امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کمک : پروگرامر | میکرو کنترلر | برنامه نویسی | و.......
نویسنده پیام
Di Di آفلاین
مدير بخش هك و كرك

موضوع‌ها: 116

تشکرها : 1816
( 4046 تشکر در 1321 ارسال )
ارسال: #12
RE: کمک : پروگرامر | میکرو کنترلر | برنامه نویسی | و.......
دست شما درد نكنه آلان فكر مي كنم متوجه شدم بايد از كجا شروع كنم. بايد اول يه پروگرمر تهيه كنم .پس به نظر شما اون گزينه سوم از همه بهتره ديگه؟
حالا من رفتم پشت شهرداري دنبال اين پروگرامر بگم چي مي خوام دقيقا؟؟ بعد اين قيمت هايي كه داديد چطورياست؟ به تومنه يا هزار تومن؟!‌

در مورد اون سوالتونم بايد بگم من متالورژي فيزيكي - شاخه ريخته گري و آلياژسازي خوندم.

۲۱-خرداد-۱۳۸۷, ۱۳:۴۰:۰۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
IT.M@N آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 17

تشکرها : 276
( 327 تشکر در 107 ارسال )
ارسال: #13
terip2008 نوشته است:سلام SALAR2010 جون
نه بابا , همه چیز من و بابام جداست .

تبریک می گم بهت . انشا ال.. کاردانی که هیچی , کارشناسی و ارشدش رو هم یکضرب قبول بشی . ( شما دعا کن من این ترم مشروط نشم و همه درس ها رو پاس کنم . )

اگه این چیز های عجیبو غریب رو می خوای پروگرام کنی , فکر کنم حتما باید همون رو بگیری . پروگرامر دیگری با این امکانات من ندیدم . البته اون پروگرامر دیگه خیلی حرفگی هستش و من هم فقط تو یه چند تا نمایندگی و جاهای مهم دیدمش . افراد معمولی مثل من تا حالا ندیدم از اونها بخرن . شما رو نمی دونم چقدر معمولی هستید . نکنه نمایندگی چیزی داری !!!

در مورد قطعه هم مشکلی واسه من نیست . من گذرم سعدی زیاد می خوره , دانشگاهم هم همون حوالی است . فقط میخواد یه سوار اتوبوس 96 بشم و برم و بیام . آدرس و قطعات مورد نظرت رو بگو . من برات می فرستم . پولش رو هم وقتی قطعات رسید دستت بده . ( شما بیشتر از این ها واسه ما ارزش داری )

الکترونیک رو می خوای چطور شروع کنی . اگه از پایه می خوایی در این مورد کتاب زیاد ( کتابهای فنی و حرفه ای ( هنرستانی) الکترنیک خوبه .(اگه می خوای الکترونیک رو از پایه بدونی که اون وقت اول باید روش کار پیوندها و بعد دیود و ترانزیستور و ... رو یواش یواش یاد بگیری و حوصله و وقت زیادی می خواد مثل سیستم آموزشیمون .)
اگه هم می خوای مستقیم وارد میکرو بشی و بسته به نیازت از الکترونیک بدونی که باز قضیه فرق می کنه . ( مثلا شما برنامه نویسی میکرو رو یاد گرفتی و حالا می خوای فرضا یه لامپ 220 رو کنترل کنی . خوب اینجا دو تاه راه بیشتر نداری . یه ترانزیستور و یه مقاومت و یه دیود و یه رله می تونی بذاری و یا اینکه می تونی فقط یه اپتو تریاک و یه مقاومت بذاری , روش کارشون هم متفاوت از همه ولی راحته و دیگه به این قضایا که چکار میشه که ترانزیستور در ناحیه بایاس قرار می گیره و ... کاری نداریم ؛ فقط چگونگی استفادش واسمون مهمه )

برای شروع کار ( شماتیک نشون دادن ) چه مداری دوست داری که با اون شروع کنیم . با میکروکنترلر یا بدون اون

سلام DIDI عزیز
برای ارتباط با کامپیوتر بستگی داره مربوط به چه ارتباطی باشه
ما توسط یه محیط برنامه نویسی مخصوص اون میکروکنترلر برنامه رو نوشته و پس از کامپایل فایل HEX تولید شده را توسط یه پروگرامر یه میکرو انتقال میدیدم . پروگرامر ها معمولا یه سوکت آیسی بالاش داره و باید میکروکنترلرمون رو اونجا قرار بدیم تا پروگرام بشه . البته هر میکروکنترلری پروگرامر خواص خودش رو داره . ارتباط پروگرامر با کامپیوتر هم می تونه از هر طریقی باشه ( پورت سریال و پرینتر و جدیدا هم USB )
اگه هم میخوای یه ارتباط دو طرفه بین میکرو و کامیوتر درست کنی ( مثلا با کامپیوتر یه چیزی رو کنترل کنی و یا میکرو مقدار دما رو بخونه و برای کامپیوتر ارسال کنه و... ) راحت ترین راه پورت سریال هستش و سخت ترینشون هم USB .

این میکروها ( میکروکنترلرها) که ما استفاده می کنیم 8 بیتی هستش ( یعنی همزمان می تونه می تونه فقط رو 8 بیت و عملیات انجام بده و برای 16 بیت این زمان 2 برابر می شه . در ضمن کامپیوتر های من و شما معمولا 32 بیتی و جدیدا 64 بیتی هستن .) کارخانه های زیادی تو دنیا میکرو کنترلر تولید می کنن ولی تو بازار ایران این سه مدل فقط پیدا می شه . ( البته معروفترینشون هم همین هاست . )
1 - شرکت اینتل که خانواده 8051 رو قدیما تولید کرد . سرعت و امکانات پایینی داشت و برنامه های سطح بالا رو هم خوب جواب نمیاد که بعدا ها شرکت های دیگه با اصلاح اون مدل های جالبی رو تولید کردند . مثل 89C51 که شرکت اتمل تولیدش کرد . تو بازار هم قیمت خوبی دارن و تو کارهای بازاری هم خیلی ازش استفاده می شه . البته محدودیت های خواص خودش رو هم داره . مثلا ADC داخلی ندارند و ...
2 - شرکت میکرو چیپ که سری PIC رو وارد بازار کرد . سرعت خوب و برنامه نویسی ساده ای داشتن و مدل های خیلی مختلفی با امکانات مختلف تر رو داشتن . البته تو بازار کم پیدا می شن و نسبت به AVR هم گرونتر هستن . تو بازار من فقط 16F877 و 16F84 رو دیدم . البته بعضی از مدل هاش یه امکاناتی گذاشته که باید ببینی ( مثلا تو یه مدل فرستنده RF گذاشته و یا تو یکی دیگه دیکودر MP3 )
3 - شرکت اتمل هم با سری AVR انقلابی در این زمینه ایجاد کرد . قیمت خوب و سرعت خیلی بالا و کد های اصلاح شده و سازگار با زبان های سطح بالا و امکانات خوب و پروگرامر راحت و قابلیت پروگرامر شدن در مدار ( دیگه نمی خواد میکرو رو از مدار جدا تا پروگرامش کنی ) و همینطور تست خط به خط برنامه در مدار ( رابط JTAG ) جالب اینجاست که مدل های قدیمیش رو تو بازار پیدا نمی کنی و فقط مدل های جدیدش هستند . بخوای اینو با بقیه مقایسه کنی به نظر من از همه ارزونتره ( شاید یه 89C2051 از سری 8051 رو 700 تومان بخری و ATMEGA8 از سری AVR رو 1000 تومان با پایه ها وشکل یکسان . ولی این AVRیه داخل خودش یه مبدل آنالوگ به دیجیتال ADC ( حدود 500 تومان ) و نوسانساز داخلی ( حدود 300 تومان) رو هم داخل خودش داره , بهمراه یه عالمه دیگه امکانات .)

DIDI جون یه سوال به ربط:
رشته شما چیه ؟؟؟ ( منظورم آش رشته نیست , رشته تحصیلیت رو می گم . )

سلام

منم 96 رو موافقم البته تاحالا تو مشهد سوار 96 نشدم ! چون نمیدونم مال چه منطقی هستش Tongue در کل سیستم خوبیه Happy

اره چیزهای عجیب غریب زیادی دارم تا رو ic فلششون کار کنم

چند دفعه رفیقم با پروگرامر ای سی فلش کرده و اطلاعاتی در این مورد دارم اون STK200 هم بد نیست ولی به درد کارهای بغییه من نمیخوره ! Sad

منم امیدوارم شما هم تو امتحاناتت موفق بشی عزیز از صمیم قلب Heart

الکترونیک رو هم میخوام از پایه شروع کنم تا دچار مشکلی نشم Confused

چه کتابی بخرم خوبه ؟

اخه اینجا همون کتابهای فنی هم گیر نمیاد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Amaze

درمورد شماتیک:

ببین به نظرت با میکرو شروع کنم شماتیک رو اولش یا بدون میکرو

فقط طوری باشه که راححتر باشه تا بتونم اصولی تر وارد الکترونیک بشم منظورم قویتر شدن پایه هستش

راستی یه سوال >؟

ببین راهی نیست که بتونم Hex رو تبدیل به سورس کنم ؟

اخه ببین مثلا یه میکروکنترل ماله یه وسیله الکترونیکی که روش پسورد گذاشتن خوب حالا من این پسورد رو چطوری از تو این 01 01 ها پیدا کنم ؟؟؟ و بتونم با Hex مورد نظر خودم جابه جا کنم ؟

البته از Hex یه چیزایی هم میدونم تا این حد که بتونم کلمه مورد نظرم رو به Hex تبدیل کنم ولی نمیدونم کدوم جاهارو باید جابه جا کنم واسه اون چیزی که میخوام !!! Sad

لطفا این ازمایشگاه رو هم زودتر راش بنداز دست به کار بشیم جیگر خودم

راستی خدایی خیلی شرمندم که وقت نازنینتو میگیرم و به کلی به خاطرم تایپ میکنی این محبتتو هیچ وقت فراموش نمیکنم Heart
۲۱-خرداد-۱۳۸۷, ۱۷:۴۳:۲۱
تشکر شده توسط : t3r!p3000
t3r!p3000 آفلاین

موضوع‌ها: 83

تشکرها : 34447
( 17423 تشکر در 5116 ارسال )
ارسال: #14
Rolleyes  بسکام
آموزش AVR از صفر تا بی نهایت

پروگرامر هم شاید نیاز نباشه برای شروع . با پروتئوس شبیه سازیش کنیم .
این قیمت های من هم هر کجا که لازم باشه نوشته هزار تومان و گرنه تومانه .

برنامه زیر رو در نطر بگیرد . به زبون بیسیک هستش و شما که برناتمه نویسی کامپیوتر بلدین باید بفهمید که چکار شده . اگه هم نفهمیدید تو فایل ضمیمه شده توضیحات رو نگاه کنید .

نقل قول: $regfile = "m32DEF.dat"
$crystal = 1000000
Config Lcdpin = Pin , Db4 = Pinb.5 , Db5 = Pinb.4 , Db6 = Pinb.3 , Db7 = Pinb.2 , E = Pinb.6 , Rs = Pinb.7
Config Lcd = 16 * 2
Cursor Off
Cls
Dim B As Byte
Lcd " A . N . T "
Wait 2
Cls
Do
Lcd B
Waitms 500
Incr B
Cls A
Loop

فایل زیر رو هم واسه توضیحات و شماتیک و تست مدار در پروتئوس دریافت کنید .
فایل با پسوند .BAS برنامه میکرو تحت بسکام هستش و HEX فایلی که باید در میکرو رپروگرام بشه و DSN هم فایل شبیه سازی مدار تحت پروتئوس 6.9 به بالا هستش . بقیه فایل ها هم مربوط به کامپایلر هستش . RTF هم توضیحات برنامه .
کافیه تو پروتئوس دکمه پلی ( همون مثل کوچولو پایین سمت چپ ) رو بزنی . البته خود بسکام هم یه محیط شبیه سازی داره .
Wink
دوستان دیگر هم یه نگاهی کنند و اگه جایش رو اشتباه گفتم , اصلاح کنند .

فایل‌(های) پیوست شده
.rar   ANT.rar (اندازه: 22.02 KB / تعداد دفعات دریافت: 42)
۲۱-خرداد-۱۳۸۷, ۱۸:۵۸:۴۰
تشکر شده توسط : Di Di, IT.M@N, mika_jahesh
t3r!p3000 آفلاین

ارسال: #15
سینا نوشته است:الکترونیک رو هم میخوام از پایه شروع کنم تا دچار مشکلی نشم .
چه کتابی بخرم خوبه ؟
اخه اینجا همون کتابهای فنی هم گیر نمیاد !
تا اونجا که من خبر دارم اونجا به آموزشکده (دکه) داره که رشته الکترونیک هم داره . و دانشجوهای اونجا کتابهاشون رو از کجا می خرن .
کتاب هم چیز خاصی رو نمی تونم بهت پیشنهاد کنم . همون کتاب های هنرستانی فکر کنم خوب باشه .

سینا نوشته است:ببین به نظرت با میکرو شروع کنم شماتیک رو اولش یا بدون میکرو
شما که برنامه نویسی کامپیوتری بلدی فکر کنم یه اصول کلی از میکرو بدونی خیلی راحت بدونی کارهاتو انجام بدی . آخه خیلی از بچه های کلاسمون تو دروس برنامه نویسی خیلی مشکل داشتن و بعضی ها حتی مفهوم متغیر رو نمی دونستن . ( آخ قدیمها که به ما 8051 یا دادن یه آکومولاتور با چند تا رجیستر داشتیم که با اونها کارهامون رو انجام می دادیم .)
پست قبلی من هم که می بینی هنوز این پست شما رو ندیدم که فرستادم رو هم یه نگاه کن . اون نرم افزارهای لازم رو میتونی از اینترنت بگیری . تو همین IRANLED تو فروم هاش بگردی لینک دانلودشون رو پیدا می کنی.Clap

سینا نوشته است:ببین راهی نیست که بتونم Hex رو تبدیل به سورس کنم ؟!
من ندیدم بشه . شاید بشه به اسمبلی تبدیلش کرد ( البته شاید ) ولی ندیدم جایی این کارو بکنن .

سینا نوشته است:یه میکروکنترل ماله یه وسیله الکترونیکی که روش پسورد گذاشتن خوب حالا من این پسورد رو چطوری از تو این 01 ها پیدا کنم ؟
معمولا پسوردها در EEPROM میکرو ذخیره می شه , مثل همون پخش پراید که گفتی . ولی یه چیز مهمه اینه که در برنامه های بازاری میکرو رو قفل می کنن و نمی شه به هیچ کدام از حافظه های میکرو دسترسی داشت .
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۱-خرداد-۱۳۸۷, ۲۰:۴۲:۵۱، توسط t3r!p3000.)
۲۱-خرداد-۱۳۸۷, ۱۹:۱۹:۵۲
تشکر شده توسط : IT.M@N, mika_jahesh
IT.M@N آفلاین
كاربر دو ستاره
**

ارسال: #16
RE: بسکام
terip2008 نوشته است:آموزش AVR از صفر تا بی نهایت

پروگرامر هم شاید نیاز نباشه برای شروع . با پروتئوس شبیه سازیش کنیم .
این قیمت های من هم هر کجا که لازم باشه نوشته هزار تومان و گرنه تومانه .

برنامه زیر رو در نطر بگیرد . به زبون بیسیک هستش و شما که برناتمه نویسی کامپیوتر بلدین باید بفهمید که چکار شده . اگه هم نفهمیدید تو فایل ضمیمه شده توضیحات رو نگاه کنید .

نقل قول: $regfile = "m32DEF.dat"
$crystal = 1000000
Config Lcdpin = Pin , Db4 = Pinb.5 , Db5 = Pinb.4 , Db6 = Pinb.3 , Db7 = Pinb.2 , E = Pinb.6 , Rs = Pinb.7
Config Lcd = 16 * 2
Cursor Off
Cls
Dim B As Byte
Lcd " A . N . T "
Wait 2
Cls
Do
Lcd B
Waitms 500
Incr B
Cls A
Loop

فایل زیر رو هم واسه توضیحات و شماتیک و تست مدار در پروتئوس دریافت کنید .
فایل با پسوند .BAS برنامه میکرو تحت بسکام هستش و HEX فایلی که باید در میکرو رپروگرام بشه و DSN هم فایل شبیه سازی مدار تحت پروتئوس 6.9 به بالا هستش . بقیه فایل ها هم مربوط به کامپایلر هستش . RTF هم توضیحات برنامه .
کافیه تو پروتئوس دکمه پلی ( همون مثل کوچولو پایین سمت چپ ) رو بزنی . البته خود بسکام هم یه محیط شبیه سازی داره .
Wink
دوستان دیگر هم یه نگاهی کنند و اگه جایش رو اشتباه گفتم , اصلاح کنند .

سلام

واقعا عالیه Shy

دنبال همچین چیزی میگشتم تا هم نحوه استفاده از LCD 2 خط رو بدونم و هم نحوه کار و برنامه نویسی بس کام

وقتی متن برنامه رو دیدم متوجه شدم که کار برنامه دقیقا چی هست و با دیدن Help برنامه همه چیز دستگیرم شد

چون تاحالا نمیدونستم باید در انتخاب سر برگ دقت کنم تو نوع میکرو و تعداد پایه ها

البته خداییش برنامه نویسیم زیاد خوب نیست چون زیاد کار نکردم و انشاالله تو همین سال به صورت حرفه ای کار باید بکنم چون چه بخوام چه نخوام باید یاد بگیرم

البته زبان بیسیک خیلی باید ساده باشه خیلی خیلی ساده ! Wink فقط باید کمی دقت کنم

برنامه پروتئوس رو ندارم حتی basscom رو ! چون این چند روزه درگیر کارای مغازه و ADSL بودم که قراره امشب وصل بشه به امید خدا شایدم فردا ....

هم ماله خونه و هم مغازه Wink

میشه لینک دانلود جفتشون رو واسم بزاری Shy
۲۲-خرداد-۱۳۸۷, ۱۴:۴۵:۱۳
IT.M@N آفلاین
كاربر دو ستاره
**

ارسال: #17
terip2008 نوشته است:
سینا نوشته است:الکترونیک رو هم میخوام از پایه شروع کنم تا دچار مشکلی نشم .
چه کتابی بخرم خوبه ؟
اخه اینجا همون کتابهای فنی هم گیر نمیاد !
تا اونجا که من خبر دارم اونجا به آموزشکده (دکه) داره که رشته الکترونیک هم داره . و دانشجوهای اونجا کتابهاشون رو از کجا می خرن .
کتاب هم چیز خاصی رو نمی تونم بهت پیشنهاد کنم . همون کتاب های هنرستانی فکر کنم خوب باشه .

سینا نوشته است:ببین به نظرت با میکرو شروع کنم شماتیک رو اولش یا بدون میکرو
شما که برنامه نویسی کامپیوتری بلدی فکر کنم یه اصول کلی از میکرو بدونی خیلی راحت بدونی کارهاتو انجام بدی . آخه خیلی از بچه های کلاسمون تو دروس برنامه نویسی خیلی مشکل داشتن و بعضی ها حتی مفهوم متغیر رو نمی دونستن . ( آخ قدیمها که به ما 8051 یا دادن یه آکومولاتور با چند تا رجیستر داشتیم که با اونها کارهامون رو انجام می دادیم .)
پست قبلی من هم که می بینی هنوز این پست شما رو ندیدم که فرستادم رو هم یه نگاه کن . اون نرم افزارهای لازم رو میتونی از اینترنت بگیری . تو همین IRANLED تو فروم هاش بگردی لینک دانلودشون رو پیدا می کنی.Clap

سینا نوشته است:ببین راهی نیست که بتونم Hex رو تبدیل به سورس کنم ؟!
من ندیدم بشه . شاید بشه به اسمبلی تبدیلش کرد ( البته شاید ) ولی ندیدم جایی این کارو بکنن .

سینا نوشته است:یه میکروکنترل ماله یه وسیله الکترونیکی که روش پسورد گذاشتن خوب حالا من این پسورد رو چطوری از تو این 01 ها پیدا کنم ؟
معمولا پسوردها در EEPROM میکرو ذخیره می شه , مثل همون پخش پراید که گفتی . ولی یه چیز مهمه اینه که در برنامه های بازاری میکرو رو قفل می کنن و نمی شه به هیچ کدام از حافظه های میکرو دسترسی داشت .

سلام

همونطور که گفتم برنامه نویسی زیاد کار نکردم ولی خیلی دوست دارم برنامه نویسی رو البته از مفاهیم برنامه نویسی میدوونم و متوجه میشم کار برنامه چی هست البته تا حدودی (این از خیر سر اون کلاس C که تو دانشگاه ملی بود هستش که اخرشم یه ماه طول نکشید نامردا زورشون امد گفتن نمیشه Angry

من تاحالا فکر میکردم نمیشه میکرو رو قفل کرد !|؟ پس نمیشه به همین راحتی Hex میکرو رو خوند و یا تغییر توش ایجاد کرد ! Sad Rolleyes

خوب نمیشه Eprom رو پروگرام کرد و ازش Read گرفت و بعد روش رایت کرد ؟
۲۲-خرداد-۱۳۸۷, ۱۴:۵۳:۲۹
t3r!p3000 آفلاین

ارسال: #18
باز كردن قفل ميكرو كار هكر هاست ؛ من بلد نيستم .

آره ميشه حافظه هاي EEPROM رو پروگرام كرد و ...
ولي بعضي از جاها از خود حافظه EEPROM ميكروكنترلر استفاده مي كنند . نه از حافظه هاي جانبي ( باز هم مثل پخش پرايد كه از حافظه جانبي استفاده كرده است . )
۲۲-خرداد-۱۳۸۷, ۲۲:۳۵:۳۱
IT.M@N آفلاین
كاربر دو ستاره
**

ارسال: #19
سلام

منظورت از حافظه جانبی چیه عزیز //؟

راستی گفتی کار هکر ها هست ؟ والا قبل از اینکه بیام تو ضمینه الکترونیک تو ضمینه هک فعالیت میکردم و الانم فعالیت میکنم و البته به صورت جدی و تمام وقت مثه الکترونیک

ولی خدایی نمیدونم با چه برنامه ای و چطوری ! و الکترونیک و هک و امنیت خیلی بهم ربط دارن ویکی از دلایلی که باعث میشه الکترونیک رو بیشتر دوست داشته باشم همینه......

البته برنامه ای هایی هست که به اصلاح بهشون Desmbler میگن که برنامه رو تجزیه میکنه البته شما مگین به هکر ها مروبوط میشه ولی دنیای کرک با هک کمی فاصله داره البته باز از نوع خانواده امنیت به حساب میان .....
۲۳-خرداد-۱۳۸۷, ۰۹:۳۳:۴۰
تشکر شده توسط : abbasalifix
t3r!p3000 آفلاین

ارسال: #20
قطعه اي كه فقط حافظه باشه و ديگر هيچ ... رو حافظه جانبي مي گن . ( معمولا موقعي كه حافظه ميكرو كم يا اصلا نباشه استفاده مي شه . )
معمولا حافظه هاي جانبي رو نمي شه قفل كرد .

در مورد بقيه هم اطلاعي ندارم .
۲۳-خرداد-۱۳۸۷, ۲۲:۴۸:۵۴
IT.M@N آفلاین
كاربر دو ستاره
**

ارسال: #21
اها پس اینجوریه

قطعاتی رو که لازم بود به یکی از دوستان که تهران بودن سپردم تا ببینم چی میشه

یه 7-8 تا 8051 و یه 4-5 تا avr و 2 تا برد برد و چند تا برد سوراخ دار و یه کتاب avr و یه 8051 (اموزش) فعلا اینا وسایل شروع کار هست ! و هنوز خیلی وسایل دیگه نیاز دارم که نخواستم اون دوست عزیز تهرانیمون تو زحمت بیفته به خاطر من
۲۳-خرداد-۱۳۸۷, ۲۳:۲۶:۵۱
robojalal آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 11

تشکرها : 125
( 463 تشکر در 142 ارسال )
ارسال: #22
سلام ، آقای IT.M@N
یه سری به این وبلاگ بزن
برای خدم هستش
در خدمت دوستان هستیم

http://www.robo-elec.blogfa.com

با تشکر

در راه علم هیچ وقت نگید نمی تونیم ، همه چیز تونستنی هست و فقط کمی اراده میخواد ، که شما دارین .Cool

http://robo-elec.blogfa.com

۰۶-فروردین-۱۳۹۱, ۰۱:۴۵:۰۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  درخواست نقشه ریموت کنترلر 4کاناله رایویی albaloo123 11 17,281 ۱۵-فروردین-۱۳۹۲, ۰۲:۲۳:۳۳
آخرین ارسال: omid_phoenix
  تغییر فرکانس ریموت کنترلر{فوری} sha2w2012 12 23,533 ۱۶-آبان-۱۳۹۰, ۲۰:۵۱:۰۵
آخرین ارسال: sha2w2012
  پروگرامر STK200 منا 2 8 5,629 ۱۲-دى-۱۳۸۹, ۲۳:۲۲:۳۳
آخرین ارسال: reza555

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS