امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ساخت ماژول
نویسنده پیام
kimiafars آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 71

تشکرها : 663
( 1139 تشکر در 512 ارسال )
ارسال: #1
ساخت ماژول
با سلام
من درصدد ساخت یک ماژول هستم که تو ایران نیست و اکثر برنامه نویسان و همکاران انرا خودشان می سازند این ماژول شباهتی باماژولهای فرستنده گیرنده دارد که می شود از ان در مدارات گوناگونی استفاده کرد
نمونه خارجی هم داره اما خیلی ساده و روش ارتباطی خاصی هم نداره و پارالل هست
و توی ایران هم کسی نمی فروشه حال می خوام این نموننه را بسازم و بدم به بازار
اصلا روی اینجور کارها تو ایران میشه حساب کرد ؟
مشتریام که عمده بخرن کیا هستند؟
اندازش باید چقد باشه و....
ضمنا اگه کسی پایه ساخت ماژول هست هم پیام بده تا دست به کار شویم و راجع به ماژولهایی که تو بازار نی ست تحقیق کنیم
ممنون راهنمایی بفرمایید

تولید دیمر قناری و دستگاههای کنترل سالن هیدروپونیک و اکواپونیک(انبردست)anbordast.ir[url=anbordast.ir][/url]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۱-شهریور-۱۳۹۲, ۲۲:۴۹:۴۶، توسط kimiafars.)
۱۱-شهریور-۱۳۹۲, ۲۲:۴۷:۰۰
تشکر شده توسط : akbar8, omid_phoenix, hadikh73, Ambassador, mhpc2009, salehjg
akbar8 آفلاین
عضو افتخاری

موضوع‌ها: 67

تشکرها : 1080
( 2045 تشکر در 565 ارسال )
ارسال: #2
RE: ساخت ماژول
سلام
اسم نمونه خارجی روو میگین؟؟
۱۱-شهریور-۱۳۹۲, ۲۲:۵۰:۲۸
تشکر شده توسط : babyy, hadikh73, kimiafars, Ambassador, salehjg
sharin آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 28

تشکرها : 3714
( 8171 تشکر در 2772 ارسال )
ارسال: #3
سلام.

اتفاقا منم قبلا همچین فکرهایی تو سرم بود ( ساخت ماژول های مشابه خارجی که تو ایران نیست و می شه ساختشون )
اما چندتا مشکل هست.
1- برای این کار باید چند نفر رو فرستاد زیر و بم بازار و صنعت و خلاصه چیزایی که نیاز هست رو در بیارن و اطلاع بدن.
2- کسایی باشن که از عهده ی ساختش بر بیان.
3- به پشتوانه ی حرکت شمارهه 1 ، عده ای بازاریابی و تبلیغات خفن انجام بدن.

طبیعتا نیاز به مایه ی اولیه هم هست.

هر کدوم از مراحل بالا بلنگه ، کار نتیجه نمی دهه. ارزش هر مرحله به اندازه ی هم هست!

می شه یه طرح رو عملی کرد و بعد شرکتی رو گیر آورد که تولید انبوه کنه و از فروش محصول سودی به طراح تعلق بگیرهه.
برای شروع بهترین کارهه! اما همچین جایی پیدا می شه؟! اگر پیدا بشه آیا به طرحت اعتماد می کنه؟!

راه دیگه اینه که شرایطی رو که بالا گفتم ایجاد کرد و با مایه ی اولیه خود گروه کار رو تولید انبوه کنه.
در این مورد بعید هست تک نفرهه موفقیتی حاصل بشه.

بعد از تولید ، بخشی از فروشش رو می شه به عهده ی فروشگاه های اینترنتی گذاشت ، اما نه همه اش رو.

از اونجایی که دست ما از دنیا کوتاه هست و کارگروهی و خلاقیت و ... سطحی زیر خط فقر دارهه ، توفیقی حاصل نشد. ( از جانب خودم )
اما اگر گروهی تشکیل بشه که واقعا بها بدن ، چرا که نه؟ ، شدنیه :)

۱۲-شهریور-۱۳۹۲, ۰۱:۱۱:۳۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : hadikh73, kimiafars, babyy, Ambassador, mhpc2009, salehjg
hadikh73 آفلاین
مدیــر کـل سایـت

موضوع‌ها: 43

تشکرها : 13641
( 14739 تشکر در 4686 ارسال )
ارسال: #4
دو حالت داره

اگر سرمایه دارین
یه دستگاه برای طراحی پی سی بی می خواهین
یه چند نفر برای مونتاژ می خواهین
یکی از افراد نزدیکتون باید 24 ساعت بالای سر اون افراد باشه
خودتون هم باید بازاریابی و خرید قطعات کنین
دیگه مشکلتون حله

اگر سرمایه ندارین
طرحتونه می سازین
اونه ثبتش می کنین
برگه ی ثبت اختراع رو میبرید یه جا دقیق یادم نیست کجا بود خواستید بگید تا بپرسم
بعدش یه چندماهی باید برید دنبال کار هاش
اون موقع یه وام بزرگ بهتون میدن با سود کم و پرداخت دراز مدت
شرکت میزنید و.....
این راه دوم خیلی دوندگی دارهWhistle

برای مشتری خودتون بهتر میدونید که کجا گیر میاد همون جا ها می تونید عمده بفروشین

درضمن این کار خیلی دردسر داره و خیلی خوب هم جواب میده باید یکم سختی بکشین و محصولتون که شناخته شد دیگه پولتون از پارو بالاتر میره البته باید درست جواب بده و دیگه ملت سراغ نمونه ی خارجی نرن
موفق باشید

۱۲-شهریور-۱۳۹۲, ۰۱:۴۲:۱۵
تشکر شده توسط : kimiafars, babyy, Ambassador, mhpc2009, salehjg
kimiafars آفلاین
کاربر با تجربه

ارسال: #5
ممنون از همتون که نظر دادید اونهایی که فرمودید را تا حدودی میشه حل کرد
البته سرمایه زیاد که نداریم اگر هم خواستیم کار کنیم باید خود برو بچه های ایران لد باشیم البته با هم قرارداد هم ببندیم
و شروع به طراحی و ساخت کنیم
حالا یه سوال ؟
یه فروشگاههایی از فرومها سر بر اوردن که دارن ماژول میزنن مثل هدر بورد و سیم 908 و ... که البته همیشه مشکل پشتیبانی و ارسال و... را هم دارند
اینها براشون میصرفه و کارشون گرفته یا نه ؟

درست کردن نرم افزار در کنار این نرم افزارها توصیه می کنید یا خیر ؟
مثلا من علاوه بر الکترونیک پروژه های php هم کاز می کنم و طرحهایی هم دارم که پ خ می کنم براتون
ایا میشه چند منظوره باشه؟

تولید دیمر قناری و دستگاههای کنترل سالن هیدروپونیک و اکواپونیک(انبردست)anbordast.ir[url=anbordast.ir][/url]
۱۲-شهریور-۱۳۹۲, ۰۹:۵۸:۵۷
تشکر شده توسط : babyy, Ambassador, hadikh73, salehjg
sharin آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #6
همکاری حضوری مشکلات عدیده ای دارهه ، وای به حال مدل اینترنتیش. مگر اینکه کارها زمانبندیه مشخصی داشته باشه و همینطور کار افراد همپوشانی نداشته باشه.

فروشگاه هایی که خودشون ماژول می زنن ، تعدادشون خیلی کمه.
برای تولیدش ، چند نفر طراحیش کردن ، یه گروه دیگه هم همونجا منتاژ می کنن.
قطعات اصلیش رو هم که واردات دارن ، ماژول ها رو علاوه بر اینترنت جاهای دیگه هم پخش می کنن و نمایندگی دارن.
از نظر صرفیدن که 100% براشون صرف می کنه و گرنه ادامه نمی دادن.

اما پشتیبانی کردن و سر و کله زدن با مشتری هم شاید وقتگیر ترین و بدترین قسمتش باشه ، که باز باید به عهده ی افراد خاصی باشه. پس چه بهتر کار ماژول ها در سطحی باشن که پشتیبانی نخوان ، یا کمتر بخوان.

کلا دسترسی به تهران یا داشتن واردات خیلی مهمه ، چون یه روز قطعه تو بازار هست و یه روز نیست. اینه که باید اطمینانی باشه و جدا از این خیلی ارزون تر تهیه بشه.

کلا هر قسمتش یه گیری دارهه. اگر عهده دار تولید انبوه اش کسی دیگه باشه از هر نظر بهترهه ، مگر اینکه قبلا تو این کار بوده باشید.
راستی اون فروم ها به هدف فروشگاه به وجود اومدهه ، خلاصه حساب و کتاب داشتن.
البته اونایی که تک محصولی هستن ، تو چشم نیستن ، خیلی مهمه که بشه انگشت نما شد و تو چشم بقیه بود، که لازمه ی یه کار مستمر هست. البته یه تک محصولی خاص و ویژه برای شروع می تونه صدا کنه ، البته این در صورتی هست که طرف ریسک پذیر باشه.
یه ماژول هم که روانه ی بازار می شه ، ازش چند صدتایی باید زده بشه تا هزینه ی کلش بیاد پایین ، همین هم برای شروع مبلغ قابل توجهی هست.

بحث نرم افزار و ... اگر مرتبط هست ، که می شه یه ویژگی خاص برای شما و قدرت مانور رو بیشتر می کنه.
اگر یه بخش کاملا جداست ، پس بهترهه کاملا جدا باشه ، اما می تونه زیر یه عنوان باشه ، مثلا بخش طراحی وب ، بخش نرم افزار کاربردی ، بخش الکترونیک و ... زیر پرچم یک سایت می تونه باشه ، اما در قالب بخش های جدا از هم.

مورد دیگه اینکه اگر موضوعات خوبی برای ساخت انتخاب نشه ، یا بازاریابی و تبلیغاتش اونجوری که باید انجام نشه ، حتی اگر ماژول خوبی ساخته شده باشه ، کار محکوم به شکست هست.

مورد دیگه اینکه شروع سخته ، چون شناخته شده نیستی. حتی یه مدتی رو مجبوری باید بدون سود کار کرد ( مخصوصا اگر قصد رقابت در محصول مشابه هست ) اما اگر تونستید خودتون رو معرفی کنید و جابندازید به ادامه اش می شه امیدوار بود و حتما به جایی خواهد رسید.

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۲-شهریور-۱۳۹۲, ۱۳:۳۸:۵۵، توسط sharin.)
۱۲-شهریور-۱۳۹۲, ۱۳:۲۹:۰۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : Ambassador, hadikh73, kimiafars, babyy, salehjg
kimiafars آفلاین
کاربر با تجربه

ارسال: #7
ممنون عزیزم
خوب به نظر شما چه ماژولهایی ارزش ساخت دارند و تو بازار الکترونیک میشه طراحی جدیدی براشون داشت البته اگر جزو ایده خودتون نیست یااگر هست در صورت تمایل پ خ کنید
برای کار کردن روی بخش بازاریابی و سایت به نظرتون میشه روی ایران لد حساب کرد و با اقا هادی کنار اومد یا یه سایت جدید باید راه بندازیم ؟البته من قبلا درصدد راه اندازی بودم و لی مدیر ندارم
که با هم سایتو بگردونیم هدف هم طراحی ماژول و... هست و در کل فروشگاه
به نظرم اگر پایه داشته باشه خیلی زود می تونیم مطرح بشیم
برای امتیاز طرحها و حق کپی رایت هم با شرکا یه قانون قابل اجرا می ریزیم
برای طرحها تا خیلی جاهاش رو میشه غیر حضوری پیش رفت و می مونه مراحل مونتاژ که باید با یک شرکت هماهنگ بشیم تا برد و... رابزنه ومنتاژ کنه
اما برای تبلیغات کمتر راهی را بهتر از همون فروم و مطرح کردن انجمن و سایت می بینم که جواب بده البته ابتدا باید ماژولهایی را طراحی کنیم که تو بازار لازمه و نیاز برنامه نویس را رفع میکنه تا بشه مطرح شد
و راههای دیگه تبلیغات هم نباید از یاد برد
در کل اگر تمایل دارید یه کار جدی تر را پیگیری کنیم و علاوه بر پشتیبانی و کمک رسانی به مردم یه در امد پایدار داشته باشیم بیاید تا طرحها و مشکلات را بررسی کنیم و دست به کار بشیم
این میون هر کسی هم که طرح جدید یا ماژول خاصی داشت استقبال می کنیم ما براش تولید و پخش می کنیم و ایشون را صاحب امتیاز طرح قرار می دیم
فکر کنم تبحر بچه های ایران لد از دیگر فروشگاههای طراح ماژول بیشتر باشه که قطعا همینطوره
حالا باز هم دوستان لطف کنن مشکلات احتمالی رو باز تر کنند و کسی طرحی و... داره که ثبت کرده و بشه روش مانور بدیم رو بذاره
اگر هم می بینید تاپیک عمومی هست تا زیر زمینیش کنیم یا
براتون یه هاست دست وپا کنم برای فایلها و ... البته انبردست به همین منظور ایجاد شده که تو اواتارم هست
ممنون از همه منتظرم

۱۲-شهریور-۱۳۹۲, ۱۹:۴۶:۳۷
تشکر شده توسط : Ambassador, salehjg
Ambassador آفلاین
مدیر بخش موبایل

موضوع‌ها: 79

تشکرها : 30371
( 9873 تشکر در 3843 ارسال )
ارسال: #8
سلام
جدای از صحبتای شما و دیگر دوستان من خودم همیشه یکی از طرفداران اینجور کارها بودم...

(۱۲-شهریور-۱۳۹۲, ۱۹:۴۶:۳۷)kimiafars نوشته است: برای کار کردن روی بخش بازاریابی و سایت به نظرتون میشه روی ایران لد حساب کرد و با اقا هادی کنار اومد یا یه سایت جدید باید راه بندازیم ؟البته من قبلا درصدد راه اندازی بودم و لی مدیر ندارم

من قبل در مورد کاری که مشابه کار شما بوده با آقا هادی و رسول جان صحبت کردم،‌هردو موافق چنین کاری هستن،‌اما خب باید خودتون باهاشون صحبت کنید.

موفق باشید...

START...

۱۲-شهریور-۱۳۹۲, ۱۹:۵۷:۲۳
تشکر شده توسط : kimiafars, babyy, salehjg
kimiafars آفلاین
کاربر با تجربه

ارسال: #9
باید دید کار به کجا می رسه بعد با ایشان صحبت کنیم انشاالله به نتیجه برسیم
ممنون از شما دوست گلم

۱۲-شهریور-۱۳۹۲, ۲۰:۱۳:۲۶
sharin آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #10
در مورد ماژول ها به وقتش باید بحث و بررسی بشه.
در مورد حساب کردن روی ایران لد ، همونطور که مسلم خان گفت باید با خودشون صحبت کرد.
اینکه بخواد بخش فروشگاه به ایران لد اضافه بشه ، یا اینکه 2 سایت جدا همکاری نزدیک با هم داشته باشن ، چیزیه که 100% باید با رسول خان و هادی خان صحبت بشه . چون اعتماد هم به این سادگی نیست ، باید همه ی جوانب رو در نظر گرفت.
اینکه محصولات زیر یک نام هم باشن مهم هست ، اگر الان جایی راه بندازید و بعد از اطمینان از موفقیت مثلا با ایران لد توافق بشه که ادغامی صورت بگیرهه هم ممکنه بخاطر تغییر نام مشکل ساز بشه.

از نظر اینکه ایران لد هست و از فروم های قدیمی هم هست ، اگر توافق بشه که فعالیت ها در همین سایت انجام بشه از نظرهایی بهترهه ، چون شناخته شده هست و نیازی به دوبارهه کاری نیست ، باعث رشد خود فروم هم در شرایطی می شه ...

اما اگر اهداف کلان اینور چیز دیگه ای بود ، اون موقع باید رفت دنبال یه سایت جدا.

----------

بحث مهم اطمینان سازی هست ، چه تضمینی برای سالم جلو رفتن کار و ... هست ، که این موارد رو باید شفاف کنید تا افراد بتونن بیان جلو...
حرف رو می شه زد ، اما برد عملیاتیش هست که اعتماد ایجاد می کنه.

----------

شاید جدا از ماژول ، بردهای با کاربرد مستقیم سود بیشتری داشته باشن . روی تولید پروژه های open source هم می شه تامل کرد. کلا کاری که بخواد صدا کنه ، باید با بقیه ی محصولات متفاوت باشه. گرچه شاید برای شروع به کار یه گروه اینترنتی جالب نباشه ، باید بیشتر بررسی کرد.

نقل قول: این میون هر کسی هم که طرح جدید یا ماژول خاصی داشت استقبال می کنیم ما براش تولید و پخش می کنیم و ایشون را صاحب امتیاز طرح قرار می دیم
البته همینطوری که نمی شه ، وگرنه قدم اول ورشکستگی هست ، مگر اینکه واقعا سرمایه دار باشید! ، طرح ها باید ارزش گذاری بشن و بعد اولویت بندی ...
چندتا طرح رو نمی شه با هم رفت جلو ، حداقل در شروع کار.

من پیشنهاد می کنم شما یا بقیه ی دوستان ، ایده هاشون رو برای تیم های بازاریاب و تبلیغات ، همینطور گروهی که نیازهای بازار رو بررسی می کنه بگن ، اگر این 2تا اوکی شد ، می شه بحث رو جدی تر دنبال کرد ، چون مشکل هر طراحی همین موارد هست.

مورد دیگه اینکه خودتون چقدر در کار بازار هستید؟ چون فقط اینترنت و فروم جواب نمی دهه. بقیه ی دوستان هم اعلام کنن ، خودشون ، یا اگر کسی رو می شناسن که می تونه کمک کنه.

مشکلات دیگه ای هم هست که اگر بحث جلو رفت اشارهه می کنم. منتظر نظرات و تجربیات بقیه ی دوستان هم هستیم.

۱۲-شهریور-۱۳۹۲, ۲۳:۱۲:۰۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : babyy, Ambassador, salehjg
kimiafars آفلاین
کاربر با تجربه

ارسال: #11
ساخت ماژول
اقا ادامه بحث راجع به ساخت ماژول را اینجا پیگیری بفرمایید

ایا ساخت بردهای اموزشی اختصاصی برای ایرانویج هم مقرون به صرفه هست ؟
چون تعدادی تاپیک بود که قصد ساخت برد اموزشی و هدر را داشتند اما به نتیجه نرسیده بود
الان خودمون برد لازمیم باید از فروشگاههای دیگه بخریم و از طرفی اموزش هم ندارند ما می تونیم بورد هم جزء کارهامون بذاریم با یه اموزش درست و حسابی و فکر کنم اگه روش کار کنیم فروش بالای داریم اما از دوستان با تجربه کمک بگیریم ببینیم چی میگنCool

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۴-شهریور-۱۳۹۲, ۱۶:۰۳:۵۲، توسط babyy.)
۱۴-شهریور-۱۳۹۲, ۱۰:۴۶:۳۰

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  آشنایی با ماژول های مورد استفاده در تابلو روان panel123 1 1,605 ۲۶-شهریور-۱۳۹۷, ۲۳:۳۵:۰۱
آخرین ارسال: hadikh73
  اتصال ماژول سریال به وای فای ht.perspo6 0 2,140 ۲۶-اسفند-۱۳۹۴, ۱۳:۴۹:۰۹
آخرین ارسال: ht.perspo6
  راه اندازی GPS با ماژول Ublox NEO-6M mehran032 2 5,464 ۰۸-اردیبهشت-۱۳۹۴, ۰۲:۵۲:۳۲
آخرین ارسال: alimogmov
  راه اندازی ماژول تابلو روان EBKA 14 11,028 ۰۲-اسفند-۱۳۹۳, ۱۳:۱۹:۱۰
آخرین ارسال: EBKA
  حساس ترین ماژول الترا سونیک در بازار کدام است؟؟ esisajad6 8 6,100 ۰۳-اسفند-۱۳۹۲, ۱۴:۰۲:۱۲
آخرین ارسال: esisajad6
  خروجی ماژول های gps 0121takpa 1 2,388 ۲۰-آبان-۱۳۹۲, ۰۱:۵۷:۱۹
آخرین ارسال: 0121takpa
  [سوال] ماژول بی سیم apcog 5 5,149 ۲۱-دى-۱۳۹۰, ۰۰:۴۵:۵۹
آخرین ارسال: atige

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS