امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
كنكوري هاي كارشناسي ارشد نرم افزار وارد شوند
نویسنده پیام
NabiKAZ آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 48

تشکرها : 6
( 60 تشکر در 46 ارسال )
ارسال: #1
كنكوري هاي كارشناسي ارشد نرم افزار وارد شوند
سلام

خب همتون در جريان هستيد كه اين هفته كنكور كارشناسي ارشدي هاست . كه من براي همگي از صميم قلب آرزوي موفقيت ميكنم .

اول دوست دارم برو بچي كه ارشدي هستند و امتحان دارن بيان اينجا خودشون رو معرفي كنند و بگن چه گرايشي شركت ميكنند .

مورد مهم ديگه اينكه ،
برخلاف حدس دوستان بنده رشتم كامپيوتر نيست ، من ترم 7 رشته مهندسي آبياري دانشگاه آزاد اهواز هستم . راستش به رشتم علاقه اي ندارم و به خاطر اينكه اهواز رشته كامپيوتر نداشت و به خاطر اسم دانشگاه كه رو رشته قبوليم بود وارد اين رشته شدم .
جديدا متوجه شدم كه براي امتحان در مقطع كارشناسي ارشد مدرك كارشناسي مطرح نيست ، عين جملش ميگه : "بدون توجه به نوع مدرك تحصيلي" (ظاهرا دوساله اينطوري شده)
حالا منم زده به سرم دو ترم ديگه كه درسم تموم شد امتحان بدم . خب گفتم جزوات و كتابهاي دوستان رو بگيرم خودم بشينم بخونم يا برم سر كلاس ها متفرقه بشينم و... كلاس كنكورم نميدونم برم !!!
خيلي ها ميگن خيلي سخته ... رقابت شديده ... تعداد محدود ميخوان ...
خلاصه از هر كسي نظر خواستم يه جوابي داده !
از طرفي يه كتاب ديدم از نمونه سوالاته ارشد، دهنم وا موند. سوالاي فوق العاده بچه گونه بود !!!
موندم چيكار كنم ! (گرچه من هدفمو مشخص كردم ميخوام امتحان بدم و شانسمو امتحان كنم)
اما خواستم نظر شما دوستان هم در اين باره بدونم . و مطمئن باشيد كه نظرتون برام مهمه.

پيشاپيش ممنون از لطفتون
نبي

۰۶-اسفند-۱۳۸۳, ۰۴:۱۷:۳۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #2

نقل قول: از طرفي يه كتاب ديدم از نمونه سوالاته ارشد، دهنم وا موند. سوالاي فوق العاده بچه گونه بود !!!
8O 8O 8O بابا من كه چشم از تو گوشم اومد بيرون با اين سوالها البته كامپيوتر رو سوالهاشو نديدم
5شنبه صبح كه اين پست رو ديدم من هم به همين فكر افتادم آخه روز قبلش فقط رفته بودم سوالات مدار رو جواب بدم كه يه چيزي شبيه به كنترل داده بودن حالم گرفته شد ولي روز 5شنبه سوالات الكترونيك رو توپ داده بودن (اگه الكترونيك رو 100٪ بزنم 8O :?: توپ سورس اسمبلرم رو ميزارم تو سايت كيف كنيد اخه 100٪ 3 برابرحساب ميشه)
ولي فكر خوبيه اگه جزوه اي چيزي پيدا كردي به من هم بده (البته اگه با برق كارم نشد)

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۰۷-اسفند-۱۳۸۳, ۰۸:۳۲:۵۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
NabiKAZ آفلاین
مدیر بازنشسته

( 60 تشکر در 46 ارسال )
ارسال: #3

بابا نوشته بود سوالاي فوق نرم افزار!
مثلا دو تا حلقه تو در تو بود يكي n بار يكي n-1 بار تكرار ميشد. گفته بود كلا چند بار اجرا ميشن !

شايدم اشتباهي نوشته بود سوالاي فوق !

نبي

۰۷-اسفند-۱۳۸۳, ۱۵:۵۶:۴۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

ارسال: #4

احتمالا منظورش از فوق بالا بوده (سوالهاي بالاي نرم افزارAmaze )و گرنه ارشد خفنه اصلا نمي شه بيشتر از دو سه تا از درسها شو خوند ( در حدي كه بتوني به سوالها جواب بدي)

هادی امین زاده
۰۸-اسفند-۱۳۸۳, ۰۸:۴۷:۰۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

تشکرها : 0
( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #5

چه عالي ، منم براي همه دوستان و كسايي كه تو اين آزمون خفن شركت ميكنن آرزوي موفقيت و بهروزي دارم.(خفن ، نه براي امتحانش بلكه لرز اعلام اسامي).من يادمه كنكور دادن اينقدر برام سخت نبود كه اعلام اسامي .

آشنایی با نظریه زبان باعث شد تا بفهمم کامپیوتر اونی نیست که من میدونم.
۰۸-اسفند-۱۳۸۳, ۱۰:۲۲:۳۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
navidal آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 5

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #6

دوست عزيز قطعا سوالها كه ديدي سوال ارشد نبوده چون واقعا بعضي درسها حتي براي كارداني به كارشناسي هم سوالاشون بسيار مشكله مثلا سا ختمان داده ها يا ذخيره و بازيابي اطلاعات و حتي رياضي.
۰۸-اسفند-۱۳۸۳, ۲۰:۳۴:۱۹
NabiKAZ آفلاین
مدیر بازنشسته

( 60 تشکر در 46 ارسال )
ارسال: #7

ha_60 نوشته است:احتمالا منظورش از فوق بالا بوده (سوالهاي بالاي نرم افزارAmaze )و گرنه ارشد خفنه اصلا نمي شه بيشتر از دو سه تا از درسها شو خوند ( در حدي كه بتوني به سوالها جواب بدي)

فوق مخفف فوق ليسانسه عزيزم !
هادي !چند وقته بد جوري به پرو پاي من ميپيچي . گير ميدي. كتك دلت ميخواد؟ [تصویر:  65.gif]

از بقيه دوستان هم كه نظر ميدن ممنونم [تصویر:  6.gif]

۰۹-اسفند-۱۳۸۳, ۰۳:۰۹:۲۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Mamad2003 آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 18

تشکرها : 9
( 388 تشکر در 232 ارسال )
ارسال: #8

دوستان سلام

والا ما كه ديگه حال و حوصله اين كنكور رو نداريم ! ديگه از دستش خلاص شديم ! Amaze
ولي خيلي برام جالبه كه مثلا ليسانس مامايي تو ايران ميتونه فوق ليسانس نرم افزار بگيره !!Amaze Amaze
بابا بيخيال ! اين سيستم آموزشي رو كدوم پرفسور ارشد ديگه اي بنياد نهاده ؟؟؟

ولي اينو قبول دارم كه كنكور درآوردن از رشته كامپيوتر ميتونه خيلي سخت باشه ! دقيقا سر درسهايي مثل ساختمان داده ها كه مباحث توري خيلي توش زياد پيدا ميشه يا مثلا درس ساختمانهاي گسسته توي رياضي ؛ ميتونه گردن آدم رو بشكنه . اينجاس كه بايد هرچي كار عملي دات نت و وب ديزاين و ......... بلدي چال كني زير خاك و بري كتابهايي رو بخوني كه سال 1980 چاپ شدن تا بعدش از توي 100000000000 ميليون رات بدن دانشگاه ! :?

اگه بهترين برنامه نويس ايران هم باشي بازم تضميني براي قبولي نداري !! راحت بگم اگه خرخوني بلدي برو كنكور بده . فكر نكن سوات زياد بدرد ميخوره ! تو كنكور هميشه يكسري مسايل كليشه اي مورد نظرند نه علم روز . :cry: :cry:
آره نبي جون زياد هم آسون نيست ! تو كشوري كه كوپن قند و شكر هم با كنكور ميدن واسه ورود به فوق ليسانس نرم افزار بيشتر از هر چيزي كه بايد بدوني اينه كه يه سهميه خشك و خالي صد برابر هرچي بلدي ميارزه ! پس بهتره بري يه سهميه جور كني و 3 سوت بري فوق بشيني اصلا فوق رو جراحي قلب بخوني ! چرا نرم افزار !!! Amaze

گويند بهشت و حور و کوثر باشد  ..  جوي می و شير و شهد و شکر باشد
پر کن قدح باده و بر دستم نه      ..   نقدي ز هزار نسيه خوشتر باشد  
۲۰-اسفند-۱۳۸۳, ۲۲:۲۹:۲۷
koroshbozorg آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 17

تشکرها : 34
( 96 تشکر در 4 ارسال )
ارسال: #9

آقا ما كه همين فوق ديپلم رو هم به زور گرفتيمAmaze
حالا هم براي كارشناسي ميخونيم.(دوستان پيشنهاد شما چيه ؟؟ بخونيم يا نه) ارزش دار :?:
۲۱-اسفند-۱۳۸۳, ۱۴:۱۰:۱۱
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

ارسال: #10

من هم يه بار اين كار رو كردم ارزش داره؟
از فوق ديپلم به ليسانس خيلي تفاوت هست ولي فوق ليسانس چيز چندان به درد بخوري نيست

هادی امین زاده
۲۲-اسفند-۱۳۸۳, ۰۷:۴۰:۲۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
NabiKAZ آفلاین
مدیر بازنشسته

( 60 تشکر در 46 ارسال )
ارسال: #11

Mamad2003 نوشته است:دوستان سلام
والا ما كه ديگه حال و حوصله اين كنكور رو نداريم ! ديگه از دستش خلاص شديم ! Amaze
ولي خيلي برام جالبه كه مثلا ليسانس مامايي تو ايران ميتونه فوق ليسانس نرم افزار بگيره !!Amaze Amaze
:
:

سلام
راستش منتظر بودم اينجا هم يكي اين حرفا رو بهم بزنه !!! ميدونيد چرا؟ آخه با اين حرفا نا اميد كه نميشم هيچ! بلكه روحيه هم بيشتر ميگيرم . شايد به خاطر اين باشه كه احساس ميكنم تصميمم سخت و با ارزشه و كار هر كسي نيست ! خلاصه از ارائه نظراتت خيلي ممنونم. چند روز پيش رفتم دانشگاه سراسري كه از كلاساشون استفاده كنم ، از استادش اجازه گرفتم ، اولين كلاس الگوريتم رو رفتم، خيلي عقب هستم! ولي شايد بهم بخنديد اگه بگم وقتي سر كلاس بودم تو پوست خودم نميگنجيدم !!! من عاشق درس خوندن تو اين رشته هستم . پس نهايت سعيم رو ميكنم و اميدوارم .

بازم از شما ممنونم .
نبي

۲۲-اسفند-۱۳۸۳, ۱۱:۲۰:۰۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مشکل در وارد شدن به یک پوشه ΛΛ Θ l-l $ Σ Ω 4 6,369 ۱۹-فروردین-۱۳۸۸, ۱۹:۳۶:۲۶
آخرین ارسال: Loyal
  مهم مهم : بدون استثنا همه وارد بشيد . ashkan 21 15,206 ۱۰-آذر-۱۳۸۳, ۱۶:۵۰:۴۹
آخرین ارسال: ashkan
  سطح عملو(ترو خدا وارد شيد واسه ايران ويج حياتيه) yamin 9 6,334 ۱۷-شهریور-۱۳۸۳, ۱۰:۱۳:۰۰
آخرین ارسال: Toxic_Program
  نرم‌افزارهاى قانونى هنوز به راحتى كپى مى‌شوند Mohamad_VB 12 5,562 ۰۸-شهریور-۱۳۸۳, ۱۸:۰۲:۱۳
آخرین ارسال: v-mashmoolie
  مهم تمام عزيزاني كه برنامه هاي مهم نوشته اند وارد شويد yamin 9 6,167 ۰۷-شهریور-۱۳۸۳, ۲۰:۵۵:۰۶
آخرین ارسال: v-mashmoolie
  اپن سورسيا وارد شيد yamin 0 1,657 ۰۶-شهریور-۱۳۸۳, ۱۲:۰۰:۲۴
آخرین ارسال: yamin

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS