امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تابع BlockInput و قفل كردن موس و كيبرد
نویسنده پیام
NabiKAZ آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 48

تشکرها : 6
( 60 تشکر در 46 ارسال )
ارسال: #12

ha_60 نوشته است:خوب اينجوري مي شه كه شما دو خط مي بيني Amaze آخه آب ميره به CTRL+ هم عادت دارم ولی وقتی چند تا فرم باشه نمی شه
سورس هم یه Keylogger نوشتم یه نگاه بکن

سلام
اينم راه داره ! من واسه همين هميشه يه شورتكات از نات پد ويندوز تو Quick Launch دارم . هر وقت تعداد فرم ها زياد ميشه متن رو تو نات پد كه دم دستمه پست ميكنم . بعد متن دوم رو كپي ميگيرم و اگر لازم باشه انتهاي اون پست ميكنم و بعد سابميت نات پد رو ميبندم . ارزشش رو داره !

در مورد key logger هم برنامه هاتون رو ديدم . فك كنم منظورتو فهميدم . درسته تمام كليد ها رو اون تابع مربوطه ميتونه تشخصي بده . حتي در مورد كليك موس و حتي در خارج پنجره هم خوب ميتونه تشخيص بده . اما چطور ميشه كليد رو خنثي كرد. مثل زماني كه روي ابجكت keypress صورت ميگيره و keyascii=0 مينويسم تا كليد ارسال نشه ... در مورد توابع keylogger هم بايد بشه اين كارو كرد. اگر به نتيجه رسيديد خبرم كند
مرسي
نبي

۲۷-بهمن-۱۳۸۳, ۰۰:۴۰:۰۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
NabiKAZ آفلاین
مدیر بازنشسته

( 60 تشکر در 46 ارسال )
ارسال: #13

سلام
نچ! فايده نداره ... هر چي بالا پايينشون كردم با هم ديگه خوب كار نميكنن
ببينيد اين تابعي كه هادي معرفي كرده بود:
کد:
'Private Declare Function BlockInput Lib "user32" (ByVal fBlock As Long) As Long
'BlockInput True
مشكلش هم اين بود كه فقط پنجره TaskManager باز ميشد .

بعد از اون امير جان اين كد رو :
http://www.iranvig.com/modules.php?name=...e&sid=1562
ارائه ميدند براي بسته شدن پنجره Task Manager ...

اما همزمان با هم خوب كار نميكنن .
حتي از اين كد هم استفاده كردم براي ثابت كردن موس كه نشه تكونش داد:
کد:
Private Declare Function SetCursorPos Lib "user32" (ByVal x As Long, ByVal y As Long) As Long
Private Sub Timer2_Timer()
SetCursorPos Screen.Width / Screen.TwipsPerPixelX / 2, Screen.Height / Screen.TwipsPerPixelY / 2
End Sub

اما بي فايدست .. با هم هماهنگ نميشن . آخرش كاربر يه راه فرار داره .
ميشه شما هم سعي كنيد .
من يه چيز جامع و مطمئن ميخوام كه كاربر با سيستم نتونه كار كنه .

ممنون
نبي

۲۷-بهمن-۱۳۸۳, ۰۵:۳۲:۱۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
vahid2000 آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 31

تشکرها : 0
( 20 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #14

ده نه ده ديگه دوست عزيز شما عمقي نگاه كن ميگيري دلفي يا وي بي كه فرقي نداره روش كلي من در ويروس وي اف دي بستن تمام پنجره هاست يعني با استفاده از توابعي كه اونجا من به كار بردم ميشه تمام پنجره ها رو بست وبلوك اينپوت هم به قوت خودش در حال اجرا خواهد ماند اين هم بهترين روشه شما ويروس منو دانلود كن خودت مي فهمي اونوقت مي بيني كي سعي كردن بهتر از نوشتنه همه چيز رو كه نبايد نوشت .....
در كل اگه بخواهي براتون سورس وي بي ويروسم رو در ميارم بهتون ميل مي كنم :wink:
۳۰-بهمن-۱۳۸۳, ۰۵:۳۳:۲۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
NabiKAZ آفلاین
مدیر بازنشسته

( 60 تشکر در 46 ارسال )
ارسال: #15

vahid2000 نوشته است:ده نه ده ديگه دوست عزيز شما عمقي نگاه كن ميگيري دلفي يا وي بي كه فرقي نداره روش كلي من در ويروس وي اف دي بستن تمام پنجره هاست يعني با استفاده از توابعي كه اونجا من به كار بردم ميشه تمام پنجره ها رو بست وبلوك اينپوت هم به قوت خودش در حال اجرا خواهد ماند اين هم بهترين روشه شما ويروس منو دانلود كن خودت مي فهمي اونوقت مي بيني كي سعي كردن بهتر از نوشتنه همه چيز رو كه نبايد نوشت .....
در كل اگه بخواهي براتون سورس وي بي ويروسم رو در ميارم بهتون ميل مي كنم :wink:

سلام
عزيز سر بسته صحبت ميكني !
برنامت رو از كجا دون لود كنم ؟!
ضمنا سورسي هم كه ميگي رو اگر بفرستي ممنون ميشم . فقط قست هنگ مجازي و بستن پنجره ها رو ميخوام
nabikaz2001_se@yahoo.com

ممنون
نبي

۳۰-بهمن-۱۳۸۳, ۱۵:۱۵:۴۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  كپي كردن فايل toopdanlod 6 7,412 ۰۸-آبان-۱۳۹۵, ۱۱:۱۲:۴۵
آخرین ارسال: za215487
  استفاده از تابع Sendkeys sepahbod 3 4,981 ۲۴-شهریور-۱۳۹۲, ۱۵:۰۵:۵۳
آخرین ارسال: Ghoghnus
Question دستور حذف كردن فايل ها در وبي ΛΛ Θ l-l $ Σ Ω 14 11,340 ۱۱-خرداد-۱۳۹۲, ۲۳:۳۱:۳۷
آخرین ارسال: ترانسپورتر
  مشکل در رجيستر كردن كامپوننت aleas 0 2,236 ۲۵-فروردین-۱۳۹۲, ۰۰:۴۷:۳۷
آخرین ارسال: aleas
Question سوال درباره چگونگي سرچ كردن در ديتابيس PRO 17 11,943 ۰۸-شهریور-۱۳۹۱, ۱۹:۵۲:۲۷
آخرین ارسال: PRO
Question [سوال] ضميمه كردن فونت با برنامه Hamidreza95 1 3,038 ۰۲-مهر-۱۳۹۰, ۲۰:۱۱:۱۱
آخرین ارسال: Di Di
Question [سوال] امكان auto number كردن يك فيلد در ديتابيس هاي vb6 hamed_Arfaee 3 5,613 ۰۲-مهر-۱۳۹۰, ۱۲:۴۲:۱۹
آخرین ارسال: hamed_Arfaee
Smile 200 تابع API ویندوز برای استفاده تو VB [Moosa] 1 3,564 ۱۱-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۲۲:۴۳:۴۵
آخرین ارسال: Mr.pRoGraMmer
  پیغام اینتر تو تابع SendMessage چی میشه؟ red11011 12 11,625 ۲۱-اسفند-۱۳۸۹, ۰۰:۱۷:۵۵
آخرین ارسال: GTAexcess
Rolleyes مخفي كردن برنامه در msconfig و Registry و processes aliyarat 17 12,881 ۱۱-مهر-۱۳۸۹, ۰۹:۵۵:۳۶
آخرین ارسال: lord_viper

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS