امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چرا بعضي از تاپيك ها گم شدن
نویسنده پیام
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

تشکرها : 0
( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #12

سلام آقا محمد عزيز .
حتما شما ميتوني (منم سعي ميكنم سريعتر درستش كنم) :oops:

آشنایی با نظریه زبان باعث شد تا بفهمم کامپیوتر اونی نیست که من میدونم.
۱۱-اسفند-۱۳۸۳, ۱۹:۴۷:۲۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
NabiKAZ آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 48

تشکرها : 6
( 60 تشکر در 46 ارسال )
ارسال: #13

Mohamad_VB نوشته است:منظورم اينه كه اين تنظيمات ماله ادمينه سايته يا ما هم بايد انجام بديم

شما بيرون گود واسا تماشا كن كه چطور اشكان فيتيله پيچ ميكنه :wink:

۱۴-اسفند-۱۳۸۳, ۰۶:۱۴:۱۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
NabiKAZ آفلاین
مدیر بازنشسته

( 60 تشکر در 46 ارسال )
ارسال: #14

ashkan نوشته است:سلام آقا محمد عزيز .
حتما شما ميتوني (منم سعي ميكنم سريعتر درستش كنم) :oops:

سلام اشكان
حتما ميدوني ولي براي دوستاني كه نميدونن ميگم
نام تاپيك ها در تيبل nuke_bbtopics هستن . ستون topic_title اون رو با نام تاپيك هاي انجمنها مقايسه كن (موضوع پست اول! يا همون عناويني كه تو صفحه انجمنها مشاهده ميشه ) اونهايي كه در انجمنها نيستند رو در نظر بگير. و از اونها خروجي بگير.
حالا ديگه كاري به انجمنهاي سايت نداري. پست هاي مربوط به اون تاپيك رو كه ميخواي بازيابي كني رو از تو ديتا بيس بايد تشخيص داد.
تاپيك مورد نظرت يه topic_id داره ، كه عدد مربوطه اون رو بايد در جدول nuke_bbposts و ستون topic_id اون جستجو كني (بهتره كه forum_id هم مد نظر قرار بدي گرچه مهم نيست زياد) حالا تعدادي سطر با مشخصه اي كه گفتم پيدا ميشه ، اين سطر ها حاوي مشخصات ارسال كننده پستها است ، كه اون ها رو هم به خروحي ارسال ميكني ، حال بايد پستهاي اين كاربران رو پيدا كني. كه پستها در جدول nuke_bbposts_text موجوده . براي اينكه بفهمي كدوم سطر رو بايد به خروجي بفرستي . ستون post_id از سطرهايي كه قبلا از جدول nuke_bbposts برداشته بودي رو در ستون post_id از جدول nuke_bbposts_text جستجو ميكني درست به همون تعداد سطري كه در جدول nuke_bbposts پيدا كردي در جدول nuke_bbposts_text هم پيدا ميكني . كه اونها هم به خروجي ميفرستي . در مورد تاپيك هاي ديگه هم تك تك همين اعمال رو تكرار ميكني .
در مجموع همه اسكيوال هاي اونها رو در يه فايل ذخيره ميكني و در ديتا بيست ايمپورت ميكني.

اين كار يه كم وقت مخصوصا وقتي ديتا بيس بزرگ باشه . . اما چاره اي نيست . شايدم بهتر باشه ديتا بيس رو يه نوك به صورت لوكال ايمپرت كني و بعد مقايسه بين تاپيك ها رو انجام بدي و بعد از اينكه تاپيكها مشخص شدند شمارشون رو برداريد و دنبالشون تو ديتا بيس بگرديد ....

براي ادغام تاپيك ها هم همون طور كه قبلا گفتم ميشه با دست كاري فيلهاي مربوطه محل پست ها رو تغيير داد كه نياز به دقت زيادي داره .

اميدوارم تو نوشتن اشتباه نكرده باشم چون ديشب نخوابيدم ....
مشكلي بود در خدمتم .
نبي

۱۴-اسفند-۱۳۸۳, ۱۵:۱۲:۱۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #15

عجب سخته چندين جدول رو بايد چك كنم و از روي روابط بتونم اطلاعات رو پيدا كنم - باشه سعي ميكنم ببينم چي ميشه.
ممنون ازت .

۱۵-اسفند-۱۳۸۳, ۱۵:۳۶:۰۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
NabiKAZ آفلاین
مدیر بازنشسته

( 60 تشکر در 46 ارسال )
ارسال: #16

ashkan نوشته است:عجب سخته چندين جدول رو بايد چك كنم و از روي روابط بتونم اطلاعات رو پيدا كنم - باشه سعي ميكنم ببينم چي ميشه.
ممنون ازت .

همينطوره !
تازه من خلاصش كردم ! يعني چيزي در مورد تيبل سرچ نگفتم ! چون زماني كه پست ارسال ميشه يه سري كلمات مربوطه به اون پست در يه جدول قرار ميگيره و اون ركورد ها براي سرچ سريعتر كاربرد دارند كه من از اونها چيزي نگفتم ! يعني خيلي هنر بشه تاپيك ها برگردونده بشن و ممكنه تو سرچ ظاهر نشن .. حالا فعلا تو ليست تاپيكها ديده بشن . واسه سرچ بعدا ميشه يه كاري كرد .
در كل جدول هاي رابطه اي يك به چند تو در تويي هستند !

اميدوارم شاخ فيلو بتونيد بشكنيد.
نبي

۱۵-اسفند-۱۳۸۳, ۲۳:۰۱:۱۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #17

نفس بريد نشد - ديروز هر چي اطلاعات پيدا كردم كه در رابطه با ركورد مورد نظر بود و به جداول مربوطه اضافه كردم بازم نشونش نداد ديگه دارم كلافه ميشم. :evil: بازم امروز روش كار ميكنم ببينم چي ميشه.

۱۶-اسفند-۱۳۸۳, ۰۹:۲۶:۳۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  يه تاپيك گم شده (ميخوام جواب سواله يكي تو اون تاپيك رو بدم!) NabiKAZ 2 2,463 ۱۲-آذر-۱۳۸۳, ۰۴:۱۵:۰۰
آخرین ارسال: NabiKAZ
  همه انسانها با هم برابرند اما بعضي برابر ترند vahid_mortezavi 14 8,038 ۰۷-مهر-۱۳۸۳, ۱۳:۲۴:۰۱
آخرین ارسال: vahid_mortezavi

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS