امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تشخیص پلاک خودرو با پردازش تصویر (پروژه کامل)
نویسنده پیام
طار آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 8

تشکرها : 21
( 139 تشکر در 31 ارسال )
ارسال: #56
RE: تشخیص پلاک خودرو با پردازش تصویر (پروژه کامل)
(۱۳-آبان-۱۳۹۳, ۱۰:۵۴:۱۷)dooook نوشته است: سلام
میشه یه توضیحی بدین که دیتا بیس وعکسشو چظور وارد کنیم اصلا موندم استامون چیزی که یاد نمیده همش تئوری یاد میده ممنون میشم کمکم کنید چون باید گزارش کارتحویل بدم. باید بفهمم از چه قراره چون این پروژه رو انتخاب کردم.مرسی یه دنیا ممنووون

سلام
شما اگر گزارش کلیه فایل ها رو دانلود کنید، تمامی اطلاعات در مورد نحوه وارد کردن تصویر و دیتا بیس توضیع داده شده. اگر باز با مشکل برخورید به من ایمیل بزنید.

بعد از دو سال از زمان بارگذاری این پروژه در این سایت و بیش از 5000 بار دانلود شدن آن و نیز چندین ارائه موفق توسط دانشجویان در دانشگاهای مختلف و بیش 1200 بار پاسخگویی به مشکلات و آموزش اجرای پروژه به دوستان از طریق ایمیل. از هم اکنون فایلهای جدید جایگزین فایلهای قدیمی شده است.

دوستان علاقه مند میتوانند برای دریافت فایل word پروژه پلاک خودرو و همچنین کد های اصلی و آشنایی با نحوه اجرا و کارکرد آن از به آدرس زیر ایمیل بزنید.

aban_palan_dalan_delon@yahoo.com

۰۷-آذر-۱۳۹۳, ۱۵:۱۶:۴۱
تشکر شده توسط : فاطمه وطن دوست, omid_phoenix
طار آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 139 تشکر در 31 ارسال )
ارسال: #57
بعد از دو سال از زمان بارگذاری این پروژه در این سایت و بیش از 5000 بار دانلود شدن آن و نیز چندین ارائه موفق توسط دانشجویان در دانشگاهای مختلف و بیش 1200 بار پاسخگویی به مشکلات و آموزش اجرای پروژه به دوستان از طریق ایمیل. از هم اکنون فایلهای جدید جایگزین فایلهای قدیمی شده است.

دوستان علاقه مند میتوانند برای دریافت فایل word پروژه پلاک خودرو و همچنین کد های اصلی و آشنایی با نحوه اجرا و کارکرد آن از به آدرس زیر ایمیل بزنید.

موفق باشید.

۳۰-بهمن-۱۳۹۳, ۰۳:۵۷:۱۴
mv2 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #58
(۱۵-مهر-۱۳۹۱, ۲۰:۱۸:۴۷)طار نوشته است: این الگوریتم رو با نرمافزار MATLAB 2011 نوشته شده است برای تصویر پلاک خودروهای که بدون نویز و خرابی هستند خوب جواب میدهد...البته دیتا بیس کاراکترها رو خودتون به راحتی میتوانید بیشتر کنید تا پاسخ دهی قویتر شود ...فعلا فقط یک تصویر به عنوان آزمایش جهت تست برنامه میزارم...و همچنین به علت زیق وقت در تحویل پروژه قسمت شناسای کاراکترها و تبدیل آنها به عدد و حروف فارسی رو قوی نکردم...شما میتونید این قسمت را برای جوابدهی بهتر دستکاری کنید... در ضمن اگر خواستین از نحوه فرمولبندی و کارکرد برنامه سر دربیارید حدود 20 صفحه هم گزارش تهیه کردم براش ، فایل پاور پوینتی که برای ارائه آماده کرده بودم هم آپلود کردم براتون....

فقط قبل از اجرای برنامه این مراحل رو طی کنید:

1- مسیر عکس خودرو(glx.jpg) رو وارد کنید
2-دیتا بیس (فایل زیپ) رو دانلود کنید
3-مسیر دیتا-بیس کاراکترها رو درست وارد کنید.
4-برنامه رو اجرا کنید-نتایج رو صفحه کامند matlab نکمایش داذده میشود.
5-هر جا خواستید از پشت دستور imshow و figure علامت % رو حذف کنید تا کارهای که روی تصویر انجام میشود رو مرحله به مرحله ببینید.
6-برنامه را اجرا کنید و نتایج را در صفحه متلب ببیند.

موفق باشید
*فایلهای پیوست رو فراموش نکنید.
-------

از هم اکنون نرم افزار تشخیص پلاک خودرو به صورت اتوماتیک، قابل استفاده در کلیه ارگان ها و ادارات دولتی،مجتمع های مسکونی و تجاری، بانک ها، شرکت ها و سایر مراکز نیارمند، موجود می باشد. جهت اخذ مشاوره علمی برای تهیه این نوع نرم افزار از طریق آدرس زیر تماس بگیرید:

با تشکر
Taher B
MSc of Biomedical engineering
Experts in:
signal processing
video and image processing
programming languages
سلام میخوام دانلود کنم نمیشه لطفا رو یه سرور دیگه آپلود کنید ممنون
۲۵-اردیبهشت-۱۳۹۴, ۲۲:۱۷:۴۵
طار آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 139 تشکر در 31 ارسال )
ارسال: #59
(۲۵-اردیبهشت-۱۳۹۴, ۲۲:۱۷:۴۵)mv2 نوشته است:
(۱۵-مهر-۱۳۹۱, ۲۰:۱۸:۴۷)طار نوشته است: این الگوریتم رو با نرمافزار MATLAB 2011 نوشته شده است برای تصویر پلاک خودروهای که بدون نویز و خرابی هستند خوب جواب میدهد...البته دیتا بیس کاراکترها رو خودتون به راحتی میتوانید بیشتر کنید تا پاسخ دهی قویتر شود ...فعلا فقط یک تصویر به عنوان آزمایش جهت تست برنامه میزارم...و همچنین به علت زیق وقت در تحویل پروژه قسمت شناسای کاراکترها و تبدیل آنها به عدد و حروف فارسی رو قوی نکردم...شما میتونید این قسمت را برای جوابدهی بهتر دستکاری کنید... در ضمن اگر خواستین از نحوه فرمولبندی و کارکرد برنامه سر دربیارید حدود 20 صفحه هم گزارش تهیه کردم براش ، فایل پاور پوینتی که برای ارائه آماده کرده بودم هم آپلود کردم براتون....

فقط قبل از اجرای برنامه این مراحل رو طی کنید:

1- مسیر عکس خودرو(glx.jpg) رو وارد کنید
2-دیتا بیس (فایل زیپ) رو دانلود کنید
3-مسیر دیتا-بیس کاراکترها رو درست وارد کنید.
4-برنامه رو اجرا کنید-نتایج رو صفحه کامند matlab نکمایش داذده میشود.
5-هر جا خواستید از پشت دستور imshow و figure علامت % رو حذف کنید تا کارهای که روی تصویر انجام میشود رو مرحله به مرحله ببینید.
6-برنامه را اجرا کنید و نتایج را در صفحه متلب ببیند.

موفق باشید
*فایلهای پیوست رو فراموش نکنید.
-------

از هم اکنون نرم افزار تشخیص پلاک خودرو به صورت اتوماتیک، قابل استفاده در کلیه ارگان ها و ادارات دولتی،مجتمع های مسکونی و تجاری، بانک ها، شرکت ها و سایر مراکز نیارمند، موجود می باشد. جهت اخذ مشاوره علمی برای تهیه این نوع نرم افزار از طریق آدرس زیر تماس بگیرید:

با تشکر
Taher B
MSc of Biomedical engineering
Experts in:
signal processing
video and image processing
programming languages
سلام میخوام دانلود کنم نمیشه لطفا رو یه سرور دیگه آپلود کنید ممنون

مشکلی نداره سرور تست شد، دوباره دانلود کنید.

۲۷-اردیبهشت-۱۳۹۴, ۰۰:۰۵:۳۶
mahora آفلاین
تازه وارد

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #60
(۱۰-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۹:۴۸:۰۹)طار نوشته است: دوستان زیادی ایمیل زده بودند و در مورد تشخیص و خوانش پلاک خودرو درخواست مقاله کرده بودند، در لینک زیر یک تعداد مقاله فارسی و انگلیسی در همین رابطه آپلود کردم:

IEEE و فارسی
برای دانلود کلیک کنید
حجم در حدود 10MB

موفق باشید

-----
لینک کمکی
http://bayanbox.ir/id/394633542086400267?info
سلام با تشکر از سایت و پست خوبتون...
من دنبال مقاله انگلیسی جدید ترجیحا 2013 به بعد از این موضوع هستم...
شما دارید که در اختیارمون قرار بدید؟!
مقالات بالا رو چک کردم اما قبل از 2011 بودن...
۱۶-آذر-۱۳۹۴, ۱۳:۱۰:۲۹
marvi آفلاین
تازه وارد

( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #61
این امکانات رو ماداریم تو خرید و فروش خودرو پردیس که قراره در مراکز شهرداری هستشو اجرا کنیم.
۲۱-فروردین-۱۳۹۵, ۱۵:۵۳:۰۶

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [پروژه] [پروژه] IMU شش درجه آزادی با MPU6050 salehjg 2 14,621 ۲۵-دى-۱۳۹۷, ۰۳:۴۴:۳۰
آخرین ارسال: asadollah
Cool [پروژه] پروژه ریموت کنترل کد لرنینگ Nimaaryamehr 22 34,504 ۲۹-آبان-۱۳۹۷, ۰۱:۱۰:۵۱
آخرین ارسال: 340_.abbas._
  پروژه RFID با ماژول EM-18 robojalal 34 39,276 ۳۰-اردیبهشت-۱۳۹۵, ۲۰:۱۴:۴۶
آخرین ارسال: 2Alborz
  پروژه های عملی h0x00i 9 25,089 ۲۸-بهمن-۱۳۹۴, ۱۲:۲۴:۵۳
آخرین ارسال: sroushimanian
  پروژه ساعت-تقویم-دماسنج دیجیتالی reza-m 9 12,569 ۱۱-بهمن-۱۳۹۳, ۱۳:۲۲:۰۲
آخرین ارسال: farshadfadaiee
  تشخیص حرکت توسط وبکم sharin 1 6,446 ۰۱-مرداد-۱۳۹۲, ۰۲:۲۳:۵۸
آخرین ارسال: lolipop
  پروژه شارژر همراه با پورت usb omid_phoenix 2 11,478 ۲۴-فروردین-۱۳۹۲, ۲۰:۱۹:۳۸
آخرین ارسال: behzad-khazama
  یک کتابخانه کامل برای WinAVR و AVRGCC ha_60 3 5,964 ۲۳-خرداد-۱۳۹۱, ۱۱:۱۸:۱۶
آخرین ارسال: behzady
  مدار تشخیص رنگ EBKA 18 27,802 ۲۲-اردیبهشت-۱۳۹۱, ۲۳:۴۳:۲۶
آخرین ارسال: EBKA
  آموزش پردازش تصویر و بررسی الگوریتم های آن salehjg 13 30,218 ۱۹-اسفند-۱۳۹۰, ۰۰:۳۷:۳۵
آخرین ارسال: nedam

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS