امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مهرعلیزاده
نویسنده پیام
yamin آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 19

تشکرها : 0
( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #23

اکبر شاه رای سنتی داره روستاییای بی سواد الکی بهش رای می دن
بسیج از لاریجانی حمایت کرده
ای جانی ها
مهرعلیزاده مهرعلیزادهمهرعلیزادهمهرعلیزادهمهرعلیزادهمهرعلیزادهمهرعلیزادهمهرعلیزاده
۱۷-خرداد-۱۳۸۴, ۲۰:۵۹:۲۱
ali110 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 21

( 7 تشکر در 6 ارسال )
ارسال: #24

اي بابا چه خبره اينجا 8O
ايول انتخابات اينقدر داغ شده كه تو ايران ويجم نفوذ كرده
واما نظرات من در مورد كانديداها و انتخابات
اولا كه من شديدا با كيميا موافقم چون اگر انتخابات از پيش تعيين شده بود ديگه لزومي نداشت كانديدا ها اينقدر هزينه كنند و را به را بيان تو تلوزيون پته دولتهاي قبلي و كانديداهاي رقيب رب رو بريزن روي آب .
بابا از قشر برنامه نويس و نخبه بعيده اينقدر احساسي برخورد كنه به مولا Amaze
و اما در مورد كانديدا ها راستش من هنوزم در حال تحقيقم و لذا هنوز كسي رو مد نظر ندارم ولي اينو ميدونم كه عمرا به مهرعليزاده و معين و كروبي و رفسنجاني راي نميدم و دارم روي بقيشون كار ميكنم آخه مگه ريس جمهوري كشكه كه هر كي از را برسه اونو دست بگيره
آخه ترو خدا خودتون بگيد مهرعليزاده و معين و كروبي و رفسنجاني تا الان چه سابقه درخشاني داشتند كه آدم بخواد به اينا راي بده من كه هروقت حوصلم سر ميره ميشينم و برنامه انتخاباتي مهرعليزاده و معين و كروبي و رفسنجاني رو ميبينم و كلي ميخندم مخصوصا به كروبي كه گير داده به 50000 تومان پول . اين يارو فكر كرده مردم احمقن يكي نيست بگه مرد حسابي يه تومان مياد رو قيمت بنزين 100 توان ميره روقيمت تمام اجناس اونوقت تو چطور ميخواي نفري 50000 تومان بدي و تورم درست نشه در ضمن تازه ميخواد لايحه كنه بفرسته مجلس بابا جون اگه تو از اين كارا بلد بودي اونوقت كه ريس مجلس بودي ميكردي Biggrin
۱۹-خرداد-۱۳۸۴, ۰۶:۱۸:۴۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Toxic_Program آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 32

( 7 تشکر در 6 ارسال )
ارسال: #25

http://news.gooya.com/nabavi/archives/030210.php Biggrin Biggrin Biggrin

مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده مهرعلیزاده

یک صدام نادون هزار عاقل کشانده در ره باطل یکی قاتل یکی مقتول در این دریای بی‌حاصل با این دستگاه دوربینم جهان را پر بلا بینم جهان بهر صفا باشد به غیر آن خطا باشد آدم‌کشی چرا باشد مگر که در جهان بین الملل نیست که از رحم و مروت هیچ خبر نیست ؟
۱۹-خرداد-۱۳۸۴, ۱۵:۱۰:۳۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
kimia آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 28

( 13 تشکر در 12 ارسال )
ارسال: #26

سلام تاكسيك جان

چي چيه هي مي گيري صفحه رو پر مي كني مي نويسي مهر عليزاده مهرعليزاده .... خوب عزيز من منطق داري بگو! با كپي پيست كردن كه كسي به كسي راي نمي ده .... منطقي باش جان من
۱۹-خرداد-۱۳۸۴, ۱۸:۵۶:۴۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
kamran11958 آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 69

( 24 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #27

من كه دكتر معين رو تا اين لحظه از همه اصلح تر ميدونم و فكر نميكنم نظرم عوض بشه. حداقل حرفاش اگر چه شعار هم باشه رو بيشتر قبول دارم.
۱۹-خرداد-۱۳۸۴, ۱۹:۳۲:۳۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Toxic_Program آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 32

( 7 تشکر در 6 ارسال )
ارسال: #28

حمایت از مهرعلیزاده چند دلیل و علت دارد :
1-به دلیل اینکه حجت الاسلام سعیدی (سید) از او حمایت می کند .
2-به دلیل اینکه مهرعلیزاده عنبرستانی محور است .
3-به دلیل اینکه دکتر مهرعلیزاده خودش را با صابون عنبر می شوید .

news.gooya.com

یک صدام نادون هزار عاقل کشانده در ره باطل یکی قاتل یکی مقتول در این دریای بی‌حاصل با این دستگاه دوربینم جهان را پر بلا بینم جهان بهر صفا باشد به غیر آن خطا باشد آدم‌کشی چرا باشد مگر که در جهان بین الملل نیست که از رحم و مروت هیچ خبر نیست ؟
۱۹-خرداد-۱۳۸۴, ۲۱:۰۴:۱۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
mehdvirus آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 27

( 39 تشکر در 26 ارسال )
ارسال: #29

اقا من حرفتو قبول ميكنم اگه اينا انتخاب نشن =>كروبي-رفسنجاني و بخصوص لاريجاني
كه من رو اخري زياد تاكيد دارم اگه اينا در نيان حرف شما كاملا حقيقت داره ! چون واضح هست كه زياد طرف دار ندارن !

و نظر من قاليباف هستش كه حرفهاي جالبي ميزنه و تاكيد هم داره گرچه حرف به عمل باز آيد
۲۱-خرداد-۱۳۸۴, ۱۲:۴۲:۲۴
kasrakhan آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 4

تشکرها : 4
( 39 تشکر در 21 ارسال )
ارسال: #30
من که موندم
من که موندم به کی رای بدم :cry:
Amaze
۲۱-خرداد-۱۳۸۴, ۱۳:۰۰:۲۰
kamran11958 آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 69

( 24 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #31
Re: من که موندم
kasrakhan نوشته است:من که موندم به کی رای بدم :cry:
Amaze
خوب معلومه معين! اينجا هم نتيجه معلومه entekhabat.com 8)
۲۱-خرداد-۱۳۸۴, ۱۳:۴۰:۰۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Mamad2003 آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 18

تشکرها : 9
( 388 تشکر در 232 ارسال )
ارسال: #32

ببينيد دوستان من ؛ درسته كه من از اون جو دورم ( خدا رو شكر !) اما به نظر من همه اونهايي كه كانديد هستند واقعا مورد تاييد نيستند و ضعف هر كدومشون در پستهايي كه داشتن بطور واضح براي همه ما مشخصه !
بهتره روز راي گيري بشينيد خونه و به يه فيلم اكشن نگاه كنيد و يا برنامه بنويسيد و خودتون رو سرگرم كنيد !
مطمعن باشيد پشيمون نميشيد ! :wink:
جمله آخر اينكه ما ها توي بازيهاي سياسي كه استعمارگرها طراحي مي كنن خيلي راحت خام ميشيم . ما توي سياست خيلي كوچيك تر از اين حرفها هستيم . باور كنيد نتيجه ها دست من و شما نيست . الكي زور نزنيد ! :idea:
همه چيز از قبل براي ما طراحي و تدوين شده دوستان ! همون طور كه اون رو بردن اين رو آوردن ؛ خيلي راحت اين رو هم بر ميدارن جاش يكي ديگه ميزارن ! :evil:

گويند بهشت و حور و کوثر باشد  ..  جوي می و شير و شهد و شکر باشد
پر کن قدح باده و بر دستم نه      ..   نقدي ز هزار نسيه خوشتر باشد  
۲۱-خرداد-۱۳۸۴, ۱۷:۴۸:۵۲
kasrakhan آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 4

تشکرها : 4
( 39 تشکر در 21 ارسال )
ارسال: #33
راستی
راستی میگن کروبی نفری 50000 تومان میده