امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ماژول اولتراسونیک SRF02
نویسنده پیام
ilgar آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 17

تشکرها : 383
( 2597 تشکر در 855 ارسال )
ارسال: #12
RE: ماژول اولتراسونیک SRF02
چشم حتماً این کارو میکنم. اما الآن سرم شلوغه. ممکنه یکی دو هفته طول بکشه.
البته پروژه من یه چیز تخصصی و از نظر عملکرد انحصاریه و این ماژول قسمتی از کارو تحت پوشش قرار میده ولی برنامه کامل راه اندازماژولو بصورت یه مقاله درش میارم.
۰۶-اسفند-۱۳۸۷, ۱۶:۲۰:۳۷
تشکر شده توسط : t3r!p3000, WhiteNoise
ilgar آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #13
یه مشکل دیگه !
حقیقتش من میخواستم یه کلکی سوار کنم. این سنسور قراره تو مخازن بخار کار گذاشته بشه. من ماژول ضد آب پیدا نکردم . این ماژولو گرفتم و گفتم سنسورشو با یک سنسور از همون نوع (گیرنده و فرستنده در یک پک و 40 کیلو هرتز و 16 میلی متر) اما نوع ضد آبش عوض میکنم . به خاطر این سنسورشو در آوردم و با نوع NU40A16TR-1 عوضش کردم ولی جواب نداد. به نظر شما مشکل از کجا میتونه باشه؟

البته خود کمپانی از دو نوع سنسور ترنسرسیوری که عکساشونو میذارم برای این کار استفاده کرده و کار هم میکنن ولی من شماره و مشخصاتشونو نمی دونم و نمی دونم چرا نوع سومو که من امتحان میکنم جواب نمیده. یه احتمالی هم میدم که مقدار خازناشون فرق کنه ولی دقیق نمی دونم. نظر شما چیه؟

اصلاً شما ماژول ضدآب سراغ دارین؟

لطفاً اگه چیزی به ذهنتون میرسه یه خورده زود جواب بدین چون به حد کافی وقتو از دست دادم

فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)

۰۶-اسفند-۱۳۸۷, ۱۷:۲۳:۴۴
تشکر شده توسط : WhiteNoise
bozonghare آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 9

تشکرها : 110
( 164 تشکر در 90 ارسال )
ارسال: #14
فکر نکنم ضد آبش گیر بیاد اگه فرکانست زیاد از 20 کیلو بالاتر نیست و کمتر از 40 کیلو هست میشه از تیوترهای فرکانس بالا که رو پخش ماشین میزارن استفاده کنی اونا تا 25 یا 28 کیلو هرتزو جواب میدن و قدرت بالاییم دارن در برابر آب هم مقاومترند میتونی تست کنی زیاد گرون نیستند

هنوز وقت برای پیشرفت باقیست

اطلاعات خویش را به دیگران بیاموزید تا دیگران راه رفته شما را دوباره نروند بلکه ادامه دهند!

۰۷-اسفند-۱۳۸۷, ۰۰:۲۹:۵۱
تشکر شده توسط : t3r!p3000, mostafa_naderi, WhiteNoise
ilgar آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #15
تورو خدا مأیوسم نکنین. تو الکترونیک نشد نداریم. سنسورش که هست ولی من دنبال ماژولشم. در ضمن فرکانسو من تعیین نمیکنم. ماژول خودش تعیین میکنه. اصلاً میخواد با 800 مگا هرتز رادیویی اندازه بگیره برام مهم نیست فقط با یه روشی برام فاصله رو اندازه بگیره.
در ضمن من نمیدونم اینایی که میگین چیه لطفاً بیشتر توضیح بدین بعدشم من این 20 کیلو هرتزو اگه تولیدش کردم چیکارشون کنم، به چی بدمش؟ و یک موضوع دیگه اینکه فرکانس دوروبر 20 کیلو با امواج صوتی ممکنه تداخل کنه و خطاهای زیادی تولید بشه اصلاً مزیت فراصوت اینه که صدای (مثلاً گربه) بهش تآثیر نداره.
۰۷-اسفند-۱۳۸۷, ۰۱:۱۷:۵۳
ilgar آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #16
از سنسوری که تو پست 13 در بارش توضیح دادم که استفاده کردم ولی جواب نداد یه برگه ای دیدم که یه چیزای عجیب و قریب توش نوشته. مثلاً نوشته 24 ساعت قبل از اندازه گیری به مدت 96 ساعت تو دمای 40 درجه نگهش دارین.یعنی چه؟ من که هدفشو نفهمیدم شما دوستان نظرتون چیه؟

فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)

۰۷-اسفند-۱۳۸۷, ۰۱:۲۷:۴۲
1nafar غایب
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 91

تشکرها : 1577
( 4273 تشکر در 953 ارسال )
ارسال: #17
سلام
شما از کجا میدونید که فرکانس کاری سنسور روی ماژول با سنسور خودتون ییک هست ؟
توی پست 16 هم من نمیدونم هدفش چیه ، اگه میتونی امتحان کن ولی فکر کنم سرکاری باشه .
اخرین کاری که میشه انجام داد طراحی با همون سنسور ضد اب هست
۰۷-اسفند-۱۳۸۷, ۰۸:۲۲:۳۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #18
تو پست ۱۶ می گه اگه دقیق اون اعدادی که تو جدول نوشتیم رو می خواین ان کار ها رو انجام بده اه انجاو ندی اعداد دیقا همون اعداد نیست (که مهم نیست)

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۰۷-اسفند-۱۳۸۷, ۱۱:۱۱:۰۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ilgar آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #19
(۰۷-اسفند-۱۳۸۷, ۰۸:۲۲:۳۵)1nafar نوشته است: شما از کجا میدونید که فرکانس کاری سنسور روی ماژول با سنسور خودتون ییک هست ؟
تو دیتاشیت هردوتاشون 40کیلوهرتزو نوشته
[/quote]

(۰۷-اسفند-۱۳۸۷, ۰۸:۲۲:۳۵)1nafar نوشته است: اخرین کاری که میشه انجام داد طراحی با همون سنسور ضد اب هست
نمیشه از اون پرنده هایی که دایره وار رو سر آدم میچرخندو بصورت شکلک تو فروما بزارین؟!
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۷-اسفند-۱۳۸۷, ۱۵:۳۵:۲۱، توسط ilgar.)
۰۷-اسفند-۱۳۸۷, ۱۵:۳۳:۴۳
1nafar غایب
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 91

تشکرها : 1577
( 4273 تشکر در 953 ارسال )
ارسال: #20
.سلام
نقل قول: نمیشه از اون پرنده هایی که دایره وار رو سر آدم میچرخندو بصورت شکلک تو فروما بزارین؟!
اگه داشته باشی میتونی توی www.tinypic.com اپلود کنید لینکش رو بزاری اینجا

من میدونم کار های زیر رو خودت انجام دادهی :
اول سنسور گیرنده رو بذار (فرستنده اصلی روی مدار باشه )
یا سنسور فرستنده رو بذار (شاید با یکیش جواب بده)
ولتاژ دو سر سنسور رو اندازه بگیر (موقعی که سنسور اصلی روی مدار هست )بعد سنسور جدید رو بذار و ولتاژ رو اندازه بگیر ، شاید امپدانس ها با هم یکی نباشه و ولتاژ افت کنه
در موقعی جابجایی سنسور ها فقط یه سنسور روی مدار باشه (سنسور ها موازی نکن و سنسور اصلی رو از مدار جدا کن)
۰۸-اسفند-۱۳۸۷, ۰۶:۳۴:۴۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : ilgar, t3r!p3000, WhiteNoise
ilgar آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #21
مساله اینجاست که فرستنده و گیرنده هر دوتاشون تو یک پکیجن یعنی یه سنسور هر دو تا کارو انجام میده. اگه یه سیگنال 40 کیلو دائم رو پایه های سنسور بود میشد اندازه گیرش کرد و لی چون دائم این سیگنال قطع و وصل میشه من نمی تونم اندازه بگیرم. اسیلوسکوپ هم ندارم و نهایتاً اینکه پروتئوسم که این قطعات و ماژولو نداره.
من پارامترهای سنسور خودمو دارم (ولتاژ ، جریان و مدت زمان راه اندازی )اما مدل سنسور توی ماژولو نمیدونم چیه. اگه زحمتی نباشه اون عکسایی که تو پست 13 گذاشتم یه بار دیگه نگاه کنید و ببینید آیا همچین سنسوری تو بازار دیدین یا شمارشو میشه پیدا کرد
۰۸-اسفند-۱۳۸۷, ۱۴:۳۷:۰۳
bozonghare آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 9

تشکرها : 110
( 164 تشکر در 90 ارسال )
ارسال: #22
شماره چیرو میخوایی پیدا کنی؟؟

من ماژول شمارو اینجاها دیده بودم اگر به اون فروشگاه روبوکیو هم زنگ بزنی با ی آقا صحبت کن چون خانوماشون چیزی بلد نیستند و منشیند برات کامل توضیح میده:

http://roboeq.com/modules.php?op=modload...ink&cid=29

http://roboeq.com/modules.php?op=modload...ink&cid=40

http://www.chip-electronic.ir/fa/?genera...bc5f84cf3c

من دقیق نفهمیدم شما برای چه استفاده ای میخوایین ولی اگر برای اندازه گیری فاصله برا یک پروژه خاص میخوایی
پروژت جای خودش ولی راه انداختن این ماژول رو اینجا بزار برا مون چون منم میخوام راش بندازم و نمیدونم ماژول SRF08 رو بگیرم یا این یکی شمارو ؟؟ میخوام بیشترین فاصله ممکن رو با دقت یک سانت اندازه بگیرم

هنوز وقت برای پیشرفت باقیست

اطلاعات خویش را به دیگران بیاموزید تا دیگران راه رفته شما را دوباره نروند بلکه ادامه دهند!

۰۸-اسفند-۱۳۸۷, ۲۰:۲۳:۰۶

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [فوری] مشکل با ماژول ds1307 alirezaa2 9 8,581 ۲۳-اردیبهشت-۱۴۰۰, ۱۹:۲۳:۴۰
آخرین ارسال: mehrzad119
  راه اندازی ماژول gy-955 با AVR و کدویژن hadikh73 6 7,689 ۰۴-شهریور-۱۳۹۷, ۱۲:۰۸:۲۱
آخرین ارسال: hadikh73
Question [سوال] یه سوال درباره ماژول esp8266 Index1 4 3,150 ۰۴-اردیبهشت-۱۳۹۷, ۲۳:۰۹:۲۶
آخرین ارسال: babyy
  ماژول OLED 0.96 Driver IC: SSD1306 kimiafars 12 8,634 ۱۷-دى-۱۳۹۶, ۱۹:۴۰:۴۶
آخرین ارسال: nanosi
  ارسال و دریافت دیتا بین ماژول GSM وسایت hfhossein 1 2,286 ۲۶-آبان-۱۳۹۶, ۱۴:۱۳:۲۰
آخرین ارسال: hadikh73
  ماژول pn532 و کدویژن AVR hadikh73 1 4,205 ۰۴-خرداد-۱۳۹۶, ۰۱:۲۱:۲۴
آخرین ارسال: babyy
  [سوال] ارتباط میکرو با ماژول ESP8266 ghostrider 6 6,900 ۱۸-خرداد-۱۳۹۵, ۱۴:۴۶:۵۹
آخرین ارسال: alifarmani7
  مشکل ارتباط میکرو با ماژول sim908 saba7darya 15 8,907 ۳۰-اردیبهشت-۱۳۹۵, ۱۰:۱۸:۰۵
آخرین ارسال: sharin
  راه اندازی ماژول دمای غیرتماسی MCU90615 nex 1 2,516 ۲۹-اردیبهشت-۱۳۹۵, ۲۳:۵۷:۲۰
آخرین ارسال: lolohacko
  [سوال] ساخت فرستنده و گیرنده با ماژول ask sajjad12 1 3,038 ۲۱-مرداد-۱۳۹۴, ۰۶:۱۶:۳۴
آخرین ارسال: sajjad12

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS