امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SMS های طنز و جالب
نویسنده پیام
yeketaz آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 123

تشکرها : 520
( 1050 تشکر در 294 ارسال )
ارسال: #12
RE: SMS های طنز
برای همه چیز جک ساخته می شه که موفقیت بزرگ ایران یعنی پرتاب ماهواره امید هم دور از این قضیه نبود :

1-پس تسخیر فضا توسط ایران نام کهکشان راه شیری به بزرگراه شیخ فضل الله نوری تغییر پیدا کرد

2-امید به ناهید و زهره هشدار داد که حجاب خود را حفظ کنند و به بهرام هم اخطار داد که فاصله قانونی خود را با ناهید و زهره رعایت کند

3-امید پس از قرار گرفتن در مدار : من مستقر شدم،آرزو رو بفرستید

ما که دیگه توی ایران ویج پیر شدیم 040 کم کم باید جامون رو بدیم به جوونا 028
۰۲-اسفند-۱۳۸۷, ۰۹:۳۸:۲۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : mehrdadgh, t3r!p3000, alaska, WhiteNoise
mehrdadgh آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 58

تشکرها : 654
( 1904 تشکر در 596 ارسال )
ارسال: #13
دو تا شو هم من میگم:
اولین نتیجه ماهواره امید : کره زمین به شکل بیضی هست
دومین نتیجه : امامزاده ی مابین عطارد و زهره پیدا شده

وبلاگ من : Azarrobot.blogfa.com

ISAplast.ir
۰۲-اسفند-۱۳۸۷, ۱۱:۳۶:۵۴
تشکر شده توسط : WhiteNoise
Payman62 آفلاین
مدیر بخش ویژوال بیسیک

موضوع‌ها: 149

تشکرها : 1308
( 3661 تشکر در 942 ارسال )
ارسال: #14
سلام.

اولين پيام از ماهواره اميد دريافت شد: زمين گرد است

چهارمين خبر از ماهواره اميد : من گم شدم

ماهواره اميد به علت لايي کشي بين ماهواره ها و بوق زدن بيجا و مسافر کشي بازداشت شد

به فرمان مراجع تقليد ? با ورود ماهواره اميد به فضا ? سياره زهره بايد چادر سرش کنه

ماهواره اميد از کشف يک امامزاده بين زحل و مريخ خبر داد

ماهواره اميدازمدارخارج شده است وفقط به دور سياره زهره مي چرخد واين پيام هارا ارسال ميكند؛الهي دورت بگردم،جيگر چند سالته؟
۰۲-اسفند-۱۳۸۷, ۱۴:۰۳:۰۵
تشکر شده توسط : t3r!p3000, Loyal, saeed450, WhiteNoise
Loyal آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 41

تشکرها : 2541
( 3348 تشکر در 879 ارسال )
ارسال: #15
یه سؤال از همه بچه های گل ایران ویج.

چرا همتون از جک ساختن برای دستاوردهای خودمون خوشتون میاد؟ من آدم خشکی نیستما! ولی اینارو بخونین:

[تصویر:  2070uw7.jpg]

ولین پیام رسیده از ماهواره امید: زهمین گرد است.Amaze

دومین پیام از ماهواره اميد: خورشید بدور زمین میچرخدCool

سومین پیام گزارش شده از امید: ..... در ماه نیست

چهارمين خبر از ماهواره اميد من خسته شدم دارم بر ميگردم

پنجمين پيام از ماهواره اميد دريافت شد: من بايد اينجا چيکار کنم؟

ششمین پیام از ماهواره امید مخابره شد یه دونه کارت شارژ 2000 تومنی ایرانسل بفرستید تا بازم پیام بدم.!

هفتمین پیام مخابره شده از ماهواره امید: مقداری آب بر روی کره زمین مشاهده میشود،احتمال وجود حیات است

هشتمین پيام ماهواره اميد به زمين: بنزينم تموم شده کارت سوخت بفرستيد

نهمین پيام ماهواره اميد: جون مادرتون اينقدر مسخرم نكنيدSad

دهمين پيام ماهواره اميد : دارم سقوط ميکنم، زير پامو خالي کنين

یازدهمین پیام مخابره شده از ماهواره امید: من از این بالا روی اسرائیل تف کردم!Wink

دوازدهمین پیام ماهواره امید، بازی ایران و کره یک یک شد.

سانسور شده

هجدهمین خبر رسیده از ماهواره امید: اینجا تاریکه من میترسم

به علت قرار گرفتن امید درفضا, به ناهید و زهره هشدار داده شد حجاب خود را رعایت کنند

ماهواره امید به علت لایی کشی بین ماهواره ها ، سرعت غیر مجاز و مسافر کشی بازداشت شد.

سانسور شده

لحظاتی قبل ماهواره امید از ارتباط نا مشروع بین بهرام و زهره خبر داد

سانسور شده

بنا بر خبر پرتاب ماهواره ی امید، نیروی انتظامی اعلام کرد: بزودی برای کنترل روابط میان امید و زهره یک فروند سفینه ی گشت ارشاد به فضا خواهیم فرستاد

ماهواره اميد از مدارخارج شده است وفقط به دور سياره زهره مي چرخد واين پيام هارا ارسال ميكند؛الهي دورت بگردم،جيگر چند سالته؟:():

اون چندتایی که نوشتم سانسور شده به این خاطر بود که دیگه رفته بود روی مسائل اعتقادی.
باور کنین خوب نیست همه چیزو به بازی بگیریم.

اگه میخواین SMS طنز بفرستین یه چیزی بفرستین که اولاً خنده دار باشه و ثانیاً به اعتقادات و اشخاص بزرگ توهین نکنه.

خودم هم اگه تونستم چندتا میفرستم.

آهان... یه چیز دیگه. بابا! یکدفعه 120 تا جک نفرستین که ملت نتونن همشو بخونن، یا اگر هم بخونن نیم ساعت وقتشون گرفته بشه.

۰۲-اسفند-۱۳۸۷, ۲۱:۴۴:۴۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : saeed450, t3r!p3000, alaska, WhiteNoise
Payman62 آفلاین
مدیر بخش ویژوال بیسیک

ارسال: #16
سلام.
مساله اینه که اعتقادات افراد متفاوته. شاید به چیزی که شما اعتقاد داری من اعتقاد نداشته باشم. این جا هم جای مطرح کردنش نبود.

چند تا جوک اصفهانی مخصوص یکه تاز و محبوب:

اصفهانيه به باباش مي گه : بابا چرا ما هم مثل بقيه مردم سوار کشتي نمي شيم ؟!! باباش مي گه : خفه شو بچه شنا تو بکن . 2 ساعت ديگه مي رسيم به جزيره

اصفهانيه واستاده بوده دم مسجد، داشته خرما خيرات ميكرده. خلاصه هركي رد ميشده، يك خرما برميداشته و يك صلوات ميفرستاده . بعد يك مدت، يك بابايي دست ميكنه يك مشت خرما برميداره، اصفهانيه دستشو ميگيره، ميگه: هوووي! چه خبرس؟! يك نفر آدم مردس، اتوبوس كه چپ نكردس

بچه اصفهانيه توي امتحان بيست مي‌گيره. باباش ميزنه توي گوشش و ميگه: خاك بر سرت كنن، با نمره 10 هم ميشه قبول بشي، حتما بايد اين همه خودكار حروم مي‌كردي؟

يکي روز يکي از يک محله تو اصفهان مي گذشته،مي بينه يه دختر بچه اصفهاني گوشواره هاي طلا داره،مي خواسته گولش بزنه و به بچه مي گه دختر جون اين گوشواره ها رو به من مي دي؟ دختره مي گه اگه صداي خر در بياري بهت مي دم يارو شروع مي کنه به عرعر کردن و بعد مي گه گوشواره ها رو بده دختره بهش مي گه تو که خري مي دوني اينها طلاست و من که ادمم طلا بهت نمي دم

يه اصفهوني سوار تاکسي ميشه به مقصد که ميرسه ميگه قربان چقدر شد ؟ راننده تاکسي ميگه 25تومن . اصفهوني ميگه بفرماييد اين 20 تومن - به اندازه 5 تومن دنده عقب بريد

اگه گفتيد چه جوري ميشه اصفهاني رو زجر داد: ببنديش به تير برق وبهش بگيه کوچه اونطرفي شام ميدند

دانشگاه صنعتي اصفهان که بودم ميديدم بچه هاي اصفهاني روزهايي که کلاس هم ندارند باز هم از ساعت 7 صبح تو دانشگاه هستند تا 7شب و با خودم ميگفتم دانشجو يعني اينها ولي بعد فهميدم ژتون صبحانه و نهار و شام عامل اين اعتکاف در دانشگاه بوده

نوار مغز نرمال/_ /_ /_ /_ /_ نوارمغزقزويني(|) (|) (|) (|) نوارمغزاصفهاني$ $ $ $ $ $ $ نوارمغزلر ____________ _!!!
اصفهانيه کارت اينترنتش تموم ميشه ميندازتش تو آب جوش

يکبار يه اصفهاني خونش آتيش ميگيره يه تک زنگ به آتش نشاني مي زده

يکبار يه اصفهاني خونش آتيش ميگيره يه تک زنگ به آتش نشاني مي زده

اصفهانيه موبايل مي خره صفرشو مي بنده

اصفهونيا رو از چهار تا چيز ميشه شناخت: - همشون زيرشلواري آبي راه راه دارن - هر قلوپ نوشابه كه مي‌خورن به شيشه نگاه مي‌كنن ببينن تا كجاش رفته - جلوي در واميستن و به جاي اينكه بگن بفرمايين تو، ميگن حالا چرا نميان تو؟ - بستني ليواني كه مي‌خورن حتما درش رو مي‌ليسن

يک روز يک اصفهاني به پسرش ميگه بابا برو در خونه همسايه و اره انها رو بگير پسر ميره و مياد ميگه بابا نداد بابا ميگه محترمانه بگو پسر ميره و محترمانه ميگه و بعد مياد ميگه بابا نداد بابا باز ميگه اين دفعه برو خواهش کن پسر ميره و بعد مياد ميگه بابا نداد گفت به تو بگم که ما اره نداريم و بعد بابا ميگه که عجب مردم خسيسي نميخواد برو اره خودمونو از تو انباري ور دار بيار

يه روز يه اصفهاني با زن وپسرش ميرن کنار رودخونه براي پيکنيک که براي‎ ‎نهارشون سه تا تخم مرغ مي برند!!!!!! يدفعه پسرشون را آب ‏مي بره که پدره داد مي زنه:‏‎ ‎خانوم بچه رو آب برد ‏‎ ‎دو تا تخم مرغ بيشتر درست نکن!!!

1ارمنيه و تركه و رشتيه و اصفهانيه يك عمر رفيق بودن. باري، از بخت بد، ارمنيه مرحوم ميشه، باقي رفقا هم ميرن تشييع جنازش. رسم اين ملت هم گويا اين بوده كه هركدوم از نزديكان بايد دم آخري يك پولي مينداختن تو قبر. خلاصه اول تركه ميره بالاسر قبر و كلي گريه زاري ميكنه و آخر هم دست ميكنه، ده تا هزاري ميندازه تو قبر. بعد رشتي مياد باز كلي آه و ناله ميكنه و بعد هم دست ميكنه ده تا هزاري ميندازه تو آخري نوبت اصفهانيه ميشه، مياد جلوي قبر كلي گريه زاري ميكنه، آخرش هم با بغض ميگه: شرمنده، من صبح وقت نشد برم بانك پول بگيرم. بعد يك چك سي‌هزارتومني مي‌نويسه ميندازه تو قبر، بيست‌هزارتومن بقيشو برميداره!!!

اصفهانيه در حال مرگ بوده از زنش مي پرسه محمد کجاست ؟ زنش ميگه : همين جا کنارت نشسته . ميگه علي کجاست ؟ زنش ميگه اونطرفت نشسته . ميگه حامد کجاست ؟ ميگه اونم همين جاست . يهو داد مي زنه پس براي چي چراغ اون اتاق بي خودي روشنه ؟؟؟

يک اصفهاني گوشت خورد مرد

يه باباي اصفهاني مي خواند بچشو نصيحت كنه مي گه هميشه سر به زير باش. پسر ميگه : خوب چرا بابايي؟ پسر جان به سه دليل: 1-مي گن پسر سر به زيريه 2- اگه سكه اي رو زمين باشه بر مي داري3- پشت يقت چرك نمي كنه تا هي پيرهن يشوريم مصرف آبمون بره بالا!!

يه اصفهاني داشت نوار روزه گو ش ميداده مي زنه آخرش ببينه شام ميدن يا نه

يه اصفهاني با برق خونه همسايشون خودکشي ميکنه

اصفهانيه تو مسابقه رالي شرکت مي کنه تو راه مسافر کشي مي کنه !!

يه نفر با يه اصفهاني دست به يقه ميشه.اصفهاني بجاي عمل متقابل التماس کنان با لهجه شيرين اصفهاني ميگه<<آقا شوما را به خدا يقمو ول کنين آ گوشمو بيگيرين.آخه يقم پاره ميشد>>

به يه اصفهانيه مي گند چرااصفهانيا اينقدر اس اس مي کنند مي گد هر کي گفتس دروغ گفتس

يه بچه اصفهاني به باباش ميگه : بابا همه ميگند اصفهانيا خسيسند، پس چرا مسافرهاي نوروزي که از شهرهاي ديگه مي ياند اصفهان به جا اينکه برند هتل ، کنار زاينده رود چادر ميزنند؟ باباش ميگه: به خاطر آب و هواشه پسرم. بچه باز ميپرسه : ولي بابا اينا که همه از سرما به هم چسبيدند! باباش ميگه : نميدونم بابا جون، شايد فاميلهاي اصفهانيشون تو خونه راشون ندادند!!

يه شخصي از خيابون رد ميشده ، ميبينه يه بچه اصفهاني نشسته كنار خيابون گريه ميكنه. جلو ميره و ميگه چي شده عزيزم ، پسر بچه ميگه سكه 25 توماني ام را گم كرده ام. مرد ميگه اينكه گريه نداره بيا اين25 توماني مال تو! بچه باز هم به گريه كردن ادامه ميده < مرد ميپرسه ديگه چيه ؟ بچه ميگه اگه اون سكه را گم نكرده بودم الان 50 تومن پول داشتم!!

يه بار يه اصفهانيه داشته با خانوادش از جلوي رستوران رد ميشده بوي خوب غذا رو احساس مي كنن. به بچه هاش ميگه بچا اگه بچاي خوبي باشين يه دفه ديگه هم از اينجا رددون مي كونم.

اصفهانيه داشت تو رودخونه ي زاينده رود غرق مي شد .هر چي بهش گفتند: دستت رو بده نجاتت بديم اين کارو نمي _ کرد.يکي از آشناهاي اون فرد که ميدونست اون مرد خسيسيه جلو رفت و گفت :دادا دست منو بگير نمي خواد دستت رو به من بدي

يه روز يه رشتيه ميره اصفهوون بازار پارچه فروشا اولين مغازه كه ميرسه ميگه :ببخشيد پارچه جون دار دارين؟ اصفهونيه ميگه بفرمايين اين يكي خيلي جوون داره رشتيه ميگه نه . جوندارتر اصفهوونيه ميگه اين يكي خيلي جونداره رشتيه باز ميگه :نه جوندارتر اصفهوونيه ميگه :ببخشيد ها ميشه بپرسم برا چيچي مي خواين ؟ رشتيه ميگه :براي زير شلواري اصفهونيه ميگه : اينو ببرين قول ميدم چيزتون پاره شه اين پارچه پاره نشس

اصفهاني ميخواسته پول به كسي بده دستش مي لرزيد . گفتند زودباش چرا مي لرزي ؟؟ ميگه آخه ميخوام پول بدم ، جون كه نميخوام بدم كه يهو بدم

صفهانيه بيدار ميشه ميبينه زنش مرده. به دخترش ميگه: دختر ننت مرده. صبحونه واسه دو نفر درست كن
۰۳-اسفند-۱۳۸۷, ۱۳:۵۹:۰۸
تشکر شده توسط : Di Di, Loyal, t3r!p3000, yeketaz, alaska, far_222000, WhiteNoise
Payman62 آفلاین
مدیر بخش ویژوال بیسیک

ارسال: #17
ترکه در و پنجره ساز بوده ميره خواستگاري ازش مي پرسن اقا داماد چي کارن کلاس ميزاره ميگه ويندوز نصب مي کنم.

khomeini ey emam khomeini ey emam ey mojahed ey mazhare sharaf IN ROOZHA HAME TAPESH NEGAH MIKONAND SHOMA CHETOR ey gozashte ze jan dar rahe hadaf

شعار اين هفته نماز جمعه قم: زليخا حيا کن ، يوزارسيفو رها کن شعار اين هفته نماز جمعه رشت: بوتيوار حيا کن ، زليخا رو رها کن شعار اين هفته نماز جمعه قزوين:زليخا دشمن ماست ، يوزارسيف رهبر ماست

torkha tasmim migiran farsi harf bezanan!!sob yekishoon mire ooniekio bidar kone mige pasho!!oonieki mige nemipasham!mige ahmagh nabayad begi nemipasham ke,bayad begi pashide nemisham
۰۳-اسفند-۱۳۸۷, ۲۰:۱۰:۱۰
تشکر شده توسط : saeed450, Loyal, mahbooob, t3r!p3000, lord_viper, WhiteNoise
saeed450 آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 57

تشکرها : 736
( 2929 تشکر در 511 ارسال )
ارسال: #18
چشمهاي درشت و زيبايت را که به من ميدوزي و با لبهاي زيبا آواز ميخواني ، احساس ميکنم که بيش از هميشه عاشقت هستم ،
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

تو زيباترين قورباغه ي اين برکه اي

آدمی ساخته ی افکار خویش است فردا همان خواهی شد که امروز اندیشیده ای 038
۰۳-اسفند-۱۳۸۷, ۲۰:۲۰:۴۸
تشکر شده توسط : mahbooob, lord_viper, Loyal, WhiteNoise
Loyal آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 41

تشکرها : 2541
( 3348 تشکر در 879 ارسال )
ارسال: #19
این هم چندتا جوک بی مزه از عهد بوق: "امیدوارم کسی رو ناراحت نکنم"

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
اصفهانیه در حال مرگ بوده از زنش می پرسه محمد کجاست ؟ زنش میگه : همین جا کنارت نشسته . میگه علی کجاست ؟ زنش میگه اونطرفت نشسته . میگه حامد کجاست ؟ میگه اونم همین جاست . یهو داد می زنه پس برای چی چراغ اون اتاق بی خودی روشنه ؟؟؟
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
یه روز یه اصفهانی و یه تهرانی و یه سنندجی یه غذا خوب (بریانی ) پیدا می کنند و با هم شرط می بندند که هر کی شب بهترین خواب را ببیند غذا تحویل ان داده می شود شب میخوابند و صبح بیدار می شوند تهران می گد من دیشب خواب دیدم ملکه ونیز شده ام سنندجیه می گد من خواب دیدم تمام جهان در دست من است اصفانیه می گد برای هم خالی نبندید من دیشب که شما خواب بودید غذا را خوردم
یه روز یه تهرانی به یه اصفهانی میگه راست ميگن اصفهانیا به خراشون میگن آمو؟ اصفهانیه هم خیلی خونسرد میگه آره آمو
گروه خونی اصفهانیا -ab
بچه یه اصفهانی شکم درد میگیره میبرنش بیمارستان دکتره بعد از عمل از اتاق عمل میاد بیرونو میگه الحمد و لله عمل با موفقیت انجام شد و ما این سکه 5 ریالی رو از شکم بچه در اوردیم اصفهانیه میره جلو میگه آقای دکتر اول 5 ریال ما رو بدین تا حسابمون با هم قاطی نشه .
لره توي كيوسك تلفن بوده بيرون مياد ازش مي پرسن سالمه؟؟ ميگه آره سالمه فقط آفتابه نداره..
يه روز يكي ميره دندونپزشكي و به دكتره ميگه: آقاي دكتر! من اين دندونم درد ميكنه.
دندونپزشكه هم يه كم نگاه ميكنه و بعد دندونه رو ميكشه. بعد مرده ميزنه زير خنده و ميگه: خرت كردم، خرت كردم؛ اون يكي دندونم بود!
يه روز يه مرده مي ره پيش يه روانپزشك و ميگه: آقاي دكتر، من هر شب خواب مي بينم دارم با يه عده خر فوتبال بازي مي كنم؛ يه دوايي چيزي بهم بديد كه ديگه از اين خوابا نبينم.
دكتره ميگه: بيا آقا، اين قرصها و اين شربت رو امشب بخور؛ ديگه اين خوابا رو نمي بيني.
مرده ميگه: آقاي دكتر، نمي شه اينها رو از فرداشب بخورم؟ آخه امشب فيناله!
مي دونيدچرا نيوتن از خوردن سيب تو سرش تعجب کرد؟ چون زير درخت هويج خوابيده بود!!
يه ترکه ميره دکتر ميگه آقاي دکتر هيچ کس منو تحويل نمي گيره. دکتره ميگه: نفر بعدي!
یک پیره زن خواب دید که یک غول بی شاخ و دم او را تعقیب می کند. پیره زن فرار کرد و به پیچید توی یک کوچه که بعدا فهمید، بن بست است. غول هر لحظه نزدیک تر می شد. پیره زن هراسان پرسید حالا با من چیکار می خواهی بکنی. غول جواب داد. من نمی دانم تو داری خواب می بینی.
سحرگاه روز شنبه، زندانی را به پای چوبه دار بردند تا اعدام کنند. زندانی زیر لب با خودش گفت: از شنبه این هفته معلومه که چه هفته گندی پیش رو دارم.
یک روز یه ترکه میره دستشویی میزنه آفتابه را داغون میکنه! بهش میگن: چرا آفتابه را زدی نفله کردی!؟ میگه: نامرد برام فیگور میگیره
به ترکه مي گن از چه تيم فوتبالي خوشت مياد ؟
ميگه : قربون جدش برم! آ سد ميلان !
رييس بيمارستان از دکتر (که احتمالاً ترک بوده) مي پرسه عمل چه طور بود.ترکه هم مي گه مگه براي کالبد شکافي نياورده بودينش.
تركه مي ره كله پاچه بخوره يارو بهش مي گه چشم بزارم؟ تركه مي گه بزار به شرطي كه جر نزني!
به تركه مي گن ديويد بكهام رو مي شنا سي ؟ مي گه : آره سره كوچمون تعويض روغني داره !

شرمنده، جوک بی مزه تر از اینا گیر نیاوردم. اگه جوک بی مزه خواستین بگین تا بازم بزارم.

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۳-اسفند-۱۳۸۷, ۲۰:۴۸:۴۵، توسط Loyal.)
۰۳-اسفند-۱۳۸۷, ۲۰:۴۷:۳۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000, lord_viper, yeketaz, alaska, WhiteNoise
Payman62 آفلاین
مدیر بخش ویژوال بیسیک

ارسال: #20
يک نصيحت که يکي از دوستان داغ ديده برام فرستاده: هرگز به نشانه‌هاي آبي و قرمز شيرهاي آب سرويس‌هاي بهداشتي اطمينان نکن

لره با تركه شطرنج بازي مي كنن آخرش شاه دق مي كنه

مي دوني چه قدر دوستت دارم ؟ به اندازه ي تارهاي موي سرت ضربدر تعداد نفس هايي که تا آخر عمر مي کشي ، ضربدر تمام ستاره هاي آسمون ضربدر صفـــــــر

به تركه ميگن اگه آنجلينا جولي مادرت بود چي كار مي كردي ؟ ميگه : تا 40 سالگي شير مي خوردم.

بچه ها توي کلاس داشتند سر و صدا ميکردند که ناظم مياد تو با عصبانيت ميگه: اينجا طويله است؟ يکي از بچه ها ميگه: نه آقا اشتباهي آمديد
۰۳-اسفند-۱۳۸۷, ۲۱:۱۸:۴۳
تشکر شده توسط : t3r!p3000, ajlajlajl, yeketaz, WhiteNoise
Payman62 آفلاین
مدیر بخش ویژوال بیسیک

ارسال: #21
فرماندهي نيروي انتظامي اعلام کرد از فردا دختران با مانتوي تنگ، شلوار کوتاه، روسري کوتاه، موي بلند، روي سياه، ناخون دراز واه واه واه!

ازترکه ميپرسن شغلت چيه؟ ميگه: يه اطلاعاتي هيچ وقت شغلشو لو نميده

يه لره شبا تو جاش جيش ميكرد يه شب بلند شد ديد تميزه از خوشحالي ريد‎
۰۴-اسفند-۱۳۸۷, ۰۰:۲۲:۱۰
تشکر شده توسط : t3r!p3000, lord_viper, yeketaz, WhiteNoise
saeed450 آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 57

تشکرها : 736
( 2929 تشکر در 511 ارسال )
ارسال: #22
يه آقايي سکه را ميندازه بالا شير مياد فرار مي کنه !!
يه آقايي ميره تو دل طبيعت هضم ميشه !!
يه روز بابايي ميخواست زيردريايي را غرق کنه در ميزنه بعد زود در ميره !!!
يه آقايي ميره وام بگيره چون ضامن نداشت منفجر ميشه !!!

آدمی ساخته ی افکار خویش است فردا همان خواهی شد که امروز اندیشیده ای 038
۰۴-اسفند-۱۳۸۷, ۰۰:۲۹:۲۱
تشکر شده توسط : t3r!p3000, alaska, lord_viper, Payman62, WhiteNoise

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 26 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS