امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 1.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چند مشکل اساسی در دات نت دارم
نویسنده پیام
sav68 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 27

تشکرها : 469
( 126 تشکر در 47 ارسال )
ارسال: #1
Exclamation  چند مشکل اساسی در دات نت دارم
سلام
من چند سوال داشتم اگر جواب بدین ممنون میشم
من یک پروژه گرفتمHappy که به مشکلات زیر بر خوردم لطفا کمک کنیدAngry

1- وقتی که برنامه ام میخواهد نصب شود باید ابتدا چک کند که آیا دات نت فریم ورک نسخه 3.5 در سیستم کاربر نصب است یا نه چگونه این کد را بنویسم

2- میخواهم وقتی کاربر برنامه را تنظیم کرد یعنی مثلا تیک یک چک باکس را فعال کرد و برنامه رو بست و دوباره باز کرد هنوز اون تیک چک باکس فعال باشد

3-میخوام کدی بنویسم که وقتی روی دکمه بازگشت مثلا یک فرم کلیک میکنم تا به فرم قبلی برود تمام کنترولهای آن فرم به حالت اول برگردند یعنی مثلا تکست باکس ها خالی شوند و تمام کنترول های دیگر مثل اول شوند

اگر کسی بلده بسم الله ... جواب بده و ما رو شرمنده ی خودش کنهWink

دنیا دو روز است یک روز با تو و یک روز علیه تو
روزی که با تو است مغرور نباش و روزی که علیه توست صبور باش
چون هر دو پایان پذیرند
حضرت علی ع

سال جديد بر پارسيان مبارك باد

من برای مدتی نیستم
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۶-بهمن-۱۳۸۷, ۰۲:۱۸:۲۲، توسط sav68.)
۱۶-بهمن-۱۳۸۷, ۰۲:۰۹:۰۰
تشکر شده توسط : ajlajlajl
sav68 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 27

تشکرها : 469
( 126 تشکر در 47 ارسال )
ارسال: #2
RE: چند مشکل اساسی در دات نت دارم
از دوستانی که تشکر کردند ممنون008008

ولی کار من گیره کمک کنید036036

دنیا دو روز است یک روز با تو و یک روز علیه تو
روزی که با تو است مغرور نباش و روزی که علیه توست صبور باش
چون هر دو پایان پذیرند
حضرت علی ع

سال جديد بر پارسيان مبارك باد

من برای مدتی نیستم
۱۶-بهمن-۱۳۸۷, ۱۲:۰۸:۰۶
far_222000 آفلاین
مدير بخش ديتابيس

موضوع‌ها: 68

تشکرها : 468
( 1249 تشکر در 422 ارسال )
ارسال: #3
(۱۶-بهمن-۱۳۸۷, ۰۲:۰۹:۰۰)sav68 نوشته است: 1- وقتی که برنامه ام میخواهد نصب شود باید ابتدا چک کند که آیا دات نت فریم ورک نسخه 3.5 در سیستم کاربر نصب است یا نه چگونه این کد را بنویسم
روی پروژه ی Setup رایت کلیک کن.
گزینه ی Properties رو انتخاب کن.
از صفحه باز شده دکمه ی Prerequisites رو کلیک کن.
تیک NET Frameword 3.5 رو بزن

(۱۶-بهمن-۱۳۸۷, ۰۲:۰۹:۰۰)sav68 نوشته است: 2- میخواهم وقتی کاربر برنامه را تنظیم کرد یعنی مثلا تیک یک چک باکس را فعال کرد و برنامه رو بست و دوباره باز کرد هنوز اون تیک چک باکس فعال باشد
توی رجیستری یک Key برای وضعیت Checkbox بذار، وقتی برنامه می خواد بسته
بشه، Set کن، وقتی می خواد باز شه Get کن.

(۱۶-بهمن-۱۳۸۷, ۰۲:۰۹:۰۰)sav68 نوشته است: 3-میخوام کدی بنویسم که وقتی روی دکمه بازگشت مثلا یک فرم کلیک میکنم تا به فرم قبلی برود تمام کنترولهای آن فرم به حالت اول برگردند یعنی مثلا تکست باکس ها خالی شوند و تمام کنترول های دیگر مثل اول شوند.
چند تا راه داری، اولیش اینه که دونه دونه برای هر کدوم از شی ها بنویسی، مثلاً بنویسی Textbox1.Text = ""
راه بعدی و اصولیش اینه که یه For بنویسی و توش روی تمام کنترل های Form، براوز(Browse) کنی. بعد یه سلکت کیس (Select case) بنویسی، و بگی اگه Type کنترل از تکست باکس بود، اون رو "" کنه، یا اگه Combobox بود آیتم هاشو Clear کنه

پارک24
مرجع خرید و فروش خودرو
۱۶-بهمن-۱۳۸۷, ۱۲:۳۶:۵۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ajlajlajl آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 70

تشکرها : 932
( 2618 تشکر در 1020 ارسال )
ارسال: #4
(۱۶-بهمن-۱۳۸۷, ۱۲:۰۸:۰۶)sav68 نوشته است: از دوستانی که تشکر کردند ممنون008008

ولی کار من گیره کمک کنید036036
Biggrin دیدم امضات خوشکله گفتم یه تشکری بکنم. بعد اومدم جواب بدم که دستم بند شد نتونستم.

(۱۶-بهمن-۱۳۸۷, ۱۲:۳۶:۵۸)far_222000 نوشته است:
(۱۶-بهمن-۱۳۸۷, ۰۲:۰۹:۰۰)sav68 نوشته است: 1- وقتی که برنامه ام میخواهد نصب شود باید ابتدا چک کند که آیا دات نت فریم ورک نسخه 3.5 در سیستم کاربر نصب است یا نه چگونه این کد را بنویسم
روی پروژه ی Setup رایت کلیک کن.
گزینه ی Properties رو انتخاب کن.
از صفحه باز شده دکمه ی Prerequisites رو کلیک کن.
تیک NET Frameword 3.5 رو بزن
و حواستون باشه که انتخاب کنید از همون پوشه نصب فایلهای نصب دات نت هم رو بگیره. چون در حالت عادی روی وب تنظیمه و فایل نصب دات نت رو برات نمیسازه و هنگام نصب هم ازت میخواد که وصل اینتر نت بشی تا دنلود کنه Biggrin . وقتی تنظیم کنید که از بغل خودش برداره فایل نب دات نت رو هم میسازه.( دقیق یادم نیست انگلیسیش چی بود. اینجام ویروس کشی کردم هرچی برنامه بود فعلا پاک شده.
(۱۶-بهمن-۱۳۸۷, ۰۲:۰۹:۰۰)sav68 نوشته است: 2- میخواهم وقتی کاربر برنامه را تنظیم کرد یعنی مثلا تیک یک چک باکس را فعال کرد و برنامه رو بست و دوباره باز کرد هنوز اون تیک چک باکس فعال باشد
توی رجیستری یک Key برای وضعیت Checkbox بذار، وقتی برنامه می خواد بسته
بشه، Set کن، وقتی می خواد باز شه Get کن.
نه.
ما یه قابلیتی داریم که باهاش میتونیم تمامی تنظیمات ( غیر سری ) برنامه رو باهاش ذخیره کنیم. تنظیماتی که به این روش ذخیره شدید اول لود پروژه اتوماتیک لود میشن و اگه مشخص کنید ( یه تیک بود توی صفحه اول تنظیمات پروژه اونم یادم نیست ) آخر بسته شدن پروژه هم خود به خود ذخیره میشن.
به دو روش:
یک. دستی : توی properties پروژه یه تب هست به اسم setting . اونجا اول میرید و تنظیماتی که میخواید رو تعریف میکنید ( اسم و نوع و نوع تنظیم). به صورت دستی به تنظیمات با my.setting دسترسی دارید. هر جا که خواستید تنظیماتو میگیرید ( تنظیمات تعریف شده به صورت یه property توی کلاس my.setting هستند ) یا مقدار دهی میکنید. و در نهایت هم ذخیره میکنید ( یا اگه مشخص کردید خودش ذخیره میکنه ).
دو. با UI : توی محیط VS وقتی یه کنترل یا فرم رو انتخاب میکنید توی پنجره properties گزینه اول نوشته ( اینم یادم نیست دقیق فکر کنم setting نوشته بود ). اینو باز کنید. بعد یه لیست از properties های پر کاربرد اون شیئ رو میبینید. اگه properties مورد نظر توی اون لیست نبود. انتخابش کنید. بهد میگه تنظیم مرتبط با اینو انتخاب کنید. اگه قبلا توی تب setting تنظیم رو ساخته باشید که اینجا انتخاب میکنید. وگرنه میتونید همونجا یه تنظیم مخصوص رو بسازید ( لینک پایینی ). از این به بعد هر وقت فرمش لود بشه اتوماتیک اون تظیم رو لود میکنه . مثل همون checked مورد نظر شما برای Checkbox. و
(۱۶-بهمن-۱۳۸۷, ۰۲:۰۹:۰۰)sav68 نوشته است: 3-میخوام کدی بنویسم که وقتی روی دکمه بازگشت مثلا یک فرم کلیک میکنم تا به فرم قبلی برود تمام کنترولهای آن فرم به حالت اول برگردند یعنی مثلا تکست باکس ها خالی شوند و تمام کنترول های دیگر مثل اول شوند.
چند تا راه داری، اولیش اینه که دونه دونه برای هر کدوم از شی ها بنویسی، مثلاً بنویسی Textbox1.Text = ""
راه بعدی و اصولیش اینه که یه For بنویسی و توش روی تمام کنترل های Form، براوز(Browse) کنی. بعد یه سلکت کیس (Select case) بنویسی، و بگی اگه Type کنترل از تکست باکس بود، اون رو "" کنه، یا اگه Combobox بود آیتم هاشو Clear کنه
شما فرمو ببند و دستور me.dispose هم اجرا کن. فرم به طور کامل پاک میشه و خلاص. بار بعدی فرم دوباره ساخته میشه و بنابراین همهچیز خالی میشه.

میزان رای دشمن است!
[تصویر:  cff100.png]
۱۶-بهمن-۱۳۸۷, ۱۴:۴۹:۲۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
HoseinVig آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 97

تشکرها : 4768
( 2464 تشکر در 677 ارسال )
ارسال: #5
اینم برای set کردن value در رجیستری
کد:
My.Computer.Registry.SetValue("HKEY_CURRENT_USER\Software\myapp\Settings, "test", "value", Microsoft.Win32.RegistryValueKind.String)

۱۶-بهمن-۱۳۸۷, ۱۶:۳۱:۱۱
baby_1 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 23

تشکرها : 11
( 5 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #6
آقا من یه فرم ساخت و یه تکست و دکمه روش گذاشتم و توی دستور دکمه me.dispose رو نوشتم وقتی داخل تکست باکس یه چیزی می نویسم بعدش می زنم روی دکمه فرمه بسته می شه.... همین ... آقا این که همه چیز رو به صورت اول در نیورد که ؟
اقا برای دستور My.Computer.Registry.SetValue("HKEY_CURRENT_USER\Software\myapp\Settings, "test", "value", Microsoft.Win32.RegistryValueKind.String)
باید چه کلاسی رو ادد کنم؟ که کار کنه؟
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۶-بهمن-۱۳۸۷, ۱۷:۰۶:۵۰، توسط baby_1.)
۱۶-بهمن-۱۳۸۷, ۱۷:۰۵:۳۸
HoseinVig آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #7
نقل قول: اقا برای دستور My.Computer.Registry.SetValue("HKEY_CURRENT_USER\Software\myapp\Settings, "test", "value", Microsoft.Win32.RegistryValueKind.String)
باید چه کلاسی رو ادد کنم؟ که کار کنه؟
لازم به import کلاس خاصی ندارید خودش میشناسه.
اکه خطا میده یه عکس ازش بگیر بزار اینجا

۱۶-بهمن-۱۳۸۷, ۱۷:۲۰:۳۳
ajlajlajl آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #8
من که نگفتم این دستور مثل refresh همه چیو برمیگردونه حالت اول.
ایشون (یعنی "sav68") گفتن "وقتی روی دکمه بازگشت مثلا یک فرم کلیک میکنم تا به فرم قبلی برود تمام کنترولهای آن فرم به حالت اول برگردند" و این یعنی که میخوان فرم رو ببندن. بعضو مواقع با بستن فرم این اتفاق نمیفته و بنابر این باید از اون دستور استفاده کرد. فکر کنم منظور ایشون این جوری بود. وگرنه بدون بستن فرم با همون روشی که جناب Far_222000 گفتن باید عمل کرد.

میزان رای دشمن است!
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۶-بهمن-۱۳۸۷, ۱۷:۲۶:۲۲، توسط ajlajlajl.)
۱۶-بهمن-۱۳۸۷, ۱۷:۲۴:۲۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : baby_1
baby_1 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 23

تشکرها : 11
( 5 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #9
آقا می شه بگین اون کلمه ی my چیه؟ چون می گه همچین کلاس یا شیئی وجود نداره که بخواد متد کامپیوتر داشته باشه
۱۶-بهمن-۱۳۸۷, ۱۷:۲۶:۴۶
HoseinVig آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #10
دقیقا نمیدونم my چه موجودیه
ولی میدونم یه کلاسه که کلی امکانات در اختیارت میزاره و vb.net هم پیشفرض میشناستش حالا شاید توی تنزیماتش باید جز کلاس هاس پیشفرض فرا خونی شده باشه ولی ماله من که پیشفرض میشناسه .. دیگه نمیدونم

۱۶-بهمن-۱۳۸۷, ۱۷:۳۲:۳۳
ajlajlajl آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #11
Visual Basic provides new features for rapid application development that improve productivity and ease of use while delivering power. One of these features, called My, provides access to information and default object instances that are related to the application and its run-time environment. This information is organized in a format that is discoverable through IntelliSense and logically delineated according to use.

یه namespace هسته. همیشه توی پروژه هست ( مختص VB.NET )

میزان رای دشمن است!
۱۶-بهمن-۱۳۸۷, ۱۷:۳۵:۲۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  یه سوال اساسی avrin 4 2,714 ۲۳-تير-۱۳۸۸, ۲۱:۵۸:۰۹
آخرین ارسال: ajlajlajl
Question مشکلات اساسی در دات نت دارم (سری دوم) sav68 7 6,662 ۱۸-بهمن-۱۳۸۷, ۱۵:۳۷:۰۰
آخرین ارسال: sav68
  خواهش دارم shahab_love_62 1 1,600 ۳۱-تير-۱۳۸۵, ۱۲:۰۶:۲۰
آخرین ارسال: zarrin_306
  يك پروژه با سي شارپ دارم هركي مي تونه كمك كنه بسم الله hassan_kahrizy 8 8,597 ۲۹-تير-۱۳۸۴, ۱۳:۱۷:۰۱
آخرین ارسال: hassan_kahrizy

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS