امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چرا تو ایران ویج سوت و کور شده؟
نویسنده پیام
babyy آفلاین
بازنشسته

موضوع‌ها: 141

تشکرها : 35081
( 26090 تشکر در 9068 ارسال )
ارسال: #12
RE: چرا تو ایران ویج سوت و کور شده؟
(۳۰-تير-۱۳۹۲, ۱۲:۵۹:۵۰)parviz2012 نوشته است: چرا دوست عزیز چطور یادتون نیست شما یه جا پرسیدید اتفاقا من هم پایه هستم با یکی یه پروژه کار کنم . درسته؟ بعد گفتید تخصص شما در چیه؟ من هم جواب دادم میتونید پروفایلم رو ببینید. بعد از اون بود که babyy - morning هم پست زدن. درسته؟
دارم به ایران ویج شک میکنم. مگه من چه حرفی زدم که پست منو پاک میکنید؟ آقا اینجوری خوب نیستا شما که میگید یه پیشنهاد برای بهتر شدن ایران ویج بدین، چرا خودتون اینجوری هستید . چرا پاک میکنید؟
دوستان عزیز اینجوری نمیشه. میاید تز یدید بعد پاک میکنید. اول دقت کنید به حرفها ببینید کی اول شروع کرد کی چی گفت . ایشون گفته بود اتفاقا من هم دبنال یه پایه میگردم برای شروع پروژه بعد گفتن شما چی کار کردید؟ من هم نوشتم پروفایل من رو نگاه کنید اونجا نوشته.
ایها الناس این اشکال داره؟ دوست دارم بشنوم از مسئول بخش چرا؟

سلام
من مخفیشون کردم؛
هم سوال دوستمون و هم جواب شما از سر کل‌کل بود؛ واگه پاک نمیکردم و ادامه پیدا میکرد قطعا به جای باریک کشیده میشد!
اگه قصد کمک کردنه بهتره منم منم ها کمتر بشه؛ شعار این فروم این بوده که همه چیز را همه‌گان دانند؛
پس اگه اجازه بدید بحثی که راه انداختین در یک فضای آروم و خوب پیش بره ممنون میشم

(۳۰-تير-۱۳۹۲, ۱۱:۲۴:۴۵)SBRE77 نوشته است: سلام

هر کس به سوال کسی چواب داد بهش یه امتاز کاربری بدید Biggrin
مثلاً هر ... تا جواب یک ستاره.

خب الا که ستاره میگیرن! به تعداد پست ها ستاره میگیرن! بعدشم کاربر فعال و کاربر افتخاری و مدیر آزمایشی و مدیر بخش و . . . هم هست دیگه!
۳۰-تير-۱۳۹۲, ۱۳:۴۱:۴۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : orange signal, sharin, omid_phoenix, saber.k, Ambassador
morrning آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 10

تشکرها : 17
( 138 تشکر در 55 ارسال )
ارسال: #13
نقل قول: خب الا که ستاره میگیرن! به تعداد پست ها ستاره میگیرن! بعدشم کاربر فعال و کاربر افتخاری و مدیر آزمایشی و مدیر بخش و . . . هم هست دیگه!
مشکلش اینه که تعداد پست ها ملاک خوبی نیست چون خیلیا میان فقط واسه اینکه چیزی گفته باشن پست میزنن.
مثلا من دیدم یکی مشکلی درباره کریستال ریپورت داشته بود . جوابی که یکی از کاربرا داده بود این بود
"برا منم یه بار همچین مشکلی به وجود اومده"

بابکا مرد نکونام نمیر هرگز    مرده آنست که نامش به نکویی نبرند  :lol:
۳۰-تير-۱۳۹۲, ۱۴:۳۵:۳۸
تشکر شده توسط : saber.k, babyy, sarv, Ambassador
omid_phoenix آفلاین
مدیر بخش

موضوع‌ها: 108

تشکرها : 12682
( 15433 تشکر در 4574 ارسال )
ارسال: #14
(۳۰-تير-۱۳۹۲, ۱۴:۳۵:۳۸)morrning نوشته است:
نقل قول: خب الا که ستاره میگیرن! به تعداد پست ها ستاره میگیرن! بعدشم کاربر فعال و کاربر افتخاری و مدیر آزمایشی و مدیر بخش و . . . هم هست دیگه!
مشکلش اینه که تعداد پست ها ملاک خوبی نیست چون خیلیا میان فقط واسه اینکه چیزی گفته باشن پست میزنن.
مثلا من دیدم یکی مشکلی درباره کریستال ریپورت داشته بود . جوابی که یکی از کاربرا داده بود این بود
"برا منم یه بار همچین مشکلی به وجود اومده"
ما یه عنوان کاربری داریم که بصورت پیش فرض و براساس تعداد ارسال به کاربرا تعلق میگیره
مثل کاربر-داره خودمونی میشه-آخر فروم باز و...

یه گروه ترفیع داریم که بر اساس قابلیت کاربرا از طرف مدیریت تعیین میشه
فرضا کاربری که روزانه تعداد ارسال بالایی در جهت کمک به سایت داشته باشه یا تعداد پست هاش مفید و جامع باشن، ترفیع <کاربر فعال> میگیره

مدیر آزمایشی و مدیر بخش و ناظم و سایر ترفیع ها هم ملاک خاص خودشون رو دارند و به هیچ وجه براساس تعداد ارسال تعیین نمیشن

۳۰-تير-۱۳۹۲, ۱۵:۱۳:۳۴
تشکر شده توسط : saber.k, babyy, orange signal, Ambassador
parviz2012 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 16

تشکرها : 4
( 98 تشکر در 74 ارسال )
ارسال: #15
آقای babyy لطفا برش گردونید و اون قسمت از متنش که نشان دهنده منم منم بود رو به من نشون بدید. اگه دو نفر هم دیگه رو اینجا برای همکاری پیدا میکنن منم منم حساب میشه ؟ واقع بین باشید دوست عزیز کار مناسبی انجام ندادید . جالبه آقای kimia fars هیچی در این باره نمیگن.

گمان مبر که به پایان رسیده کار جهان / هزار باده ناخورده در رگ تاک است
۳۰-تير-۱۳۹۲, ۱۵:۵۴:۱۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : orange signal
babyy آفلاین
بازنشسته

ارسال: #16
(۳۰-تير-۱۳۹۲, ۱۵:۱۳:۳۴)r0b0 نوشته است: مدیر آزمایشی و مدیر بخش و ناظم و سایر ترفیع ها هم ملاک خاص خودشون رو دارند و به هیچ وجه براساس تعداد ارسال تعیین نمیشن

چشمت کور هیچوقت نمیزارم ناظم بشی BiggrinBiggrin
میگم واسه اینکه حرف دوستمون هم عملی بشه؛ نظرتون چیه اون سرویس امتیاز دهی رو فعال کنند؟ که هر کاربر علاوه بر تشکر یه امتیازی هم بتونه بده؛‌ البته قبلا هم فعال شد اما نمیدونم چی شد غیر فعال شد Biggrin خوبه اینطوری؟

(۳۰-تير-۱۳۹۲, ۱۵:۵۴:۱۶)parviz2012 نوشته است: آقای babyy لطفا برش گردونید و اون قسمت از متنش که نشان دهنده منم منم بود رو به من نشون بدید. اگه دو نفر هم دیگه رو اینجا برای همکاری پیدا میکنن منم منم حساب میشه ؟ واقع بین باشید دوست عزیز کار مناسبی انجام ندادید . جالبه آقای kimia fars هیچی در این باره نمیگن.

اولا که که من پستتون رو نگفتم منم منم کردین! عرض کردم هی منم منم نکنید! شما پستی دادین در مورد فروم، و در همون راستا هم هرکی نظری داشته باشه میگه!

اینکه دوستمون میگه اصلا من منتطر یه پایه بودم واسه شروع و از این حرفا حالت خوشی نداره Biggrin

دوما همین که دارین هی دارین این موضوع رو ادامه میدین خودش نوعی منم منم کردنه Biggrin

و اینکه چرا اعصبانی‌ای بابا Biggrin
۳۰-تير-۱۳۹۲, ۱۶:۵۳:۵۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : rockeagle, sharin, Ambassador
orange signal آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 18

تشکرها : 7077
( 9352 تشکر در 3221 ارسال )
ارسال: #17
نقل قول: میگم واسه اینکه حرف دوستمون هم عملی بشه؛ نظرتون چیه اون سرویس امتیاز دهی رو فعال کنند؟ که هر کاربر علاوه بر تشکر یه امتیازی هم بتونه بده؛‌ البته قبلا هم فعال شد اما نمیدونم چی شد غیر فعال شد خوبه اینطوری؟

ClapClap
این قابلیت هم خوبه و هم بدBiggrin
خوبیش واسه اینه کاربری مثه من که از اطلاعات دوستان استفاده میکنم و یاد میگیرم بتونیم با امتیاز دادن از زحمت فلان کاربر تشکر خوبی کرده باشیم
و بدیش اینه که:
ما که نمیتونیم اخطار بدیم میتونیم ..Whistle
۳۰-تير-۱۳۹۲, ۱۷:۱۱:۵۱
تشکر شده توسط : babyy, Ambassador
parviz2012 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 98 تشکر در 74 ارسال )
ارسال: #18
دوست عزیز . چیزی به نام منم وجود نداشت من فقط گفتم میتونی تو پروفایل ببینی چه چیزایی کار کردم. همین.... چرا شما مثل دولتی ها ریختی سریع حذف کردید؟ من مشکلم اینه .این نوع حرفا روزی صد بار داره توی برنامه نویس گفته میشه دوستان با هم آشنا میشن این کجاش مشکل داره. شما که در سمت ناظم هستید اینجوری پستهارو حذف مینید واقعا مثل یه دادگاه عمومی میمونه که همه باید از فیلتر اون گذر کنن خیلی سخت گرفتید. خداییش برام زور داشت که اونها رو پاک کردید.من به اون دوستمون که اینو گفتند چه جوابی دارید بگید؟ چون ایشون مطرح کردند. برای اطلاع اینو بدونید من در حال حاضر با کسانی که توی برنامه نویس پیدا کردیم یا کردند ، در حال انجام فعالیت هستیم. این بده؟ لا اله الا اله....

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۰-تير-۱۳۹۲, ۱۹:۲۰:۱۰، توسط parviz2012.)
۳۰-تير-۱۳۹۲, ۱۹:۱۸:۵۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : kimiafars, orange signal
babyy آفلاین
بازنشسته

ارسال: #19
(۳۰-تير-۱۳۹۲, ۱۷:۱۱:۵۱)مهشید.الکترونیک نوشته است: ClapClap
این قابلیت هم خوبه و هم بدBiggrin
خوبیش واسه اینه کاربری مثه من که از اطلاعات دوستان استفاده میکنم و یاد میگیرم بتونیم با امتیاز دادن از زحمت فلان کاربر تشکر خوبی کرده باشیم
و بدیش اینه که:
ما که نمیتونیم اخطار بدیم میتونیم ..Whistle

نه دیگه! میتونید امتیاز منفی بدید!‌

(۳۰-تير-۱۳۹۲, ۱۹:۱۸:۵۱)parviz2012 نوشته است: دوست عزیز . چیزی به نام منم وجود نداشت من فقط گفتم میتونی تو پروفایل ببینی چه چیزایی کار کردم. همین.... چرا شما مثل دولتی ها ریختی سریع حذف کردید؟ من مشکلم اینه .این نوع حرفا روزی صد بار داره توی برنامه نویس گفته میشه دوستان با هم آشنا میشن این کجاش مشکل داره. شما که در سمت ناظم هستید اینجوری پستهارو حذف مینید واقعا مثل یه دادگاه عمومی میمونه که همه باید از فیلتر اون گذر کنن خیلی سخت گرفتید. خداییش برام زور داشت که اونها رو پاک کردید.من به اون دوستمون که اینو گفتند چه جوابی دارید بگید؟ چون ایشون مطرح کردند. برای اطلاع اینو بدونید من در حال حاضر با کسانی که توی برنامه نویس پیدا کردیم یا کردند ، در حال انجام فعالیت هستیم. این بده؟ لا اله الا اله....

الان من چی کنم شما کوتاه بیایی؟ Biggrin
توی فروم همه باهم نزدیکند؛ واسه همین از دعوا پیشگیری میشه؛ توی برنامه نویس دعوا بشه بصورا ضربتی کاربرا دیلیت میشن BiggrinBiggrin
۳۰-تير-۱۳۹۲, ۲۰:۱۹:۵۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : sharin, morrning, Ambassador, kimiafars, orange signal
kimiafars آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 71

تشکرها : 663
( 1139 تشکر در 512 ارسال )
ارسال: #20
خوب اقای ناظم که پست رو پاک کردن فکر کردن مشکل به وجود میاد یا منم منمی این وسط بوده

parviz2012 عزیز من یه سایت دارم که یکسری اطلاعات رادائما براش میفرستیم و میگیریم حالا میخوام برای مواقعی که افلاین هست یا اینترنت بوق ایران قعطه یه برنامه بنویسیم که تو بانک اس کیو ال ذخیره کنه و چک کنه هر وقت اینترنت وصل شد اطلاعات را بفرسته روی سرور سایت البته خودم یه چیزهایی با وی بی 6 نوشتم اما حوصلم نشد ادامه بدم یعنی رفتم رو خود سایت کار کردم و وقت نکردم بنویسمش برای اتصال به سایت هم یک سری توابع وکلاس نوشتم که میشه ازشون استفاده نمود
البته این برنامه به قفل سخت افزاری هم مجهزه و هر کس خواست باید بابتش پول بده و کاربرد زیادی هم داره
حالا هر ک یپایه هست بگه چی میخواد تا منم بهش توضیح بدم تا کار را شروع کنیم

تولید دیمر قناری و دستگاههای کنترل سالن هیدروپونیک و اکواپونیک(انبردست)anbordast.ir[url=anbordast.ir][/url]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۰-تير-۱۳۹۲, ۲۱:۴۷:۲۵، توسط kimiafars.)
۳۰-تير-۱۳۹۲, ۲۱:۴۰:۵۷
babyy آفلاین
بازنشسته

ارسال: #21
توی بخش مربوطه پست بدید خواهشا

-------------
الان میان میگن چرا خواهش میکنی Biggrin
۳۰-تير-۱۳۹۲, ۲۱:۵۱:۵۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : saber.k, sharin, behzady, Ambassador, kimiafars
parviz2012 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 98 تشکر در 74 ارسال )
ارسال: #22
خیله خب بخدا اگه همون اول اینها گفته میشد مشکلی بود؟ نه دعوایی بود نه از خود تعریفی بود و ....... بسیار سپاسگزارم آقای babyy از محبتی که کردید و همچنین دوستمون آقای کیمیا. لطفا اگر خواستید حذف کنید قبلش یه اطلاع بدید میخواید چه کنید.
آقای کیمیا من وی بی خیلی ساله کار نکردم. درسته حالم از برنامه نویسی سیستمی بهم میخوره ولی اگه دات نت سی شارپ میخواید ادامه بدید من هستم.
اگه اصاعه ادب شد مارو ببخشید .متشکر....

۳۱-تير-۱۳۹۲, ۰۱:۳۷:۴۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : babyy, Ambassador, kimiafars

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ایران ویج دسکتاپ mohamadpk 24 18,706 ۰۷-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۰:۴۳:۵۳
آخرین ارسال: ha_60
  چرا سایت ایران ویج اینجوری شده !؟ reza_vb6 12 12,600 ۲۴-فروردین-۱۳۸۹, ۰۰:۵۰:۳۹
آخرین ارسال: Agary
  ساخت برنامه های اختصاصی برای ایران ویج yeketaz 15 9,216 ۱۹-مرداد-۱۳۸۷, ۰۱:۳۷:۲۶
آخرین ارسال: amirjan
  مشکلات سایت ایران ویج mojtabamalaekeh 10 7,749 ۰۴-دى-۱۳۸۶, ۰۹:۴۷:۳۱
آخرین ارسال: ha_60
  سایت تخصصی برنامه نویسی ایران ویج golbarg_2008 0 3,161 ۰۱-آبان-۱۳۸۶, ۱۷:۵۴:۲۱
آخرین ارسال: golbarg_2008
  برای شما از ایران ویج mail میاد ؟ HoseinVig 19 11,021 ۳۰-تير-۱۳۸۶, ۰۱:۵۰:۰۹
آخرین ارسال: EleRam
  سرویس اینترنتی جدید ایران ویج vahid2000 14 9,801 ۲۱-آبان-۱۳۸۵, ۱۱:۴۲:۳۴
آخرین ارسال: arnh
Question ایران ویج چطوری تأمین میشه؟ mri_6889 5 3,855 ۳۰-شهریور-۱۳۸۵, ۰۹:۱۷:۰۲
آخرین ارسال: arashps
Exclamation مشکل دانلود از فورم ایران ویچ --Milad-- 1 6,879 ۲۰-مرداد-۱۳۸۵, ۱۶:۴۱:۵۴
آخرین ارسال: amirjan

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS