امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
معجزه روي وب (بهترين سيستم مديريت محتوا...)
نویسنده پیام
vahid2000 آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 31

تشکرها : 0
( 20 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #12

عزيز جان شما با جي اس پي كار كردي ؟؟؟ پس قضاوت نكن جو گير دوتا كنترل دات نتي نشو !!!!! جي اس پي چيزي به نام JSF داره كه با اون دات نت هيچ حرفي نميتونه بزنه (فاكتور قدرت ) و تگ ليب رو داره و جاوا بين رو داره كه ديگه هيچ ......
عزيز من جي اس پي ميتونه شما رو با فشردن چند تا كليد كم تر رو كيبورد به هدفت برسونه و با انمكاناتي كه تو مخيله ات سخت ميگنجه ......
شما هنوز با جي اس پي كار نكرديد .... زود قضاوت نكنيد .... دات نت داره كاري ميكنه هر كي صبح از خواب بيدار ميشه مسواك ميزنه بره وب طراحي كنه و لي جي اس پي داره كاري ميكنه هر كس از طراحي وب سايت دو سه خط بلده به بزرگترين هدفاش برسه .....
۱۵-بهمن-۱۳۸۴, ۰۰:۱۴:۱۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Mamad2003 آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 18

تشکرها : 9
( 388 تشکر در 232 ارسال )
ارسال: #13

نقل قول: دات نت داره كاري ميكنه هر كي صبح از خواب بيدار ميشه مسواك ميزنه بره وب طراحي كنه

پس من الان از خواب بيدار شدم ! صبح بخير دوستان Amaze
وحيد جان سخت نگير بابا :wink:

گويند بهشت و حور و کوثر باشد  ..  جوي می و شير و شهد و شکر باشد
پر کن قدح باده و بر دستم نه      ..   نقدي ز هزار نسيه خوشتر باشد  
۱۵-بهمن-۱۳۸۴, ۰۲:۴۵:۰۵
mehdvirus آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 27

( 39 تشکر در 26 ارسال )
ارسال: #14

من چي بگم والا[تصویر:  106.gif]
حالا ميخوايم برا ارتباط با بانك سامان يه برنامه بنويسيم كه پول واريز كنيم بهش
اگه با پي اچ پي بخوايم بكنيم بايد يه فايل اينكلود كنيم
اگه با پرل بخوايم بازم لازمه يه فايل بياريم وسط
اگه با اي اس پي بخوايم همينطور
حالا دات نت
خودش يه كلاس گزاشته برا اينجور كارها

حالا بگو بينم جي اس پي چي؟
جي اس پي هنوز يه زبان تحت توسعه هست
يعني هنوز كامل نيست در حالي كه زبان هاي ديگه مثل پي اچ پي و دات نت كامل هستن
تا جي اس پي بياد كامل بشه اينا بيشتر كامل ميشن
اصلا اگه يه مسابقه بزارن بين پي اچ پي كارها و جي اس پي كارها كي اول ميشه؟
يعني كي زودتر پروژه رو آماده ميكنه و بهتر؟
حتما ميگي جي اس پيAmaze Amaze
۱۵-بهمن-۱۳۸۴, ۲۲:۱۴:۱۰
vahid2000 آفلاین
مدیر بازنشسته

( 20 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #15

Mamad2003 نوشته است:
نقل قول: دات نت داره كاري ميكنه هر كي صبح از خواب بيدار ميشه مسواك ميزنه بره وب طراحي كنه

پس من الان از خواب بيدار شدم ! صبح بخير دوستان Amaze
وحيد جان سخت نگير بابا :wink:
بابا من كه اصلا قصدم توحين به دات نت جماعت نيس !!!! من خودم دارم سي ام اس باهاش مي نويسم اونم براي يه شركت .... دات نت رو هم قبول دارم ولي حرفم اينه كه دات نت داره كار رو ساده مي كنه ولي جاوا (بذاريد جي اس پي رو با اين نام صدا كنم...) داره كار رو گسترده و قوي ميكنه ....
نقل قول: جي اس پي هنوز يه زبان تحت توسعه هست
يعني هنوز كامل نيست در حالي كه زبان هاي ديگه مثل پي اچ پي و دات نت كامل هستن
برنامه نويس بزرگواري ميگفت هيچ برنامه اي هيچ وقت كاملا نميشه ما اونو كامل ميبينيم .....
مطمپن باش هيچ كدوم از اينا حتي جي اس پي يا دات نت شما كامل نيست ... دات نت داره گسترده ميشه مهم ترين نشانش دات نت 2 !!
خب پس فاكتور كامل بودن رو اصلا حرفش رو نزنيم ... ولي اگه تازه بخواهيم به گستردگي و كارايي حرف بزنيم خب مسلمه يه ززبان بعد از 15 سال كامل تر از يه زبان بعد از دو سه ساله ....
تازه جاوا داره آپن سورس گسترش پيدا ميكنه و روند توسعه و پيشرفتش چندين برابر محصولات انحصاريه ..... (كه همون asp.net ) باشه ....

نقل قول: حالا ميخوايم برا ارتباط با بانك سامان يه برنامه بنويسيم كه پول واريز كنيم بهش
اگه با پي اچ پي بخوايم بكنيم بايد يه فايل اينكلود كنيم
من نگرفتم چي ميگي ؟؟؟ ولي اگه منظورت اينكلود فايل هاس كه بايد بگم jsp با jsf+java beans كاري بسيار بزرگ تر كرده .... باور كنيد دات نت الگو كتابخانه ايش روو از جاوا برداشته ..... و كتابخانه هاش رو مث جاوا نوشته ...
ولي خب اگه مووع كل و كل اندازي باشه شما بياو يه برنامه براي پيشمايش فايل هاي zip بدون استفاده از كامپونت در ددات نت بنويس .... يا يه برنامه طراحي بزرگ تصاوير بدون استفاده از GB در php بنويس .... يه برنامه آپ لود فايل بدون استفاده از componet در asp يا يه سرويس دهنده pop3 كامل با تمامي قابليت ها بدون استفادده از كامپونت در دات نت بنويس .... برنامه اي بنويس كه توش بتوني با كلاينت بدون استفاده از وب سويس و soap به سرور ها وصل بشي ... يعني يه سرويس دهنده نو ... و ...
خب فكر كنم راجع به وسعت jsp بايد بيشتر بحث كنيم ....
نقل قول: اصلا اگه يه مسابقه بزارن بين پي اچ پي كارها و جي اس پي كارها كي اول ميشه؟
يعني كي زودتر پروژه رو آماده ميكنه و بهتر؟
حتما ميگي جي اس پي
خب اگه به سرعته كاره php كارا ميبرن ... اگه به كيفيت بهتره jsp كارا و اگه به سرعت و كيفيت ولي با امكانات محدود asp.net و اگه بحث امكانات نامحدوده jsp ....
بحث اگه به دعوا تبديل نشه جالب خواهد شد آخر يكي معلوم ميكنه كدوم تكنولوژي بهتره ....
ولي مگم دعوا و نصيحت و .... نباشه

خب بيار نشينيد شما هم از تكنولوژي خود دفاع كنيد 8O
۱۶-بهمن-۱۳۸۴, ۱۷:۴۰:۴۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
mehdvirus آفلاین
در حال پیشرفت

( 39 تشکر در 26 ارسال )
ارسال: #16

GD
نه
GB Biggrin
تازه جی اس پی هم حتما یه دستوراتی داره برای انجام همین کارهایی که گفتی
خوب تو هم بدون اون دستورات همون کارهایی رو که گفتی بکن
این دستورات گزاشته شدن تا کار برنامه نویس رو راحت کنن
برنامه نویس همیشه سرعت و سهولت و قدرت رو دوست داره
نه سختی که جی اس پی سختی بهت میده
در بزرگی دات نت هم شکی نیست همونطور که سایت مایکروسافت به اون بزرگی با دات نت نوشته شده و حتی میل جدید یاهو هم با اون خواهد بود

شاید چون فکر میکنی هرچقدر برنامه نویسی سخت باشه برنامه بهتر میشه یا هرچقدر زبان برنامه نویسی راحت تر باشه هر بچه ای میتونه برنامه بنویسه
ولی درواقع برنامه نویسی اصلا به زبان برنامه نویسی ربطی نداره و اصل کار همون قسمتی هست که خودت کد رو میسازی و الگوریتمش رو میریزی
زبان برنامه نویسی فقط چند تا سینتکس داره که باید اونارو بلد باشی و زیاد سخت نیست یاد گرفتنشون ولی قسمت سختش اینجاست که بدونی کدوم رو کجا استفاده کنی

هرکسی میتونه برنامه نویس بشه ولی هرکسی نمیتونه بهترین برنامه نویس باشه

شاید من دو تا زبان بلد باشم و بهم سفارش یه پروژه رو بد من اول نگاه میکنم ببینم با کدوم کارم زودتر و سریعتر و بهتر تموم میشه اونو برمیدارم

احتمالا همه اینا به خاطر اینه که تا حالا یه پروژه واقعی ننوشتی
اونوقت اگه دلفی و دات نت رو در یه سطح بلد باشی میبینی که دات نت رو ترجیح میدی چون کارت رو زود راه میندازه :wink:

درمورد این سایت
اینا میتونستن خیلی راحت و سریعتر با پی اچ پی بنویسن حالا دلیلش چیه با جی اس پی نوشتن خدا عالم استAmaze
۱۶-بهمن-۱۳۸۴, ۱۹:۱۸:۴۰
vahid2000 آفلاین
مدیر بازنشسته

( 20 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #17

نه عزيز جان جي بي يا جي دي يا حالا هر چي به عنوان يه افزودين و يه ژلاگين هست و در دات نت هم به عنوان كامپونت صداش ميكنن ....
ولي اين بخش از جي اس پي در كتابخانه جاوا قرار داره در
کد:
java.awt.geom
java.awt.image
مث آدرس زير در دات نت
کد:
System.Drawing
در ضمن سيستم جديد ياهو با php نوشته ميشه با استفاده از تكنولوژي AJAX حالا شما از كجا ميگي دات نتيه نميدونم ..... اصلا سور هاي ياهو Linux و Unix هستن مگه ميشه اين همه داده رو ببرن يه شبه رو سرور ويندوز 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
نقل قول: شاید چون فکر میکنی هرچقدر برنامه نویسی سخت باشه برنامه بهتر میشه یا هرچقدر زبان برنامه نویسی راحت تر باشه هر بچه ای میتونه برنامه بنویسه
كي ميگه jsp سخته .... آخه شما مگه با taglib كد نوشتي اين طوري قضاوت ميكني اين دستور رو ببين
کد:
<sql:Update DataSource="Your_DataSource_Name">
INSERT IN TO ....
</sql:Update>
از اين ساده تر ميشه با ديتا بيس كار كرد آخه ...... تازه فقط ديتا بيس نيس كنترل اشيا سيژن ها و هزاران قسمت ديگه داره چه طور دلت مياد اين طوري قضاوت كني :cry:
نقل قول: زبان برنامه نویسی فقط چند تا سینتکس داره که باید اونارو بلد باشی و زیاد سخت نیست یاد گرفتنشون ولی قسمت سختش اینجاست که بدونی کدوم رو کجا استفاده کنی
اگه در مورد زبان هاي ويندوزي بحث ميكرديم حرف رو طلا ميگرفتم ولي ما داريم راجع به تكنولژي و وب سرور حرف ميزنيم صد در صد اينا فرق دارن ......
خودت كه بهتر از من ميدوني نگو نه .....

نقل قول: شاید من دو تا زبان بلد باشم و بهم سفارش یه پروژه رو بد من اول نگاه میکنم ببینم با کدوم کارم زودتر و سریعتر و بهتر تموم میشه اونو برمیدارم

احتمالا همه اینا به خاطر اینه که تا حالا یه پروژه واقعی ننوشتی
اونوقت اگه دلفی و دات نت رو در یه سطح بلد باشی میبینی که دات نت رو ترجیح میدی چون کارت رو زود راه میندازه
دست درست .... يعني ما دو سه سال كه برنامه نويسي كرديم يه برنامه جدي هم ننوشتيم .... اگه لينك دانلود نذاشتم و بوق كرنا نكردم كه دليل نميشه مرد مومن ... اتفاقا از رو تجربه ميگم .... جاوا به خدا گستدره تره بابا به چه زباني شما اينو قبول ميكني ؟؟ بگو با اون زبان بگم ....
من جاوا رو قدرتمند و ساده ميدونم تا جايي كه مايكروسافت براي اين كه باهاش از نظر سينتكس مبارزه كنه سي شارپ رو ساخت و براي اينكه با تكنولوژي مبارزه كنه فريم ورك رو ايجاد كرده دات نت يه تقليد واقه اي از جاواس حتي هدف دات نت كه استقلال از پلتفورمه هدف اصلي جاواس كه بهش رسيده ولي دات نت هنوز نرسيده ..... :arrow: :arrow: :arrow:
شما نگو بعد از دو ورژن اصلي و و ده ها ورژن فرعي با گسترش آپن سورس جاوا نميتونه جلو تر از دات نت باشه تازه اينا همه كميت هستن كيفيت جاوا و سرعت و گستردگي اش هم نشون از قدر مند بودنشه ..... جاوا و دات نت دو تا سينتكس ساده نيست جاوا و دات نت دو تا تكنولوژي رقيب با هم هستن كه دات نت رو چون بيلي جون با فكر اقتصادي و سورس بتسه بودن و سروصدا داد بيرون همه انتخاب كردن وگرنه فكر نكن دات نت بهتره .....

نقل قول: درمورد این سایت
اینا میتونستن خیلی راحت و سریعتر با پی اچ پی بنویسن حالا دلیلش چیه با جی اس پی نوشتن خدا عالم است
نه عزيز من اين سايت كه مث نيوك ماژولا هاش قبل از طراحي نهايي نوشته نسده اند ... اين سيستم رو اگه ببيني ميفهمي كه از اكس ام ال به عنوان لايه مياني اسفاده كرده و خروجي هم با xsl يعني با يه فرم سازه اين همه ماژول ايجاد شده .... شما بگو ببينم ميتوني برنامه وب چند لايه اي فرم اسز با قابل كاري Freamworke جدا مث اين با php بسازي .... عمريش ....
اين سيستم گسترده تنها با دوچيز قابل طراحي بود دات نت و جاوا .... حالا اينا به خاطر گستردگي و ساپورت بالا و قدرتمند jsp و پروژه هاي بزرگش از اون استفاده كردن .... مث منم بي كار نيستن براي خشنودي خلق خدا و مجانيي cms بنويسن ... دارن بالاش پول ميگيرن و متعهد هستن بالاترين كيفيت رو تحويل بدن كه انصافيش تحويل دادن .....
۱۷-بهمن-۱۳۸۴, ۱۸:۵۳:۴۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
amirjan آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 24

تشکرها : 348
( 697 تشکر در 251 ارسال )
ارسال: #18

اي بابا !‌ اي بابا ! Amaze
شما ها نمي خواييد ول كنيد ؟ :roll:
حالا به فرض فهميديم كه فلان تكنولوژي از اون يكي بهتره ،‌ خوب ، كه چي ؟ كجا رو آباد كرديم ؟
با اون تكنولوژي اي كار كن كه :
اولا حال كني باهاش ، به قول معروف راحت باشي !
دوما نيازهاتو برآورده كنه !

والسلام ختم كلام ! بلند صلوات بفرست ! Amaze

سید امیر حسین حسنینی

Human knowledge belongs to the world ...
۱۷-بهمن-۱۳۸۴, ۱۹:۵۷:۱۸
mehdvirus آفلاین
در حال پیشرفت

( 39 تشکر در 26 ارسال )
ارسال: #19

amirjan نوشته است::
به قول معروف راحت باشي !

ختم كلام[تصویر:  7.gif]
۱۷-بهمن-۱۳۸۴, ۲۰:۱۵:۴۵
vahid2000 آفلاین
مدیر بازنشسته

( 20 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #20

amirjan نوشته است:اي بابا !‌ اي بابا ! Amaze
شما ها نمي خواييد ول كنيد ؟ :roll:
حالا به فرض فهميديم كه فلان تكنولوژي از اون يكي بهتره ،‌ خوب ، كه چي ؟ كجا رو آباد كرديم ؟
با اون تكنولوژي اي كار كن كه :
اولا حال كني باهاش ، به قول معروف راحت باشي !

اي بابا من كه با مهدي جون دعوايي ندارم با دات نت هم ژدر كشتگي ندارم ..... حالا بده يه خورده از محفل با سوات هاي سايت فيز ببريم (فك كنم يكم غلط املايي دارم Amaze )
اين كار كه دعوا بين ما ايجاد نكرده در ضمن رو حرف شما بحثي نيس ولي قدرت مند بودن يك سيستم رو نشون بديم كه بد نميشه .....
{راسي از وقتي كه اين مقايسه شروع شد افراد زيادي طالب ادامه آموزش هاي جاوا شدند ...} حالا اين بده ؟
۲۲-بهمن-۱۳۸۴, ۰۹:۱۵:۳۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ali_reza_761 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 1

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #21
RE: معجزه روي وب (بهترين سيستم مديريت محتوا...)
سلام دوستان

جاوا واسه بچه ها نیست
جاوا واسه دفترچه تلفن و حسابداری و اینها نیست
وقتی خواستین Enterprise کار کنید متوجه میشید که حرف اولو جاوا میزنه دات نت و دلفی و این جوجه زبانها به پت پت میوفتن Laugh

البته جسارت نباشه ها
۱۷-دى-۱۳۸۵, ۰۲:۳۱:۲۱

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سيستم مديريت محتواي وب - قسمت اول mehdvirus 18 10,792 ۲۲-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۲۲:۳۴:۱۶
آخرین ارسال: koorosh2004
  سيستم مديريت محتواي وب - قسمت اول mehdvirus 1 2,221 ۰۳-دى-۱۳۸۴, ۰۹:۵۲:۵۲
آخرین ارسال: mehdvirus

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS