امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کلاس هاي آموزشي از راه دور در ايران ويج
نویسنده پیام
Darg غایب
مدير بازنشسته

موضوع‌ها: 40

تشکرها : 381
( 702 تشکر در 190 ارسال )
ارسال: #23
RE:  کلاس هاي آموزشي از راه دور در ايران ويج
amin نوشته است:بد نمی گی ولی ضدحال می زنی
ولی ترجیح نمیدی که کار شروع بشه و بعد با یک اتفاق غیر منتظره همه چیز خراب بشه. پس بهتره اینجا و قبل از هر کار مسائل حل بشند ...

amin نوشته است:بابا کلی بحث کردیم که سطح کلاس باید بالا باشه سطح استاد بالا باشه
در مورد بالا بودن سطح کلاس باهات موافق نیستم.
قبلا تو یکی از پست های ابتدایی این بحث یکی از دوستان گفت که "سنگ بزرگ نشانه نزدنه". بنابراین برای انجام این کار مهم بیاییم و کمی از توقعاتمون کم کنیم واقع نگر باشیم. و کار رو از یک جای محدود "با یک سنگ کوچک" شروع کنیم و با تلاش و کار به مرور سطح کار رو بالا ببریم. حالا بیشتر توضیح میدم

amin نوشته است:تعداد داوطلب هم اگه بالا باشه هم هزینه کلاس کم میشه و هم اینکه مخارج رو جبران می کنه
خوب حالا قراره چه اتفاقی بیافته. مثلا فکر کنید می خواهید "کلاس VB6" بزارید.
کلی مسئله نامشخص در "کلاس VB6" وجود داره:
سطح دوره در چه حدی است ؟ (باید یکی بیاد و VB رو سطح بندی کنه. مقدماتی-متوسط-پیشرفته نه این ها نیستند شاید الگوریتم-کد نویسی یا روان نویسی-کار با اشیاء-کار با کنترل های جدید-پایگاه داده-گرفیک-ماژول نویسی و Dll و ایجاد OCX-گزارش گیری و چاپ-Setup و رجیستر- و ... همه این ها مربوط به VB اند پس میبینید در چه محدوده وسیعی قرار داریم که هر قسمت شاید شامل هزاران نکته و ریزه کاری باشه)

مشکل اینجاست که قرار در آخر دوره دانشجو چه چیزهایی بداند که در ابتدا نمی دانست. به عبارت دیگه خیلی از برنامه نویس ها تجارب و ریزه کاری های زبانشون رو طی کارکرد کد نویسی و تجارب چند سالشون به دست آوردن. یعنی باید دقیقا مشخص بشه که قراره چه چیزی عرضه بشه !
و این درست نیست که بیاد اعلام کنید "دوره VB شروع شد بدویید بیاید ثبت نام !"

amin نوشته است:بعدش هم کسی نگفته کلاسها مستقیم برگزار بشه (اگر مقدور باشه برای پاسخ به سوال ها بد نیست)
الان مشغول بحث هستیم و اگر طرح عملی شد میشه یه ساعات خاصی در هفته (فقط به عنوان مثال -8 تا 10 شب روزهای 2 شنبه و 4 شنبه هر هفته)
برنامه چت مستقیم (پرسش و پاسخ) بزاریم. یعنی استاد در این ساعات آنلاین باشه تا دانشجوها برای پرسش سوال ها اقدام کنند. محیطش هم که الحمدلله فراهم است (Yahoo! Chat و ...)

amin نوشته است:هزینه اینترنت برق آب گاز تلفن هم همین هزینه هایی هست که شما الان دارید میدید
از دست من عصبانی نشو ولی اینه که می گم براورد اقتصادی لازمه شروع هر کاریه "نه شروع بلکه تداوم"
این کاری که الان داره میشه شبیه یک طور مسافرتیه. دانشجو ها مسافرین و مجری طور هم میشه استاد. حالا مدیر طور میاد میگه طور دور اروپا ((:
یکی میاد میپرسه "کجاها میرید" - میریم اروپا جاش معلوم نیست
- چند روز رفت چند روز برگشت چقدر طول میکشه - اونش معلوم نیست. وقتی برگشتیم مشخص میشه تا برای دروه های بعد بهتون میگیم !!!
- چقدر هزینه داره - حالا یه جوری باهم کنار میام
- چند نفر میبرید - بدویید سورار شید الان راه میافتیم !!!

این رو هم مشخص کنیم که:
هدف این دروه ها قراره بالا بردن سطح معلومات دانشجو ها باشه یا ارائه و افزایش کلاس سایت و افراد ؟؟؟ (بهتون برنخوره اما این روراستی به نفع خودتون هم هست)

amin نوشته است:و همینطور اگه ممکن باشه صدای استاد به صورت فشرده تا یکی دو سه مگ نکات مهم.
ممکن نیست مگر اینکه تعریفت از نکات مهم همون (شیوه) نکات مهمی باشه که کلاس های کنکور برای جذب بیشتر مشتری (نه دانش آموز) به کار می بندند.

amin نوشته است:دیگه چی از جون من میخواهید یواش یواش دارم د...
دیگه هیچی سلامتی چرا جوش میاری ؟
۱۷-اردیبهشت-۱۳۸۵, ۱۷:۳۱:۰۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000
Darg غایب
مدير بازنشسته

ارسال: #24
at  و اما پشنهاد من !
Iron_Fist نوشته است:به نظر من بطور آزمایشی برای خود بچه های ایرانویج برگزار کنید
بعد اگه بازدش خوب بود علنیش کنید
به جای این همه جر و بحث استارت کار رو بزنید .
ابتدا که باید آزمایشی باشه ولی دیگه برای براگزاری از عنوان آزمایشی استفاده نکنید که چهره خوشی نداره !

برای استارت باید یک دوره کوتاه مدت باشه چون به قول شما قراره برآورد بازده بشه.
من زبان خاصی رو پسشنهاد نمی کنم اما چون خودم می خواهم پا پیش بزارم دوره "رجیستری" رو پیشنهاد میدم چرا !

1-رجیستری رو هر جایی درس نمی دند (حتی تو دانشگاه که دیگه اصلا)

2-منابعش توی اینترنت زیاد هست اما چند تا مشکل اساسی دارند این منابع
- کامل نیستند
- جامع نیستند و پخش هستند
- خیلی از منابع اطلاعات درستی رو به مخاطب عرضه نمی کنند (یعنی تا حدود زیادی اطلاعات درشون نادرست و غیر علمی و حرفه ایه گرچند که ممکنه در بعضی ابعاد عملی باشند)

3-اگر کسی خودش شخصا بخواد اقدام به یاد گیریش کنه با مشکل مواجه میشه. چون مثل یک زبان برنامه نویسی نیست که طرف با آزمون خطا و بدون صدمه زدن به محیط (سیستم) بشه باهاش کار کرد

4-رجیستری ارتباط مستقیمی با برنامه نویسی - سیستم (ویندوز) و انجام فعالیت های خارج از محدوده Norm کار (منظورم ویروس ها, خرابکاری ها .... است), داره.

5-محدودش کاملا مشخص و محدوده (برید مقالات اسرار رجیتری توی سایت رو ببینید - هدف من اونجا بشتر این بوده که برنامه نویس ها باور کنند رجیستری فقط ایجاد و حذف یک داده در مثلا HKCU برای ایجاد تغییری بزگ در ویندوز نیست بلکه خیلی مسئله مهم و کاربردی تریه)

6-هنوز تصور دقیق درست و کاملی از محتوا و فیزیک رجیستری در ذهن شاید بگم 80 درصد کاربران ویندوز وجود نداره

7-لازم نیست دنبال یک نفر برای تدریسش باشید چون فعلا خودم داوطلب هستم

و
.
.
.

ممکنه فکر کنید که شاید چیزی بیشتر از عناوین مقالات اسرار رجیستری در سایت برای ارائه موجود نباشه اما این طور نیست چون خیلی سر فصل ها هستند که به زودی برنامه کاریم رو برای تبادل نظرات و طرح و برنامه دهی در همین تاپیک قرار می دم

این رو هم بگم که "رجیستری" فقط یک پیشنهاده و هنوز جای بحث زیاد داره و اگر خواستید ردش کنید دلیل قانع کنندتون رو بنویسید روش بحث می کنیم.

Iron_Fist نوشته است:یا میشه یا نمی شه دیگه !
اینو از شما انتظار نداشتم !!!

در آخر هم امید وارم مدیران همون طور که قول دادند پشت قضیه وایستند. یه پیش قدم می خواستید که اون هم پیدا شد ((:
۱۷-اردیبهشت-۱۳۸۵, ۱۸:۰۰:۳۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
amin آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 17

تشکرها : 0
( 13 تشکر در 13 ارسال )
ارسال: #25
RE: کلاس هاي آموزشي از راه دور در ايران ويج
نه بابا خوشم اومد بچه باحالی هستی
فکر کردم فقط می خواهی بگی که این کار سخته و مشکله و خلاصه فقط می خواهی ایراد بگیری

بله اکثر صحبتهای شما درسته
منم با اینکه کلاسها بر اساس یک موضوع در یک زبان دنبال بشه موافقم
ولی هیچ وقت نباید در سطح بالا بودن قناعت کرد

۱۷-اردیبهشت-۱۳۸۵, ۲۱:۴۹:۰۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Iron_Fist غایب
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 70

تشکرها : 109
( 456 تشکر در 134 ارسال )
ارسال: #26
RE: و اما پشنهاد من !
Drag نوشته است:
Iron_Fist نوشته است:یا میشه یا نمی شه دیگه !
اینو از شما انتظار نداشتم !!!
منظور من اینه که دیگه دل رو بزنیم به دریا و اینقدر این دست اون دست نکنیم
بلاخره استاد هم پیدا شد
پس معطل چی هستید
یه آگهی بزنید که اگه از بچه های ایرانویج کسی می خواهد ثبت نام کنه
بکنه
مطمعنآ اگه بازدش خوب باشه این افراد کارآموزان جدید می آورند و خودش
یه تبلیغیه برای سایت
جواد جان کارت درسته !!!
۱۷-اردیبهشت-۱۳۸۵, ۲۲:۴۲:۰۲
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #27
خوبه بهتره بازم رو موضوع بحث بشه .

آشنایی با نظریه زبان باعث شد تا بفهمم کامپیوتر اونی نیست که من میدونم.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۸-اردیبهشت-۱۳۸۵, ۰۸:۲۶:۳۳، توسط ashkan.)
۱۸-اردیبهشت-۱۳۸۵, ۰۸:۲۵:۴۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Darg غایب
مدير بازنشسته

ارسال: #28
کسی نظر دیگه ای نداره هنوز موضوع کلی جای بحث داره ها

فایل پیوست, موضوعات قابل عنوان در دوره رجیستری رو نشون میده
موارد هم قابل حذف و یا اضافه کردن هست. مواردی که لازم میبینید داخل همین فایل ویرایش کنید و پیوست تا جلو بریم

البته برنامه کار اصلی باید تدوین بشه تا بشه براساس اون کار کرد که به موقش بهش می پردازیم

موضوعات فایل پیوست دو بخش داره:
موضوعات اصلی: که مربوط به آموزش چگونگی استفاده از رجیستری و کاربردش در سیستمه که بخش اصلی دوره رو تشکیل میده
بخش متفرقه: که در پایان هر قسمت از بخش اصلی یکی از عناوین بخش متفرقه رو مطرح می کنم. این بخش بیشتر روی کارهای عملی و کاوش در رجیستری تمرکز داره. یعنی همون چیزی که بیشتر از رجیستری در ذهن مردمه "برای انجام فلان کار باید فلان داده رو در مسیر X تغییر بدی"

گذشته از دوره رجیستری می خوام یک شرایطی رو بررسی کنیم
بیاید فرض کنیم که جزوه ها و مثال ها و دانشجو ها همه آمادند حالا باید چطور مطالب رو عرضه کنیم:

*با استفاده از صفحات Html که ظاهر خود سایت رو داشته باشه (با این کار حق کپی رایت تا حدود زیادی حفظ میشه و اگر کسی بخواد مطالب رو کپی کنه براش کاره مشکلی میشه- نمونه این وضع مقالات اسرار رجیستری در سایته)

*حالت بعدی عرضه به شکل فایل های Doc یا مثلا PDF که من آمادگی کامل برای ایجاد این نوع ها رو دارم (بدی این روش فقط همون حق نشره- در این زمینه قبلا چند تا کار آماده برای آقا اشکان فرستاده ام منظورم سند آموزشی کنترل مبدل تاریخه که این اسناد آموزشی در همون مایه ها خواهند بود اگر خواستید نمونه ببینید بگید لینک بزارم)

*راه بعدی استفاده از یک برنامه هست: می تونم یک برنامه با ساختاری تهیه کنم که هر عنوان رو دانشجو با یک فرمت خاص دانلود کنه و فقط اون برنامه کمک آموزشی قادر به نمایش داده های اون باشه (چیزی شبیه به برنامه های آموزش موجود در بازار منظورم سی دی های آموزشیه)

اما موضوع کلاس مجازی و برگذاری دوره هنوز کلی ابهام داره:
در دوره مجازی "کلاس" یا مکان وجود نداره
استاد و دانش جوها به طور زنده و آنلاین نمی تونند باشند (حداقل با امکانات حال حاظر)
مطلالبی که عنوان میشه همون جزواته با این تفاوت که جزوه در دنیای واقعی به کمک آموزش معلم میاد اما در اینجا جزوه خود آموزشه
مدت دروه مشخص نیست: اگر همه اطلاعات رو آپلود کنم و هر دانشجویی روزی 2 ساعت هم به مطالعه اختصاص بده شاید مثلا بعد از 30 روز مطالب "یعنی دروه" تموم شده باشه حالا دانش جویی رو فرض کنید که ظرف 2 روز همه مطالب رو دانلود کنه و فرا بگیره.
منظورم اینه که با توجه به گفته های بالا عنوان دوره برای چنین چیزی خنده داره چرا که اگر این مطالب تا چند سال هم آماده برای دانلود باشند "بدون در نظر گرفتن زمان آموزش" 100 ها نفر می تونند از اون ها استفاده کنند

اما در مسائلی مانند   چگونگی دسترسی کاربران,  مکان , چگونگی اخذ شهریه,تعداد داوطلبان  ابهام وجود نداره
لطفا در بحث شرکت کنید تا هر چه زودتر ابهامات حل و فصل بشه
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۹-اردیبهشت-۱۳۸۵, ۱۴:۱۱:۱۲، توسط Darg.)
۱۹-اردیبهشت-۱۳۸۵, ۱۳:۳۹:۱۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Darg غایب
مدير بازنشسته

ارسال: #29
دوستان اگر کسی نظری نداره یا کلا با اصل طرح مخالفه بگه که من زور الکی نزنم ؟!
۲۰-اردیبهشت-۱۳۸۵, ۰۹:۳۲:۵۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #30
دارگ عزيز ممنون فعلا انگاري خودت بحث ميكني ولي در باره اين دوره ها.
اولا خوب فكريه كه اصلا يه دوره راه اندازي بشه به نام اسرار كار با رجيستري ويندوز.!!!
1- نحوه ارايه مطلب ميشه اينطوري هم باشه از افراد ثبت نام بشه و مطالب به يكي از روشهايي كه شما گفتي براشون با ايميل ارسال بشه.
2- ميشه يه فايل آموزشي هم درست كرد (بصورت فيلم) كه همون جزوه رو آموزش بده(همون مطلب شماره يك رو بصورت فيلم هم آموزش داد)
3- درباره اينكه چطور و تا چه زماني امكان دسترسي به مطلب رو به كاربران ثبت نامي بديم ميشه يه توافق كرد مثلا تا پايان دوره(دوهفته يا مثلا سه هفته) بعد از پايان دوره ديگه امكانش نباشه.
4- براي اينكه كسي جز افراد خاص امكان دسترسي نداشته باشن هم با من سه سوت حله.
5- هر مطلب هم وقتي ارايه ميشه(مطالب بايد مرحله به مرحله ارايه بشن تا كسي نتونه همه رو يه روزه بدست بياره) قبل از ارسال مطلب بعدي يه سري سوال طرح ميشه از مطلب قبلي و با مطلب جديد ارسال ميشه و طرف بايد به اين سوالها جواب بده و برش گردونه. اينطوري يه آمار هم از نحوه كار افراد خواهيم داشت.
6- اگه حاضري بگو تا شروع به ثبت نام كنيم.

آشنایی با نظریه زبان باعث شد تا بفهمم کامپیوتر اونی نیست که من میدونم.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۵-اردیبهشت-۱۳۸۵, ۰۸:۳۹:۱۳، توسط ashkan.)
۲۵-اردیبهشت-۱۳۸۵, ۰۸:۳۸:۰۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Darg غایب
مدير بازنشسته

ارسال: #31
اشکان خان اگر شما حمایت می کنی که کار دیگه تمومه.
برنامه ای که برای دوره دارم در فایل پیوسته.
فقط شرایطی هست که مطرح می کنم:

* قراره مثال ها و نمونه کد هایی هم به جزوات اضافه بشه. شرایط من ایجاد کد به زبان VB6 یا VBS هست (برای دوره های بعدی اگر اشخاص دیگه ای حاظر به ارائه مطلب شدند میتونند به زبان های دیگه هم مثال بیارند. درحال حاظر اکثر برنامه نویس ها آشنایی حداقل محدود با VB دارند).
* برای ایجاد جزوات (طراحی,تایپ و کد نویسی, ایجاد مثال ها, کارهای عملی, آزمون و تصاویر ضمن جزوه) احتیاج به وقت دارم. 3 هفته یا بیشتر. باید اول همه مطالب آپلود بشند بعد اقدام به برگذاری کنیم تا حداقل خیال مدیران از جهت تداوم دوره و عدم بد قلی نسبت به داوطلبان, راحت باشه.
* مطالب رو طوری تنظیم می کنم که اگر کسی با برنامه نویسی و ویندوز آشنایی جرعی هم اشته باشه متوجه موضوع بشه. اصل کار رجیستریه که به مرور زمان مطالبش از آسان به مشکل, پیشرفت داره (این رو برای این می گم که بعد از اجرای کلاس نیایند بگویند "چرا همش مثلا می گی Run رو از منوی Start اجرا کن, خودمون بلدیم" - یعنی قراره کاربر رجیستری بسازیم نه ویندوز).
* روش ارائه مطالب رو به شکل نظر سنجی در فروم قرار بگیره تا دقیقا متوجه بشیم کاربران با چه روشی برای ارائه مطالب راحت تر هستند.
* تعداد داوطلبان باید محدود باشه (برای دوره آغازین می گم) چون برآورد سطح معلومات داوطلبان مشخص نیست. درواقع مشخص نیست که چی می خواد اتفاق بیافته. بر این اساس (دوره اول) میشه یه Norm برای تعداد معمول دوره های بعد به دست آورد.
* در مورد سخن آقا اشکان "ميشه يه فايل آموزشي هم درست كرد (بصورت فيلم) كه همون جزوه رو آموزش بده": من می تونم فایل های کنفرانس "آموزشی" (به طور حرفه ای با PowerPoint یا حتی در خود محیط ویندوز) ایجاد کنم حتی فیلم هم ازشون تهیه کنم و به یک استاندارد قابل قبول دربیارم. اما مسئله اصلی حجم فیلمه که فکر نمی کم بشه از طریق نت اون رو ارائه داد. مگر اینکه قبل از شروه دوره سی دی کاملش رو برای داوطلبان ارسال کنیم که این هم مشکلات ریزو درشت خودش رو داره !
* بقیه موارد:

- فضای روی نت
   - فضای فروم مخصوص (امن) برای طرح سوالات و ابهامات داوطلبان
   - کنترل و تعریف دسترسی برای کاربران و مدرس
   - کنترل دسترسی برای مطالب (مطالبی که هنوز تدریش نشدند در اختیار کسی قرار نگیره)
   - تبلیغ
   - ثبت نام
   - اخذ شهریه
   - شهریه داوطلبان (برآورد هزینه ها چون یکی از اهداف دوره کمک مالی برای سایته)
   - و بقیه مواردی که به کنترل های تحت نت و دسترسی مدیریتی مربوط میشه.

هم برعهده آقا اشکان (یا شخصی که ایشون باهاشون در سایت همکاری دارند) است. چون من در موارد مذکور نه علمش رو دارم نه تجربه اش را.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۵-اردیبهشت-۱۳۸۵, ۱۹:۵۷:۳۸، توسط Darg.)
۲۵-اردیبهشت-۱۳۸۵, ۱۹:۲۹:۳۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Iron_Fist غایب
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 70

تشکرها : 109
( 456 تشکر در 134 ارسال )
ارسال: #32
جواد جان سر فصلات رو دیدم
خیلی خوب و جامع هست
اگه این ها رو بخوان جایی درس بدن کلی پول می گیرن
۲۷-اردیبهشت-۱۳۸۵, ۰۰:۰۷:۵۷

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  درخواست فروم MyBB مثل ايران ويج shamsoft 1 2,453 ۰۱-آذر-۱۳۸۵, ۰۱:۳۵:۴۷
آخرین ارسال: jaber
  کلاس های آموزشی به سبک RLI vahid2000 8 4,915 ۰۵-تير-۱۳۸۵, ۱۸:۵۴:۴۲
آخرین ارسال: vahid2000
Smile آيا عضويت در ايران ويج چند لايه دارد؟ birezai 3 3,000 ۲۴-خرداد-۱۳۸۵, ۲۳:۳۴:۰۸
آخرین ارسال: kasrakhan
  تغييرات در ايران ويج و انتخاب مديران براي سايت ashkan 32 18,421 ۰۱-خرداد-۱۳۸۵, ۱۵:۴۵:۰۶
آخرین ارسال: 4shir
  كامپوننت هاي ايران ويج ashkan 10 6,718 ۰۴-دى-۱۳۸۴, ۱۱:۴۴:۳۳
آخرین ارسال: ashkan
  جايگزيني واژه هاي بيگانه و تازي در ايران ويج koroshbozorg 4 4,610 ۲۳-مرداد-۱۳۸۳, ۱۱:۵۰:۰۶
آخرین ارسال: koroshbozorg

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS