امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ریست شدن پایه میکرو هنگام سرریز watchdog
نویسنده پیام
alirezajf68 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 12

تشکرها : 0
( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #1
ریست شدن پایه میکرو هنگام سرریز watchdog
سلام دوستان
من تو برنامه م از watchdog استفاده کردم. اول برنامه یه پایه رو به عنوان خروجی در نظر گرفتم. کاربر میتونه از طریق یه پایه دیگه به برنامه ورودی بده. مثلا اگه Pina.0 تو یه لحظه برابر 1 شد portb.4 روشن بشه و روشن بمونه مگر اینکه دوباره بهش گفته بشه که خاموش شه. مشکل اینه که وقتی میکرو هنگ میکنه و watchdog سرریز میکنه و میکرو ریست میشه اون موقع portb.4 که سابقا روشنش کردیم مقدار اولیه میگیره و ریست میشه. اگه من بخوام مقدار portb.4 رو تو حافظه eprom ذخیره کنم چون میکروی من در طول سال بطور کامل روشنه و در طی روز بارها وبارها ممکنه هنگ کنه و ظرفیت نوشتن تو eprom برابر 100هزار باره مسلما بعد یه مدت میکروم آسیب میبینه. شما چه راه حلی برا این مشکل دارید؟
۰۲-مرداد-۱۳۹۵, ۲۱:۱۸:۱۸
MZN84 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

تشکرها : 3
( 5 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #2
RE: ریست شدن پایه میکرو هنگام سرریز watchdog
(۰۲-مرداد-۱۳۹۵, ۲۱:۱۸:۱۸)alirezajf68 نوشته است: سلام دوستان
من تو برنامه م از watchdog استفاده کردم. اول برنامه یه پایه رو به عنوان خروجی در نظر گرفتم. کاربر میتونه از طریق یه پایه دیگه به برنامه ورودی بده. مثلا اگه Pina.0 تو یه لحظه برابر 1 شد portb.4 روشن بشه و روشن بمونه مگر اینکه دوباره بهش گفته بشه که خاموش شه. مشکل اینه که وقتی میکرو هنگ میکنه و watchdog سرریز میکنه و میکرو ریست میشه اون موقع portb.4 که سابقا روشنش کردیم مقدار اولیه میگیره و ریست میشه. اگه من بخوام مقدار portb.4 رو تو حافظه eprom ذخیره کنم چون میکروی من در طول سال بطور کامل روشنه و در طی روز بارها وبارها ممکنه هنگ کنه و ظرفیت نوشتن تو eprom برابر 100هزار باره مسلما بعد یه مدت میکروم آسیب میبینه. شما چه راه حلی برا این مشکل دارید؟

سلام
کلی میگم خودت یکم فکر کن به نتیجه میرسی.
نباید میکروت هنگ کنه.دلیل زیادش مربوط به نوع کدی هست که مینویسی و همچنین سخت افزار.شاید الان داره کار میکنه ولی حتما مشکلی توش هست.
بعد اینو بدون که هر سلول ایپرام قابلیت نوشتن 100 هزار بار رو داره.تو میتونی یک جوری کد بنویسی که هر سلول برای خودش یه کانتر داشته باشه که بعد از نوشتن در سلول، به کانتر یکی اضافه بشه،در این صورت اگر این کانتر به عدد 100 هزار رسید بره سلول بعدی.این جوری مشکلت حل میشه.
۰۲-مرداد-۱۳۹۵, ۲۲:۴۰:۲۰
تشکر شده توسط : babyy, a.mehran
a.mehran آفلاین
مدیر بخش

موضوع‌ها: 93

تشکرها : 5125
( 4490 تشکر در 1882 ارسال )
ارسال: #3
RE: ریست شدن پایه میکرو هنگام سرریز watchdog
(۰۲-مرداد-۱۳۹۵, ۲۱:۱۸:۱۸)alirezajf68 نوشته است: سلام دوستان

واچ داگو نباید بزاری برای اینکه مشکلتو حل کنه . واچ داگ فقط برا وقتیه که میکرو هنگ کرد دستگاهت متوقف نشه .سعی کن سخت افزارتو جوری طراحی کنی که میکرو اصلا هنگ نکنه تا مشکلی برات پیش نیاد اون وقت واچ داگ هم بزن که اگر هنگ کرد مشکل ساز نشه  :cool:

silent people have the loudest minds شادی − بهینه شده برای ورژن جدید شادی − بهینه شده برای ورژن جدید
سایت من Abrdade.com
۰۵-مرداد-۱۳۹۵, ۱۸:۰۷:۳۹
تشکر شده توسط : babyy, saeedsmk

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  صفر شدن پایه میکرو در صورت قطع برق mega16 4 696 ۲۳-اردیبهشت-۱۴۰۰, ۱۸:۴۸:۲۴
آخرین ارسال: mega16
  [فوری] آی سی ریست alirezajf68 1 2,598 ۱۶-فروردین-۱۳۹۶, ۱۲:۱۹:۰۵
آخرین ارسال: ha_60
Question [فوری] اتصال lcd گرافیکی به پایه های دلخواه میکرو در بسکام behzadsen 4 4,337 ۰۵-دى-۱۳۹۵, ۱۵:۲۵:۳۰
آخرین ارسال: behzadsen
  تست میکرو saber.k 10 14,048 ۰۹-شهریور-۱۳۹۵, ۰۲:۰۹:۲۷
آخرین ارسال: yadulla fazel
  مشکل در هنگام بوت شدن ویندوز و اجرای دستورات میکرو unforgiven 3 3,732 ۳۱-مرداد-۱۳۹۵, ۱۹:۴۷:۲۵
آخرین ارسال: unforgiven
  [سوال] نحوه تشخیص پایه های سنسور اولتراسونیک silent70un 6 9,981 ۲۶-بهمن-۱۳۹۳, ۱۲:۵۷:۵۷
آخرین ارسال: student123
  نویزپذیری LCD هنگام قطع و وصل شدن کنتاکتور و شیربرقی ها علیدلی 3 3,695 ۱۴-مهر-۱۳۹۳, ۱۹:۰۰:۵۴
آخرین ارسال: omid_phoenix
  میکرو و ال ای دی dostane 4 3,376 ۲۴-شهریور-۱۳۹۳, ۱۶:۳۹:۰۰
آخرین ارسال: a.mehran
  تبدیل پایه کریستال به ورودی یا خروجی رسول 6 5,814 ۲۳-اسفند-۱۳۹۲, ۱۷:۰۰:۵۲
آخرین ارسال: رسول
  تشخیص اتصال دو پایه میکرو به هم فروم باز 24 20,524 ۲۹-مهر-۱۳۹۲, ۰۳:۰۶:۱۸
آخرین ارسال: khofashshab

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS