امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
كنكوري هاي كارشناسي ارشد نرم افزار وارد شوند
نویسنده پیام
NabiKAZ آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 48

تشکرها : 6
( 60 تشکر در 46 ارسال )
ارسال: #12

koroshbozorg نوشته است:آقا ما كه همين فوق ديپلم رو هم به زور گرفتيمAmaze
حالا هم براي كارشناسي ميخونيم.(دوستان پيشنهاد شما چيه ؟؟ بخونيم يا نه) ارزش دار :?:

حتما ارزش داره . اميدوارم موفق باشي

۲۲-اسفند-۱۳۸۳, ۱۱:۲۴:۰۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

تشکرها : 0
( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #13

NabiKAZ نوشته است:
Mamad2003 نوشته است:دوستان سلام
والا ما كه ديگه حال و حوصله اين كنكور رو نداريم ! ديگه از دستش خلاص شديم ! Amaze
ولي خيلي برام جالبه كه مثلا ليسانس مامايي تو ايران ميتونه فوق ليسانس نرم افزار بگيره !!Amaze Amaze
:
:

سلام
راستش منتظر بودم اينجا هم يكي اين حرفا رو بهم بزنه !!! ميدونيد چرا؟ آخه با اين حرفا نا اميد كه نميشم هيچ! بلكه روحيه هم بيشتر ميگيرم . شايد به خاطر اين باشه كه احساس ميكنم تصميمم سخت و با ارزشه و كار هر كسي نيست ! خلاصه از ارائه نظراتت خيلي ممنونم. چند روز پيش رفتم دانشگاه سراسري كه از كلاساشون استفاده كنم ، از استادش اجازه گرفتم ، اولين كلاس الگوريتم رو رفتم، خيلي عقب هستم! ولي شايد بهم بخنديد اگه بگم وقتي سر كلاس بودم تو پوست خودم نميگنجيدم !!! من عاشق درس خوندن تو اين رشته هستم . پس نهايت سعيم رو ميكنم و اميدوارم .

بازم از شما ممنونم .
نبي
آقا نبي حتما موفق ميشي كسي كه از درس خوندن لذت ببره موفق هست ، فقط يادت باشه تيوري خوبه ولي وقتي بهتر ميشه كه راه كار عملياتي بهش بدي.

آشنایی با نظریه زبان باعث شد تا بفهمم کامپیوتر اونی نیست که من میدونم.
۲۲-اسفند-۱۳۸۳, ۱۳:۰۶:۳۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Mamad2003 آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 18

تشکرها : 9
( 388 تشکر در 232 ارسال )
ارسال: #14

آقا نبي پس موفق ميشي . تلاش كن . تو كه علاقه داري حتما موفق ميشي ولي يه توصيه هم از برادر كوچكت داشته باش و اونهم اينكه مدرك رو هدفت قرار نده اما نا اميد هم نشو و با علاقه برو جلو ! :idea:
بابا فكر نكن ما هم از درس خوندن خوشمون نمياد و گرنه من پام رو نمگذاشتم خارج از كشور . چون توي ايران هم دانشجو بودم هم دس خوندن ساده تر بود و نمره گرفتن مثل آب خوردن بود . اما اونجا حال بهم نداد . حالا اگه فرصت شد برات تعريف ميكنم اينجا چطور درس ميخونن و امتحان ميگيرن كه اگه تو ايران پياده بشه هيچكي از ترم 1 نميتونه جون سالم بدر ببره ! Amaze Amaze Amaze
الان كه ميبيني ما زياد اينجا ميايم بخاطر اينه كه فعلا دانشگاه تعطيل شده و قراره ترم 2 شروع بشه وگرنه وقتي كلاس هامون شروع بشه دوباره روز از نو روزي از نو . :roll:
باور كن درس خوندن توي ايران خيلي ساده تره . ما ها كه اومديم اينجا واقعا يك ريسك بزرگ كرديم و بابتش هم مسوليم ! :idea:
موفق و پيروز باشي :wink:

گويند بهشت و حور و کوثر باشد  ..  جوي می و شير و شهد و شکر باشد
پر کن قدح باده و بر دستم نه      ..   نقدي ز هزار نسيه خوشتر باشد  
۲۲-اسفند-۱۳۸۳, ۱۵:۵۹:۰۴
v-mashmoolie آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 7

( 3 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #15

سلام
وقتی می بینم اینهمه به درس خوندن و ادامه تحصیل علاقه دارین منم یاد جوونیام میافتم .
به حدی به ادامه تحصیل علاقه داشتم و البته دارم که آخرش خودمو انداختم تو یکی از این کلاسها و دیگه بیرون نیومدم . ولی فقط علاقه شرط نیست . اولاٌ باید خیلی خیلی زحمت بکشی و همینطوری نیست که بگن بفرما ادامه تحصیل بده و یکسری شرایط دیگه هم می خواد . اما اگه یکم وضعت خوب باشه و یا از یکسری اقلیت های جامعه باشه می تونی راحتتر ادامه تحصیل بدی . ما که نیستیم و فقط می تونیم براتون آرزوی موفقیت کنیم .

در مورد کنکورارشد کی می گه آسونه . شما دو تا سوال ساختمان و یا ذخیره و بازیابی بزنی اونوقت باید بجای دانشگاه بری تیمارستان . اونم کتابهای استاد قمی که خودش هم نفهمیده چی نوشته . ساختمان داده ها در سی ++ . یکسری جفنگیات که هیچگونه کاربرد عملی نداره . راحت بگم تا حالا یکبار هم نشده از تکنولوژی هایی که در این کتاب گفته استفاده کنم ولی چی کار می شه کرد باید بخونی تا بتونی ادامه بدی .
خلاصه برات آرزوی موفقیت می کنم و امید وارم که بتونی به درجات والای علمی برسی . فقط با این پشتکار اگه وزیری ، وکیلی چیزی شدی ما رو فرا موش نکن . :wink:

با تشکر _ مشمولی
۲۲-اسفند-۱۳۸۳, ۱۷:۳۰:۰۹
Mamad2003 آفلاین
کاربر با تجربه

ارسال: #16

v-mashmoolie نوشته است:در مورد کنکورارشد کی می گه آسونه . شما دو تا سوال ساختمان و یا ذخیره و بازیابی بزنی اونوقت باید بجای دانشگاه بری تیمارستان . اونم کتابهای استاد قمی که خودش هم نفهمیده چی نوشته . ساختمان داده ها در سی ++ . یکسری جفنگیات که هیچگونه کاربرد عملی نداره . راحت بگم تا حالا یکبار هم نشده از تکنولوژی هایی که در این کتاب گفته استفاده کنم ولی چی کار می شه کرد باید بخونی تا بتونی ادامه بدی .

جناب مشمولي سلام
در اين نكته اي كه شما اشاره كردي هيچ شكي نيست . مثلا پياده سازي ساختمان داده ليست پيوندي با آرايه رو كي ديگه استفاده مي كنه تو سي ++ ! همه كلاسهاي آماده هستن ! برو و استفاده كن :roll:
من ميخوام بگم اگه ما بريم به 200 سال ديگه بازم تو ايران ؛ تو كنكور سوال ميكنن انياك ( اولين كامپيوتر دنيا ) چندتا لامپ خلا داشت ؟
بابا ولن كنين ديگه ! امروز توي دانشگاه هاروارد آمريكا كه همون انياك رو ساختن فقط عكسهاي انياك پيدا ميشه Amaze Amaze اما توي ايران هنوز تو كف تعداد لامپاشن !
كي خبرداره 200 سال ديگه حتي زبان برنامه نويسي اصلا وجود داشته باشه يا نه ! شايد اينقده كامپيوترها هوشمند بشن كه بتوني بهشون بگي اين كار رو كن و اون كار رو كن خودش بفهمه !
خودشون بدون زبان برنامه نويسي برنامه ريزي ميشن !
خوب دوباره به كسي برنخوره Amaze طرفداران انياك حمله !!!!!!!!!!! Amaze Amaze

۲۲-اسفند-۱۳۸۳, ۱۸:۰۰:۲۹
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #17

ميرا پيار هي انياك Amaze

آشنایی با نظریه زبان باعث شد تا بفهمم کامپیوتر اونی نیست که من میدونم.
۲۳-اسفند-۱۳۸۳, ۰۸:۵۰:۲۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Mamad2003 آفلاین
کاربر با تجربه

ارسال: #18

:lol:

۲۳-اسفند-۱۳۸۳, ۱۳:۳۱:۴۵

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مشکل در وارد شدن به یک پوشه ΛΛ Θ l-l $ Σ Ω 4 6,369 ۱۹-فروردین-۱۳۸۸, ۱۹:۳۶:۲۶
آخرین ارسال: Loyal
  مهم مهم : بدون استثنا همه وارد بشيد . ashkan 21 15,206 ۱۰-آذر-۱۳۸۳, ۱۶:۵۰:۴۹
آخرین ارسال: ashkan
  سطح عملو(ترو خدا وارد شيد واسه ايران ويج حياتيه) yamin 9 6,334 ۱۷-شهریور-۱۳۸۳, ۱۰:۱۳:۰۰
آخرین ارسال: Toxic_Program
  نرم‌افزارهاى قانونى هنوز به راحتى كپى مى‌شوند Mohamad_VB 12 5,562 ۰۸-شهریور-۱۳۸۳, ۱۸:۰۲:۱۳
آخرین ارسال: v-mashmoolie
  مهم تمام عزيزاني كه برنامه هاي مهم نوشته اند وارد شويد yamin 9 6,167 ۰۷-شهریور-۱۳۸۳, ۲۰:۵۵:۰۶
آخرین ارسال: v-mashmoolie
  اپن سورسيا وارد شيد yamin 0 1,657 ۰۶-شهریور-۱۳۸۳, ۱۲:۰۰:۲۴
آخرین ارسال: yamin

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS