امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آقایون PHP رو از کجا شروع کنم بهتره
نویسنده پیام
ba_maram_shiraz آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 14

تشکرها : 2
( 15 تشکر در 5 ارسال )
ارسال: #1
آقایون PHP رو از کجا شروع کنم بهتره
سلام دوستان من میخوام PHP یاد بگیرم به نظر شما از کجا شروع کنم
هیچی از PHP سرم نمیشه
فقط می دونم که یه زبان برنامه نویسی تحت وب هستش همین

حالا از کجا شروع کنم بهتره ؟

حامد . هایده

چشمی به هم زدیم و دنیا گذشت

دنبال هم امروز و فردا گذشت

دل میگه باز فردا رو از نو بساز

ای دل غافل دیگه از ما گذشت

به یاد بانو هایده
۲۲-مرداد-۱۳۸۵, ۱۰:۴۹:۱۳
kamran11958 آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 69

تشکرها : 0
( 24 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #2
RE: آقایون PHP رو از کجا شروع کنم بهتره
سلام
اول از همه PHP Reference رو از سايت PHP.NET بگير، از همه چي كاملتره.
پي اچ پي رو هم رو كامپيوترت نصب كن (IIS يا Apache) . ضمنا مراجع فارسي هم هست كه ميتوني تهيه كني مثل مرجع كامل PHP (گروه مهندسي ساحر) . راستي بهت تبريك ميگم كه بهترين زبان برنامه نوسي تحت وب رو انتخاب كردي! ( دو هفتس ميخوام تو تك كليك پي اچ پي آموزش بدم هنوز فرصت نشده، ولي حتما اين كار ميكنم)

::We OpenSource All For You::
[تصویر:  takclick1.gif]
۲۲-مرداد-۱۳۸۵, ۱۴:۱۶:۳۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ba_maram_shiraz آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 15 تشکر در 5 ارسال )
ارسال: #3
جون داداش خیلی باحالی . ازت خوشم میاد
موفق باشی جیگر

میشه یه چندتا کمک به من بکنی ؟

حامد . هایده

به یاد بانو هایده
۲۲-مرداد-۱۳۸۵, ۱۷:۵۶:۱۷
vahid2000 آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 31

( 20 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #4
"بهترین زبان تحت وب !!!!!"
فکر کنم یکم باید با انصافانه ترو بدور از تعصب حرف زد پی اچ پی هم کار شاقی نمی کنه بلکه فقط یه موتور توسعه http هست که از پرل و سی الهام گرفته. اگه در کل سرور ساید ها این اتفاق چیز جدید و جالبی هست باید اون موقع بگی کار عجیبی انجام شده .
۲۳-مرداد-۱۳۸۵, ۱۶:۱۳:۲۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
kamran11958 آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 69

( 24 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #5
به به آقا وحيد. نميخوام دوباره وارد بحث قدرت زبان ها شيم!
ولي ببين، قدرت تنها معيار نيست، درسته كه ASP.NEt كلاسهاي زياد و يا فرم هاي سرور سايد (runat="server") داره ولي پي اچ پي هم هزاران Extenction داره و رو همه هاستها كار ميكنه، بسيار سريعه و به طور چشمگيري انعطافپذير. به هر حال من اصلا قابليتهاي ديگر زبانها رو منكر نيستم، فقط نظر شخصي خودمو گفتم.

::We OpenSource All For You::
[تصویر:  takclick1.gif]
۲۳-مرداد-۱۳۸۵, ۲۱:۳۴:۴۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ba_maram_shiraz آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 15 تشکر در 5 ارسال )
ارسال: #6
آقا من غلط کردم
بیخیال اصلا نمی خوام یاد بگیرم

شما دعوا نکنید ؟ ( عروسک خندان )

حامد . هایده

به یاد بانو هایده
۲۳-مرداد-۱۳۸۵, ۲۳:۳۰:۵۰
vahid2000 آفلاین
مدیر بازنشسته

( 20 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #7
به کامران جان شما چطوری ! (بعلات تند بود زاویه دو زاری بنده دیر یادم می آد که شما رو دیدم !!!)
من که از دات نت و جاوا و کولد و دیگر موارد که حرفی نزدم و فقط گفتم پی اچ پی تک ترین نیست !
ولی به نظرم پی اچ پی سینتکس خوش برو رویی داره (قیافه کد های پی اچ پی رو بیشتر از کولد (!) می پسندم)و توابع گسترده و حتی فریم ورک های بزرگی داره ولی متاسفانه ما ها اینقدر از این زبان و اون پلاتفروم و آن وب سرور تعریف زیادی میکنیم که برای یکی که تازه میخواد شروع کنه هیچ وقت نمیره گزینه های موجود رو بسنجه و سبک سنگین کنه و نتیجش میشه یکی مث من نوعیی که با تعریف همه رفتم با دات نت شروع کردم و الان هم تازه بفهمم که راس کار من چیز دیگه بوده و .....
بنظرم یکم باید بیشتر گزینه های موجود رو تحلیل کرد همین !
۲۴-مرداد-۱۳۸۵, ۰۱:۰۸:۲۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
mehdvirus آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 27

( 39 تشکر در 26 ارسال )
ارسال: #8
یخورده دیگه صبر کنید ( مثلا 3-4 ماه [تصویر:  24.gif] ) اموزش های من یه کتاب میشه , پی دی اف میکنم میزارم [تصویر:  39.gif]
۲۴-مرداد-۱۳۸۵, ۱۷:۲۶:۵۹
ba_maram_shiraz آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 15 تشکر در 5 ارسال )
ارسال: #9
آقا من که هستم
تا هر وقت که بگی وای میستم
فقط مارو فراموش نکن که منتظرم

ولی اگه آموزش رو نذاشتی ............................

حامد . هایده

به یاد بانو هایده
۲۴-مرداد-۱۳۸۵, ۱۷:۴۶:۵۲
vahid2000 آفلاین
مدیر بازنشسته

( 20 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #10
و اما برای شروع پی اچ پی ......
من خودم این طوری شروع کردم و دارم یاد میگیرم ، با این روش هم تکنولوژی های فریم ورک وب J2EE رو تونستم یاد بگیرم که نمی شد با یه کتاب و دو تا ای بوک فقط به درک روشنی ازشون رسید.
اول از همه یه رفرنس کار درست و قوی و زبان اصلی (یعنی انگلیسی) و پر ملات گیر بیار حالا چه افست چه ای بوک چه پولی چه مجانی ...... توجه کن یه رفرنس بزرگ باشه ، بعد هم شروع کن دو سه تا فصل اول رو که بیشتر تاریخچه و قواید دستوری و نحوی (Syntax) و تغییرات ورژن به ورژن و .... را توضیح داده بخون خوب که زندگی نامه و اصل حال سینتکسش اومد دستت سریع بوکوب رو ترمز برو چند تا سورس نسبتا بزرگ (گفتم نسبتا بزرگ نری مامبو رو تحلیل کنی (!)) رو گیر بیار خووب بوخون وتحلیل کن بعد هم ناخواسته همین جوری ایده ها یکی بعد از دیگری رو میخوای پیاده سازی کنی و یه سروی مثال دوره ای کار کن در این بین وقتی خودت رفتی جلو هر جا که خواستی راجع به یه قسمت از این چیزی بفهمی برو سراغ همون رفرنس مرجع و مطلب آموزشی رو بخون تا خوب یاد بگیری.
قدم بعدی هم بعد از این که فهمیدی یه درک کامل و کلی از سیستم اومد دستت برو چند تا پروسه کوچیک و یا اگه تو طراحی وب تجربه داری چند تا بزرگشون که دوست داری پیاده کن بعد اون موقع میشی یه استاد تمام و کمال.
دقت کن اگه بخوای همش رفرنس بخونی و مثال های همونو ببینی اصلا موضوعات تو ذهنت نمیره پس فقط از زبان آشنایی رو بگیر و برو سراغ کد های موجود وبعد هم مثال ها و هر وثت هم احساس کردی باید بخشی ازش رو بدونی برو و اون قسمت از رفرنس رو بخون. (کلا معنای لغوی رفرنس یا مرجع مطالبی هستند که هر وقت به آن نیاز پیدا کردی بری بخونیشون نه همه رو یکجا تموم کنی).
به روش بالا بدون نیاز به هیچ کتاب و فرد خاصی و کلاسی یاد میگیری خوب هم جواب میده.
اما خود پی اچ پی رو اگه انتخاب کردی باید بگم دست رو پلاتفورم بسیار گسترده و عیجب و قریبی گذاشتی که شاید بی محدوده داره گسترش پیدا میکنه و از کار بر روی رشته ها گرفته تا ایجاد خودکار فایل های پی دی اف کاربرد های زیادی داره ولی متاسفانه ماجولار گسترشش دادن و اکثر امکاناتش به شکل تابع بوده و میشه گفت کم کم در ورژن جدید توسعه دهندگان توسعه شی گرا رو دارن اضافه میکنن و گسترشش میدن .
ولی همین قده بدون تو کار با دیتا بیس و نهایت رشته ها و متغیر های سمت سرور رو بلد شی میتونی یه فروشگاه آن لاین در حد امازون بسازی بدون نیاز به کتابی چیزی.
یکی از ویژگی های خوب پی اچ پی اینه که حدقل بدون نیاز به هیچ کتاب راهنما میشه یاد گرفت و فقط یه کتاب مرجع براش کافیه، اگر هم گستره ای از تکنولوژی های وب نیازمند به کتاب های آموزشی و یا آموزش های گام به گام باشند فقط تکنولوژی های Enterprise Platform هستند که خیی گسترده تر از توسعه وب میباشند.
در حال حاضر یک ساتی مرجع خوب و شناخته شده ایرانی برای پی اچ پی با مقالات فراوان www.iranphp.net هست که مناسب هست.
اگه هم یه رفرنس خوب میخوای که من بهش اشاره کردم من این ای بوک رو دارم و ازش راضی ام و نسبتا استاندارد اموزش داده .
http://www.phptr.com/content/images/0131...X_book.pdf
(720 صفحه با حجمی حدود 9 مگ).
۰۲-شهریور-۱۳۸۵, ۱۸:۱۶:۲۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : rafa88
Mohandese_Javan آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 90

تشکرها : 1
( 39 تشکر در 23 ارسال )
ارسال: #11
سلام
ممنون آقا وحید
یعنی شما میگی فقط با زبان آشنایی مختصر پیدا کنیم بعد سورس پیدا کنیم و روش فکر کنیم و بفهمیمش(اونم سورس بزرگ) هر جاشو هم نفهمیدیم به رفرنس سر بزنیم . کم کم هم خودمون پروژه های کوچیک شروع کنیم؟؟ درسته؟ چون من خودم واقعا تو نحوه یادگیری مشکل دارم
۲۸-شهریور-۱۳۸۵, ۰۱:۴۶:۳۴

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  یک سوال برای شروع یادگیری php mehdi_hidden 8 4,693 ۰۸-آذر-۱۳۹۶, ۱۳:۱۶:۳۹
آخرین ارسال: fsohrabiii
Exclamation آقایون کسی آدرس sendmail.php نداره --Milad-- 11 7,344 ۲۱-بهمن-۱۳۸۶, ۲۲:۰۵:۲۲
آخرین ارسال: XSS

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS