امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ماژول اولتراسونیک SRF02
نویسنده پیام
bozonghare آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 9

تشکرها : 110
( 164 تشکر در 90 ارسال )
ارسال: #34
RE: ماژول اولتراسونیک SRF02
قربون دستت اومدی اون مقالتم درباره راه اندازی این ماژول فسقلیه سر رات بیار

دمت گرم!

هنوز وقت برای پیشرفت باقیست

اطلاعات خویش را به دیگران بیاموزید تا دیگران راه رفته شما را دوباره نروند بلکه ادامه دهند!

۱۷-اسفند-۱۳۸۷, ۲۳:۳۴:۳۷
تشکر شده توسط : anooshe, WhiteNoise
ilgar آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 17

تشکرها : 383
( 2597 تشکر در 855 ارسال )
ارسال: #35
این هم مقاله ای که قولشو داده بودم. امیدوارم مفید واقع بشه.

فایل‌(های) پیوست شده
.pdf   SRF02.pdf (اندازه: 129.03 KB / تعداد دفعات دریافت: 758)
۲۰-اسفند-۱۳۸۷, ۰۱:۴۹:۲۷
تشکر شده توسط : t3r!p3000, bozonghare, 1nafar, ba-safa, naatamam, WhiteNoise, eai, masoud70
bozonghare آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 164 تشکر در 90 ارسال )
ارسال: #36
عزیز دل برادر من که چیز زیادی متوجه نشدم البته میدونم این از طرف خودمه چون کند پیش میرم ولی خواهش دارم کاملترش کنید ، مثلا یک پروژه ساده: فاصله رو به سانتیمتر روی LCD نمایش بده ، مدارشم با پروتئوس یا هر نرم افزار ترسیمی نشان دهید (طریقه اتصالات ماژول و میکرو و تغذیه ها) در ضمن با زبون زیر دیپلم ( بیسکام) عنایت بفرمایید شما که بیسکام بلدید.

ممنون و منتظریم

راستی درباره اون سنسورهاییکه میخواستی ضد آب باشند اینجا ممکنه کمکت کنه:

http://www.ultrasonicsensors.com

اطلاعات خویش را به دیگران بیاموزید تا دیگران راه رفته شما را دوباره نروند بلکه ادامه دهند!

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۱-اسفند-۱۳۸۷, ۲۱:۴۹:۰۵، توسط bozonghare.)
۲۱-اسفند-۱۳۸۷, ۲۱:۱۷:۴۳
تشکر شده توسط : t3r!p3000, WhiteNoise
ilgar آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #37
کافیه پیکره بندی LCD رو به برنامه داخل مقاله اضافه کرده و با دستور LCD C مقدار رو به سانتی متر تو LCD ببینید.
پایه های ماژولم که مشخصه. Vcc و GND رو که وصل کردین طبق توضیحات مقاله پایه MODE رو هم گراندش کنید و Tx,Rx های ماژول و میکرو رو به صورت ضربدری (فرستنده یکی به گیرنده دیگری) بهم وصلشون کنید.

همین
۲۲-اسفند-۱۳۸۷, ۱۴:۴۸:۲۴
تشکر شده توسط : t3r!p3000, WhiteNoise
bozonghare آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 164 تشکر در 90 ارسال )
ارسال: #38
این درست ولی بیسکام رو چکار کنم ؟؟؟

من ازیون برنامه شما هیچی..... .

لطفا برنامشو با بیسکام توضیح دهید؟ خیلی وقتگیره؟

۲۲-اسفند-۱۳۸۷, ۲۳:۰۶:۰۳
تشکر شده توسط : WhiteNoise
ilgar آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #39
(۲۲-اسفند-۱۳۸۷, ۲۳:۰۶:۰۳)bozonghare نوشته است: این درست ولی بیسکام رو چکار کنم ؟؟؟

من ازیون برنامه شما هیچی..... .

لطفا برنامشو با بیسکام توضیح دهید؟ خیلی وقتگیره؟

طوری حرف میزنید که انگار اولین باره با AVR کار میکنید. حداقل برنامه هایی که خود من با شما کار کردم خیلی مشکل تر از اینا بودن.
من میگم سطرهای LCD رو به برنامه اضافه کنید، برنامه همینه و میتونید کامپایلش کنید. شما میگید بیسکامو چیکارش کنم !!!!!

اگه برنامه رو بخونید و هر جا که دچار مشکل شدین به مقاله مراجعه کنید مطمئنم مشکل حل میشه.
خیلی معذرت میخواما ،هیچ منتی هم نیست ولی اگه شما یکدهم وقتی که من برای مقاله گذاشتم شما واسه خوندنش بذارید فکر نمیکنم چیز همچی مشکلی توش پیدا کنید !
۲۳-اسفند-۱۳۸۷, ۰۱:۲۰:۰۰
تشکر شده توسط : t3r!p3000, ba-safa, WhiteNoise
bozonghare آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 164 تشکر در 90 ارسال )
ارسال: #40
ممنون

اگر منظورتون از برنامه همون برنامه ایکه صفحه اول این بحث گزاشتین ، اون برنامه کامل نیست!!!
و من منظور از 5 – 0 – 165 - 0 –170 - 0 –160 – 0 رو متوجه نمیشم!

مشکل من تو برنامه نویسی مربوط به قسمت ارتباطات میکرو با ماژولها میشه که هنوز دنبالشم یاد بگیرم الان هم اگر سوال میکنم برای اینکه این ارتباطات رو بلد نیستم مثل همین اعداد بالا و ارسال و دریافت دیتا ، و مقاله شما هم بر فرض این است که خواننده ارسال و دریافت کد رو با برنامه میکرو بلده !
مقاله شما رو هم خوندم ولی در ابتداش یک راهنمایی مختصر یا آموزش برا خواننده ای که ارتباط و دستور مربوطه در برنامه رو بلد نیست لازمه

سوال کردن عیب نیست ، ندانستن و نپرسیدن عیب است

۲۳-اسفند-۱۳۸۷, ۰۲:۰۱:۴۳
ilgar آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #41
(۲۳-اسفند-۱۳۸۷, ۰۲:۰۱:۴۳)bozonghare نوشته است: اگر منظورتون از برنامه همون برنامه ایکه صفحه اول این بحث گزاشتین ، اون برنامه کامل نیست!!!

تو مقاله هم همون برنامه رو گذاشتم . برنامه کامله (خودم باهاش جواب گرفتم) فقط کافیه دستور Enable intterupts رو اولش اضافه کنید

(۲۳-اسفند-۱۳۸۷, ۰۲:۰۱:۴۳)bozonghare نوشته است: من منظور از 5 – 0 – 165 - 0 –170 - 0 –160 – 0 رو متوجه نمیشم!

هم تو پست مربوطه و هم تو مقاله اشاره کردم که این کدها برای تغییر نام ماژول از حالت پیش فرض (0) هستش. شما که بیشتر از یک ماژولو همزمان استفاده نمی کنید، پس این دستورا لازم نیستن بکار گرفته بشن و شما با همون آدرس 0 پیشفرض کار کنید

(۲۳-اسفند-۱۳۸۷, ۰۲:۰۱:۴۳)bozonghare نوشته است: مشکل من تو برنامه نویسی مربوط به قسمت ارتباطات میکرو با ماژولها میشه
اگه منظورتون ارتباط سخت افزاریه که تو پست قبلی بطور واضح بهش اشاره شده ولی اگه منظورتون ارتباط نرم افزاریه، همونطوریکه تو مقاله هم اشاره شده این ماژول بصورت UART بکارگیری میشه و تو UART دستور PRINTBIN برای ارسال دادس و دستور WAITKEY برای دریافت داده.

(۲۳-اسفند-۱۳۸۷, ۰۲:۰۱:۴۳)bozonghare نوشته است: مقاله شما هم بر فرض این است که خواننده ارسال و دریافت کد رو با برنامه میکرو بلده !
مقاله شما رو هم خوندم ولی در ابتداش یک راهنمایی مختصر یا آموزش برا خواننده ای که ارتباط و دستور مربوطه در برنامه رو بلد نیست لازمه
مقاله در مورد آموزش بکار گیری ماژول SRF02 هستش نه آموزش ارتباط سریال !

(۲۳-اسفند-۱۳۸۷, ۰۲:۰۱:۴۳)bozonghare نوشته است: سوال کردن عیب نیست ، ندانستن و نپرسیدن عیب است

کاملاً موافقم ولی جواب خیلی سوالها رو با کمی توجه بیشتر میشه بدست آورد

با در نظر گرفتن مطالب بالا اگه هر سوالی به ذهنتون بیاد من در خدمتتون هستم
۲۳-اسفند-۱۳۸۷, ۰۳:۵۰:۲۲
تشکر شده توسط : bozonghare, t3r!p3000, WhiteNoise, eai
bozonghare آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 164 تشکر در 90 ارسال )
ارسال: #42
سلام

ممنون

من دنبال مطالبی مثل جواب سوم شما (اگه منظورتون ارتباط سخت افزاریه....) میگردم که تقریبا پاسخ جواب چهارمتون است (آموزش ارتباط سریال )

فقط یک سوال در این قسمت : اون برنامه آخریکه در مقاله با زبان c نوشتین رو با زبان بیسکام لطف کنین (اتصال ماژول از درگاه i2c )

سوال: چرا از کد 84 برای کامند استفاده کردین و از 81 یا 87 استفاهد نکردین ؟ اونها هم سانتیمترند!فرقشون چیه؟

سوال: از دستور WAITKEY دوبار پشت سر هم چرا استفاده کرده اید برای قرار دادن در a و b ؟

۲۳-اسفند-۱۳۸۷, ۱۲:۰۷:۳۴
ilgar آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #43
1) اون برنامه زبان C رو خودم ننوشتم. وقتی تازه داشتم با ماژول کار میکردم و دنبال مطالب تو اینترنت بودم از یکی از سایتا پیداش کردم. گفتم تو مقاله بذارمش شاید به درد کسی بخوره .

2) مراجعه به مقاله (در جدول شماره (1) مشخص است که برای دریافت اطلاعات از ماژول برحسب اینچ عدد 80 و بر حسب سانتی متر باید 81 و بر حسب میکرو ثانیه باید عدد 82 را به میکرو در بایت دوم ارسال کنیم. کدهای 83 تا 85 معادل همان کدهای 80 تا 82 هستند با این تفاوت که اگر از کدهای 83 تا 85 استفاده کنیم، بلافاصله پس از آماده شدن اطلاعات در ماژول خودبخود به میکرو یا PC ارسال میشود ولی در صورت استفاده از کدهای 80 تا 82 باید بعد از اینکه 65 میلی ثانیه برای آماده شدن اطلاعات در ماژول صبر کردیم،باید کد 94 را ارسال کنیم تا ماژول شروع به ارسال اطلاعات کند. کدهای 86 تا 91 نیز همان معادل کدهای 80 تا 85 می باشند با این تفاوت که در دسته 85-80 بین کدهای ارسالی فاصله خودبخودی ایجاد می شود ولی در دسته 91-86 این فاصله را باید توسط کنترلگر ( میکرو یا PC) ایجاد کنیم )

3) مراجعه به مقاله ( پس از ارسال کدهای اشاره شده ماژول اطلاعات را در قالب دو بایت پشت سر هم ارائه می کند که با کنار هم قرار دادن این بایتها (بصورت اولین بایت با ارزشترین آنها) اطلاعات بر حسب میکرو ثانیه ، اینچ یا سانتی متر بصورت 16 بیتی بدست می آید.)
۲۳-اسفند-۱۳۸۷, ۱۲:۴۹:۰۴
تشکر شده توسط : t3r!p3000, bozonghare, WhiteNoise, eai
bozonghare آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 164 تشکر در 90 ارسال )
ارسال: #44
ممنون

با این تفاسیر که من زمان برام خیلی مهمه همون 84 بدردم میخوره چون سرعت ارسال باید بالا باشه و فوری!

خوب بفرمایین چرا بین دو دستور PRINTBIN 0 و PRINTBIN 84 تاخیر 50 میلی ثانیه گزاشتین؟ نمیشه ازین تاخیر صرفنظر کرد؟ چون تو کار من تاخیرها باید کم باشند و سریع ج جواب بگیرم!

پس متغیر C که در خط آخر برنامه خودتون محاسبه شده مقدار فاصله رو به سانت از 16 تا 600 نشون میده ؟ درسته؟

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۳-اسفند-۱۳۸۷, ۱۴:۰۶:۲۰، توسط bozonghare.)
۲۳-اسفند-۱۳۸۷, ۱۳:۵۶:۳۲

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [فوری] مشکل با ماژول ds1307 alirezaa2 9 8,581 ۲۳-اردیبهشت-۱۴۰۰, ۱۹:۲۳:۴۰
آخرین ارسال: mehrzad119
  راه اندازی ماژول gy-955 با AVR و کدویژن hadikh73 6 7,689 ۰۴-شهریور-۱۳۹۷, ۱۲:۰۸:۲۱
آخرین ارسال: hadikh73
Question [سوال] یه سوال درباره ماژول esp8266 Index1 4 3,150 ۰۴-اردیبهشت-۱۳۹۷, ۲۳:۰۹:۲۶
آخرین ارسال: babyy
  ماژول OLED 0.96 Driver IC: SSD1306 kimiafars 12 8,634 ۱۷-دى-۱۳۹۶, ۱۹:۴۰:۴۶
آخرین ارسال: nanosi
  ارسال و دریافت دیتا بین ماژول GSM وسایت hfhossein 1 2,286 ۲۶-آبان-۱۳۹۶, ۱۴:۱۳:۲۰
آخرین ارسال: hadikh73
  ماژول pn532 و کدویژن AVR hadikh73 1 4,205 ۰۴-خرداد-۱۳۹۶, ۰۱:۲۱:۲۴
آخرین ارسال: babyy
  [سوال] ارتباط میکرو با ماژول ESP8266 ghostrider 6 6,900 ۱۸-خرداد-۱۳۹۵, ۱۴:۴۶:۵۹
آخرین ارسال: alifarmani7
  مشکل ارتباط میکرو با ماژول sim908 saba7darya 15 8,907 ۳۰-اردیبهشت-۱۳۹۵, ۱۰:۱۸:۰۵
آخرین ارسال: sharin
  راه اندازی ماژول دمای غیرتماسی MCU90615 nex 1 2,516 ۲۹-اردیبهشت-۱۳۹۵, ۲۳:۵۷:۲۰
آخرین ارسال: lolohacko
  [سوال] ساخت فرستنده و گیرنده با ماژول ask sajjad12 1 3,038 ۲۱-مرداد-۱۳۹۴, ۰۶:۱۶:۳۴
آخرین ارسال: sajjad12

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS