امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
همه انسانها با هم برابرند اما بعضي برابر ترند
نویسنده پیام
vahid_mortezavi آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 6

تشکرها : 0
( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #12

در اين كتاب اول انقلاب 7 قانون وجود داشت كه به تدريج همه بوسيله سياست مدارها زير پا گذاشته ميشه و(اين 7 قانون را اگه خواستيد مينويسم) همه قوانين به نحوي عوض ميشه
در آخر هم همه پاك ميشه و يكي ميمونه(همه با هم برابرند اما بعضي برابر ترند)
يعني انحطاط يك انقلاب
برابر ترند در اين جا يعني برترند
(يكي يه جاي امن سراغ نداره من برم قايم شم)
۰۶-مهر-۱۳۸۳, ۲۳:۲۰:۳۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
vahid_mortezavi آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #13

راستي اگه اين كتاب رو خونديد 1984 رو هم بخونيد اونم مال همين نويسنده است
۰۷-مهر-۱۳۸۳, ۱۰:۱۲:۲۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #14

ببينيد دوستان اينجا بحث ميشه راجب خيلي مسايل و دوستاني يه ديدگاهي دارن مثل همين آقاي گسترش (از ديد ايشون سياست چيز خوبي نيست- با اينكه حرفاشونو عملش چيز ديگه ميگه :wink: ) ولي خوب اين براي خودش يه ديده نميشه منكر اون هم شد من خودم هم چندان دل خوشي از سياست ندارم و علت عقب بودن ايران رو هم بيشتر همين ميدونم كه مردم ايران (اكثريت) بجاي پرداختن به ساخت كشور بيشتر سياسي كاري كردن و خودشونو وارد سياست كردن و اين يه سم هست (البته از ديد من) چرا كه سياست مربوط به سياست مداره همون طور كه يه سياست مدار نميتونه تو كار من دخالت كنه (كار كامپيوتر) منم نبايد توي سياست دخالت كنم (البته خداي نكرده اينطور فكر نشه منظورم اينه كه به سرنوشت خودم و ديگران اهميت ندم نه اون مهم هست و بايد انجام شه ولي سياست بازي و ورود به اون آدمي رو از راه خودش منحرف ميكنه چرا كه سياست يه بازيه و يك سري ديپلماسيه وقتي واردش ميشي بي اختيار خيلي از اصول اونو رعايت ميكني مثلا الان اكثريت ميگن آمريكا نميخواد ايران درست شه و يا همه بدبختي هاي ما از اينگليسه ، اين رو همه قبول داريم كه هيچ كس دوست نداره كسي رو دستش بلند شه ولي اين هنر من نوعي هست كه اجازه ندم خواست طرف به كرسي بشينه (يعني من بتونم روي دستش طرف بلند شم) ميبينيد وارد سياست شدن باعث ميشه كه تو جمله اي به اين بي معنيي رو بگي و بهش ايمان بياري در صورتي كه قبول اين حرف خط زدن حماقت و ناتواني منه و ساختن غولي خيالي مثل آمريكا و اينگليس (چطور براي بقيه كشورها آمريكا نتونست كاري بكنه فقط براي ما؟؟؟)
يه مثال ميزنم تا بدونيد چقدر حماقت ميتونه موثر باشه.
حدود 10 سال پيش كره جنوبي مثل يك قول سرمايه داري شده بود و داشت تبديل به يه قدرت بي رغيب ميشد البته همه اين كار توسط مردي بود كه ظرف 4 سال كره رو از يك كشور درحال توسعه به يك كشور توسعه يافته تبديل كرد (رييس جمهور وقت فك كنم اسمش اين بود آقاي كيم ايل سونگ) آمريكا و همه كشورها ازش به عنوان اژدهاي زرد ياد ميكردن و از قدرتش در هراس . اين رييس جمهور در عين خوش فكري خوب عيب هم داشت بعضي كارهاي ديكتاتور معابي ميكرد
دانشجويان كره در يك اقدام خيلي عجيب 8O شروع به تظاهرات و اعتصاب و (نيمه انقلاب) كردن و بلاخره ايشون بخاطر علاقه اي كه به كشورش داشت استعفا داد و رفت كنار و اين آغاز فاجعه كره بود چرا كه سال بعدش بلافاصله پول كره سقوط كرد و بيكاري بيداد كرد - شركتهاي بزرگش ورشكست شدن (حتي كيا موتور ) و آخرش با نسخه بانك جهاني يه نمه بهتر شد وضعش ولي كو ديگه اون كره اكثر شركتهاشو آمريكاييها خريدن تا مال خود كنن . الان كره هست ولي ديگه كره قبلي نيست .(بعدها توي روزنامه نيويورك تايمز از كره بعنوان اژدهاي كاغذي ياد كردن)
همين دانشجويان ببين چه بلايي سر كره آوردن چرا چون همه چيز رو يكجا ميخواستن و همه چيز رو سياسي ميديدن حتي اقتصاد رو و خيلي چيزهاي ديگه و همونها با حماقتشون كره رو به اينجا رسوندن .
من نميگم سياست بده اما سياسي ديدن همه چيز بده .
يه چيز ديگه هم هست و اون اينه اگه منو تو و ما تك تك نه باهم عوض بشيم بدون همه چيز عوض ميشه - اگه اعتقاد من و تو بشه سورس باز ، ايران همگي ميشن سورس باز - و يا اگه من و تو عوض بشيم و بپذيريم هر كسي بايد فقط كار مربوط به خودشو انجام بده ايران هم عوض ميشه.

آشنایی با نظریه زبان باعث شد تا بفهمم کامپیوتر اونی نیست که من میدونم.
۰۷-مهر-۱۳۸۳, ۱۱:۲۱:۰۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
vahid_mortezavi آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #15

با تشكر از اشكان بايد بگم من اعتقاد دارم ما بايد در حال ساختن كشورمون براي سامان سياسي كشور هم تلاش كنيم چون سياستهاي نادرست باعث عدم پيشرفت ميشوند ما در زمان انقلاب يك كمي جلو تر از زمان شاه رفتيم اما اين خيلي ناچيز است بهانه هم جنگ است اما اكثر غولهاي اقتصادي دنيا يك جنگ بزرگ را پشت سر گذاشتند به طوري كه ديگه كسي فكر نمي كرد از قحطي نجات پيدا كنند(المان ژاپن روسيه )
ما بايد تلاش كنيم اما تلاش بدون تغيير يعني اب در هاون كوفتن
۰۷-مهر-۱۳۸۳, ۱۳:۲۴:۰۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  چرا بعضي از تاپيك ها گم شدن Mohamad_VB 16 8,731 ۱۶-اسفند-۱۳۸۳, ۰۹:۲۶:۳۹
آخرین ارسال: ashkan

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS