امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نمایش روی VGA و AV
نویسنده پیام
apcog آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 40

تشکرها : 61
( 280 تشکر در 167 ارسال )
ارسال: #1
نمایش روی VGA و AV
سلام.
من توی اینترنت کلی گشتم ولی هیچ جایی رو پیدا نکرم که عین آدم بیاد بگه چجوری با VGA یا AV ارتباط برقرار کنیم! Angry
میخوام بدونم چجوری میشه با AVR با پروتکل VGA ارتباط برقرار کرد و یک سری اطلاعات رو روی مونیتور نوشت. همچنین چطور میشه با AV با تلوزیون ارتباط برقرار کرد و اطلاعات رو روی اون نوشت. 042 041
الان همه میان میگن:
"نمیشه یک کاراکتر رو براش فرستاد!باید پالس همزمانی و RGB و..." Cool
اینا رو میدونم. 040
میخوام بدونم چطوری یک پیکسل رو به رنگ دلخواه روشن کنم.همین برای شروع کافیه! 039
مطمئنم این تاپیک اگه مطلب دار بشه برای خیییییییییییییلیییییییییییی ها مفیده پس کمش نزارین... 034
۲۳-دى-۱۳۹۰, ۲۱:۲۵:۵۰
تشکر شده توسط : abbasalifix, jamisaeed, parsadsa
mhpc2009 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 29

تشکرها : 801
( 579 تشکر در 198 ارسال )
ارسال: #2
RE: نمایش روی VGA و AV
سلام دوست عزیز یه سر به لینک زیر بزن
http://avga.prometheus4.com/index.php?p=1-0
من خودم پیاده سازیش نکردم ولی اینطور که تو سایتش معلومه پروژه های با حالی انجام داده مثل بازی ماریو انونم با میکرو atmega168 که با atmega16 هم جواب گرفته اما دقت رنگش 16 رنگ اما بازم ایول دارهWhistle
اینم یگم واسه اتصال مدارت به تلویزیون از طریق AV شما به آی سی جانبی مثل AD724 یا AD725 که RGB واست تبدیل کنه به شکل آنالوگ نیاز داری تو بازار کم گیر میاد مگه به این وارد کننده ها بگی واست بیارن که به جای اینم می تونی یه مدار مقاومتی R2R ladder درست کنی وصل کنی به مانیتور به جای تلویزیونBiggrin
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۴-دى-۱۳۹۰, ۰۰:۱۷:۵۲، توسط mhpc2009.)
۲۴-دى-۱۳۹۰, ۰۰:۱۰:۰۰
تشکر شده توسط : abbasalifix, apcog, رسول
apcog آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 40

تشکرها : 61
( 280 تشکر در 167 ارسال )
ارسال: #3
کسی اطلاعاتی در مورد این که چجوری باید پالس های هماهنگی رو بدیم نداره؟
تا جایی که من میدونم مونیتور با هر پالس هماهنگی که میاد اطلاعات روی پایه های RGB رو میریزه روی پیکسل مورد نظر درسته؟چجوری باید پالس های هماهنگی رو بدیم؟
۲۴-دى-۱۳۹۰, ۱۰:۱۳:۵۷
behzady آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 57

تشکرها : 4094
( 6339 تشکر در 2085 ارسال )
ارسال: #4
ساده تر از این!
http://benryves.com/products/avrtvgame

به همه عشق بورز، به معدودی اعتماد کن و در حق کسی بدی نکن.
ویلیام شکسپیر

نباید ایمان به انسانیت را از دست دهید. انسانیت یک اقیانوس است؛ اگر قطرات اندکی از اقیانوس کثیف است، اقیانوس کثیف نمی‌شود.
مهاتما گاندی

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ اسْتَعِينُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ
۰۸-اردیبهشت-۱۳۹۱, ۰۰:۰۶:۲۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : mhpc2009
behzady آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 57

تشکرها : 4094
( 6339 تشکر در 2085 ارسال )
ارسال: #5
خود bascom یه لاببری برای این کار داره که تو سایتش میفروشه
فکر کنم بشه تو اینترنت مجانی پیداش کرد

به همه عشق بورز، به معدودی اعتماد کن و در حق کسی بدی نکن.
ویلیام شکسپیر

نباید ایمان به انسانیت را از دست دهید. انسانیت یک اقیانوس است؛ اگر قطرات اندکی از اقیانوس کثیف است، اقیانوس کثیف نمی‌شود.
مهاتما گاندی

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ اسْتَعِينُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ
۰۸-اردیبهشت-۱۳۹۱, ۰۹:۵۰:۳۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
jamisaeed آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

تشکرها : 1
( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #6
دوستان عزیز و اساتید گرامی سلام
من یک دستگاه درست کردم تو یک قسمتش قراره یک دوربین مداربسته خروجی میده به تلوزیون حالا avr باید یک متن مثل نام شرکت رو مثلا گوشه سمت راست این تصویر در تمام مراحل نمایش فیلم نشون بده یعنی تازمانی که دوربین در حال فیلمبرداری هست این متن باید روی تصویر میکس بشه کسی میتونه راهنمایی کنه از چی مداری یا چی راهی میتونم این کار رو بکنم ممنون از همه چی..
۰۸-فروردین-۱۳۹۲, ۲۳:۱۹:۵۵
تشکر شده توسط : ترانسپورتر
alinnn آفلاین
تازه وارد

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #7
به لینک زیر یه سر بزنپروژه ویدیویی  انجام داده
http://electronic31.blogsky.com  
 (;  (;  (;
۲۲-آذر-۱۳۹۴, ۱۶:۱۴:۲۱
mohebjehani آفلاین
تازه وارد

تشکرها : 0
( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #8
من تونستم يه خط عمودي  بكشم ولي سرعت كريستال هشت مگ پايينه بايد از ميكرويي استفاده كني كه بشه با كريستال بيست يا بالا كلاك تامين كرد   براي نمايش خط بايد يه حلقه بسازي مثل DO LOOPبعد داخل حلقه با روشن خاموش كردن دو يا سه پين بستگي به سليقه خودت داره من از دو تا استفاده كردم و با تقسيم ولتاژ مقاومتي در بازه زماني  ميكروثانيه  انجام بدي اوا يه كد بنويس كه  ولتاژ خروجي AVصفر بشه 4 ميكروثانيه DLAYبده بعد اين ولتاژو ببر به 0.3 ولت (اين مربوط به رنگ سياه هست) 8 ميكروثانيه تاخير بده بعد ولتاژو ببر به 0.6 ولت ( رنگ كمرنگ روشن ميكنه يه خط كنار تلوزيون در ستون هشتم)  ولتاژو ببر به 0.3 ولت در اينجا هيچ تايمي نزار بعد 25ميكروثانيه تاخير  بزار ولتاژ رو ببر به 1 ولت و دوباره بدون تاخير بيار به 0.3 ولت  و 25 ميكرو ثانيه تاخير بزار و ولتاژو ببر به 0.6 ولت   اين كدهارو داخل حلقه بنويس
DO
A=0
PORTB=A
WAITUS 4
A=2
PORTB=A
WAITUS 8
A=1
PORTB=A
A=2
PORTB=A
WAITUS 25
A=3
PORTB=A
A=2
PORTB=A
WAITUS 25
A=1
PORTB=A
LOOP
اگه متوجه نشدي اي دي تلگرام من
@MOHEM.J
البته من تازه يه روزه شروع كردم و روي پالسهاي عمودي براي فرستادن   دستور كه صفحه تموم شده و برو روي خط اول مشكل دارم  من خواستم يه پيكسل رو روشن كنم كه يه جورايي اين پيكسله از پايين به بالا حركت ميكنه  يه جورايي شبيه خط وسط جاده ها در بازي سگا شده
MOHEBJK3@GMAIL .COM
۲۹-بهمن-۱۳۹۴, ۱۷:۴۵:۲۷

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نمایش دادن تصاویر متحرک در lcd alifardin 4 4,688 ۲۸-اردیبهشت-۱۳۹۹, ۰۹:۴۲:۳۹
آخرین ارسال: parsegade
Smile [سوال] خواندن عکس از MMC و نمایش در LCD N96 javad1424 5 6,562 ۳۰-دى-۱۳۹۶, ۲۱:۳۷:۱۴
آخرین ارسال: MahdiGameMaker
  [فوری] اتصال دوربین گوشی به AVR و نمایش بر روی ال سی دی n96 MN-123 9 7,186 ۱۸-اردیبهشت-۱۳۹۵, ۲۲:۵۹:۴۴
آخرین ارسال: MN-123
  کمک در مورد نمایش کلمه روی سون سگمنت سه تایی اند مشترک amiri630 1 2,751 ۱۶-آبان-۱۳۹۴, ۱۰:۱۲:۲۴
آخرین ارسال: hadikh73
  اشکال در نمایش LCD joker 101 84,325 ۰۵-تير-۱۳۹۴, ۰۵:۲۳:۲۰
آخرین ارسال: alimogmov
  [فوری] نمایش دمای منفی روی LCD با lm35 و ATmega16 با نرم افزار codevisionAVR ali khalili 3 5,408 ۱۷-فروردین-۱۳۹۳, ۱۵:۴۶:۱۸
آخرین ارسال: mh1762
  نمایش حرف یا عدد یا کارکتر روی matrix 8*8 sanaz13x 62 47,833 ۰۵-اسفند-۱۳۹۲, ۱۲:۳۰:۳۳
آخرین ارسال: faraz_a76
  شمارش و نمایش بایت های دریافت شده از USART persibal 0 2,223 ۱۹-شهریور-۱۳۹۲, ۱۱:۱۹:۴۲
آخرین ارسال: persibal
  نمایش عکس روی lcd 6610 nokia maxn@morteza 30 21,499 ۱۷-فروردین-۱۳۹۲, ۲۱:۲۳:۱۹
آخرین ارسال: ANDY2011
  [ایرانویجی] مشکل در نمایش تابلو روان 8*24 arash67 10 8,247 ۲۰-دى-۱۳۹۱, ۰۹:۳۰:۳۴
آخرین ارسال: akbar1033

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS