينكه پسورد داشته باشه و واسه اينكه خودتون بتونيد وارد بشين با راست كليك كردن رو پوشه مورد نظر و انتخاب گزينه run as ميتونيد خودتون وارد بشين حالا برا اينكه روي cd rom يا فلاپي پس بزارين هم همون قسمت سمت چپ راست كليك ميكنيد و گزينه new path rule رو انتخاب ميكنيد و از منو browse درايو cdrom رو انتخاب ميكنيد و گزينه disallowed رو ميزنين و بعد هم ok
حالا برا بستن باقي قسمت ها هم باشه واسه ادامه فقط يك چيزي مثل من شوت بازي در نيارين و برين گند بزنين به سيستم اخه من موقعي كه اينارو تمرين مي كردم 7 تا ويندوز عوض كردم خوب نظر بدين كه اگر خوب بود برم بقيشم بنويسم
ساسان(كليه حقوق اين مطلب مال گروهleroy ميباشد) البته شوخي كردم در ضمن اين كار راه اسون تري هم داره كه ميشه با تايپ gpedit.msc بهش دست پيدا كنيد اما فعلا اين باشه تا بعد اموزش اون و انواع برنامه هاي ريموت و امنيتي رو بزارم تو سايت با تشكر
ساسان
۱۴-مرداد-۱۳۸۳, ۱۶:۴۶:۳۵
amirjan آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 24

تشکرها : 348
( 697 تشکر در 251 ارسال )
ارسال: #4

به درد كسايي ميخوره كه تو كار شبكه و از اين جور حرفا هستن . ولي خوب در كل خوب بود، همين جوري پيش بري مشتريات بيش تر هم ميشن 8)

سید امیر حسین حسنینی

Human knowledge belongs to the world ...
۱۴-مرداد-۱۳۸۳, ۱۶:۵۸:۱۱
4shir آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 7 تشکر در 5 ارسال )
ارسال: #5

سلام خوب من هم كه گفتم بيشتر كار من شبكه هستش و امنيت شبكه :o در ضمن من در مورد امنيت خود سيستم هم ميتونم فعاليت كنم يكيم سرم خلوت شه رو چششمم انا هم ميزارم موفق باشين
ساسان :roll:
۱۴-مرداد-۱۳۸۳, ۱۹:۳۶:۰۶
amirjan آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 24

تشکرها : 348
( 697 تشکر در 251 ارسال )
ارسال: #6

خيله خوب بابا !! :wink: چرا ميزني؟ Biggrin Biggrin

سید امیر حسین حسنینی

Human knowledge belongs to the world ...
۱۵-مرداد-۱۳۸۳, ۰۰:۲۲:۴۸
mehdvirus آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 27

( 39 تشکر در 26 ارسال )
ارسال: #7

من فکر میکردم بیشتر از اینا باید اینجا نظر داشته باشه
:(
خوب اشتباه میکردم
:cry: :wink:
۱۸-مرداد-۱۳۸۳, ۱۰:۵۸:۵۳
kamran11958 آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 69

( 24 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #8

اي بابا عاليه ادامه بده!
۱۸-مرداد-۱۳۸۳, ۱۲:۰۵:۴۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #9

آقا يه مقاله كوتاه براي من بفرست به ايميلم info[at]iranvig[.]com تا واست يه جا واز كنم مقاله بنويسي ، اينجا جاي مناسبي براي اين كار نيست . :wink:
۱۸-مرداد-۱۳۸۳, ۱۵:۴۹:۱۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #10

پس چي شد ؟؟؟؟ :?: :?: 8)
۱۹-مرداد-۱۳۸۳, ۱۱:۵۲:۵۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
4shir آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 7 تشکر در 5 ارسال )
ارسال: #11

سلام اقا شرمنده من توي سايت خودمون هكس يكم مشكل پيش اومد نتونستم اين مدت بيام ببخشيد چشم ادامه ميدم امروز يه ميل ميدم براتون ايدي من empror_biazar ممنون
ساسان
۱۹-مرداد-۱۳۸۳, ۱۲:۰۶:۱۹

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مشکل کامل سیستم با SSL godvb 3 7,854 ۰۶-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۲۲:۱۰:۴۴
آخرین ارسال: uranus88
  [سوال] مشاوره خرید سیستم جدید ترانسپورتر 28 20,568 ۳۱-شهریور-۱۳۹۲, ۱۲:۱۴:۴۵
آخرین ارسال: kimiafars
  تجربه یک سیستم حرفه ای همراه با ویندوز ۷ Mr.pRoGraMmer 0 4,534 ۲۷-فروردین-۱۳۸۸, ۱۵:۰۱:۴۲
آخرین ارسال: Mr.pRoGraMmer

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS