امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نياز به همكاري (در مورد سريال هاي سخت افزارهاي شما)
نویسنده پیام
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #56

کد:
مسير فايل رو توجه كنيد. وقتي فايل در اين مسير موجود نيست
خوب عزيز دل برادر ويروش كشت پاكش كرده Amaze
البته من سه خط در ميون خوندم چون خيلي نوشته بودين كم بنويس هميشه بنويس :wink:
براي اجرا تو رم شما فايل رو بريز تو رم بعد يه پرش به ابتداي بر نامه بكن فكر كنم سخت ترين قسمت پيدا كردن ابتداي برنامه باشه كه فكر كنم از يه ديباگر استفاده كنين بعد ببينين از چه افستي شروع مي كنه
با هكر ها نمي شه در افتاد ولي براي اينكه جلوي آدمهاي عادي رو بگيرين اون برنامه اي بود كه من مي گفتم مدل هاي ديگش هم هست از ديباگ كردن برنامه جلوگيري مي كنه زيپ هم مي كنه

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۱۱-تير-۱۳۸۴, ۰۷:۳۷:۳۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

ارسال: #57

http://www.barnamenevis.org/forum/viewtopic.php?t=25284

هادی امین زاده
۱۱-تير-۱۳۸۴, ۰۷:۵۳:۵۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
mehdvirus آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 27

تشکرها : 0
( 39 تشکر در 26 ارسال )
ارسال: #58

آخه عزيز من الكي كه نيست اجراي يه برنامه تو ويندوز فقط قرار داادن كد هاي اون تو رم نيست كه هزار جور دردسر داره ويندوز مولتي تسك هست پروسس ميخاد زمان اجرا ميخاد بايد هر برنامه سهم اشتراك زماني داشته باشه تو ويندوز و هزار جور چيز ديگه باز اگه داس بوي يه چيزي
۱۱-تير-۱۳۸۴, ۱۴:۳۳:۰۴
NabiKAZ آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 48

تشکرها : 6
( 60 تشکر در 46 ارسال )
ارسال: #59

سلام
از دوستانم ايمان و حامد عزيز تشكر ميكنم .
حرفاتون رو هم قبول دارم ، كاملا منطقي هستند.

چيز خاصي به ذهنم نميرسه . جز در مورد هوش مصنوعي ، خب ميشه مثلا يه عدد تصادفي توليد كنيم و بر اساس عدد تصادفي توليد شده تصميم بگيره به چه شكلي پسوردي كه كاربر وارد كرده رو چك كنه . مثلا اگر عدد تصادفي توليدي كوچكتر از 100 بود ، از يه فانكشن استفاده كنه براي چك كردن پسورد. اگر مثلا عدد تصادفي بزرگتر از 100 بود از يه الگوريتم ديگه براي چك كردن صحت پسورد استفاده كنه و مثلا برنامه رو پاك كنه و يا نكنه يا اخطار خاصي بده يا نده . يعني بر حسب عدد تصادفي توليد شده از فانكشن ها يا پيغام هاي متفاوت استفاده كنه .
اين برداشتي بود كه كردم البته ميدونم مفهوم هوش مصنوعي فراتر از اين حرفاست ولي براي يه وي بي كار فرتر از اون فكر كردن كمي سخته و نياز به اساتيدي مثل آقا ايمان و بقيه داره .

اصلا چطوره ايمان يه راه حسابي بهمون ياد بده بعد هم قول بده جايي لو نده . ما هم با خيال راحت مرده خوري كنيم Amaze

چاكريم
نبي

۱۲-تير-۱۳۸۴, ۱۹:۵۱:۵۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
mehdvirus آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 27

( 39 تشکر در 26 ارسال )
ارسال: #60

ما مخلصيم آقا براي قفل گذاشتنن كه نه براي طراحي يك الگوريتم نگهداري از برنامه شما احتياج به يه سري اقدامات داريد اولا اينكه مهم براتون سرعت برنامه بالا باشه يا نباشه يا رو چه دستگاهي قرار اجرا بشه و ........ كه خودش جاي گفتگو داره
دوما چقدر مهم براتون اون برنامه و چقدر ميخواهيد وقت بگذاريد

راجع به يه اگلوريتم هم من نميدونم اطلاعات شما از پروگرمينگ و اسمبلي چقدر هست كه بخام الگوريتمي بگم كه شما بدون مشكل زيادي اونو پياده سازي كنيد مخصوصا به اقاي نبي كه با ويبي برنامه مينويسن و من نميدونم ميشه از اسمبلي تو ويبي استفاده كرد يا نه اخه اينطور كه ملومه دووست ندارن برنامشون كرك بشه پس بايد الگوريتم قوي هم بزارن ديگه

ولي بدون اسمبلي هم راه كار هايي هست كه ترجيحا اگه خواستن بهشون خصوصي ميگم كه ديگه ....................

راجع به الگوريتم هم فقط كافيه يه ذهن خلاق داشته باشيد و يه با تجربه كه اگه مشكلي يا نكته امنيتي بود بگه تا حالا انقدر تو يه موضوع بحث نكرده بودم. فكر كنم اين ديگه پست نهايي من باشه

هر كي كاري داشت اي دي من هست iman_pc_love
۱۳-تير-۱۳۸۴, ۰۰:۱۳:۱۹
NabiKAZ آفلاین
مدیر بازنشسته

( 60 تشکر در 46 ارسال )
ارسال: #61

سلام
من يه چيزي ميخوام كه حداقل ايمان نتونه راحت كركش كنه Amaze البته انتظار ندارم همه چيز رو مو به مو بگيد. فقط ايده و راه حل كافيه مثل همون قضيه هوش مصنوعي كه جالب بود.
در مورد سرعت ... سرعت برنامم كه خيلي كمه چون خيلي در هم و برهمه و اصلا متغيير تعريف نكردم فك كنم همشون Variant تعريف شدن كه خيلي حافظه اشغال ميكنه. كامپيوتر آنچناني هم نميخواد .. حجم فايل اجراييم هم بيشتر از 500 كيلو بايت شده فعلا !
در مورد اسمبلي كمي اطلاعات دارم . ولي متاسفانه به طور مستقيم تو وي بي نميشه استفاده كرد ولي يه سورس بود كه اسمبلي رو كمپايل ميكرد با وي بي.
مگه اشكالي داره زياد تو يه حث شركت كني . داريم استفاده ميكنيم از فرمايشاتتون :wink:

بازم تشكر
نبي

۱۳-تير-۱۳۸۴, ۰۴:۵۶:۲۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #62

سلام ديدم بحث شديد داغه گفتم منم چيزي گفته باشم.
اول از همه آقا ايمان يا همون آقامهدي گل مون خيلي ايده هاي جالبيه (به عملياتي شدنش كار ندارم ولي ايده هاي نويي هست)
درباره قفل ببينيد دزد وقتي وارد خونه ميشه يه راست ميره سمت يه چيزاي خاص مثل تلويزيون و ضبط و فرش و كمد و طلا و .... پس اولين قدم اينه كه ما توي خونه از اين چيزا نداشته باشيم (يعني به فرض يا خونه تلويزيون نداشته باشه و يا قابل حمل نبباشه چسب به ديوار باشه) براي طلا هم كمد اولين جاييه كه ممكنه دزده بره سراغش خوب تو تو كمد نزارش حتي يه چيز ساده كليد كمد رو رو ديوار آويزون كن باور كن دزده ممكنه در كمد رو بشكنه ولي هرگز به فكرش نرسه كليد رو ديواره. طلا رو بزار تو مثلا يه بشقاب قاطي ظرفا.
حدود 40 سال پيش كه جنگ سرد تو آمريكا و شوروي بود يك پرفسور آمريكايي يه طرحي داد كه الان پايه خيلي از كاراست مثل همين اوپن سورس . گفت اگه ميخوايي جاسوس تو سازمانت نداشته باشي بايد بجاي مخفي كردن كارات اونها رو تو مجلات منتشر كني. اينطوري جاسوس نداري .
الزاما سخترين راه مطمين ترين راه نيست گاهي وقتا سادهترين راه خيلي ضريب اطمينان بيشتري داره.(سعي كن تو اينطور مواقع جاي كركر فكر كني نه جاي خودت)
يه مثال ميزنم توي دانشگاه يه روز از من خواستن يه برنامه بنويسم كه هيچ كس نتونه ديسك غير مجاز بياره سايت .منم يه برنامه نوشتم كه ميرفت تو حافظه مقيم ميشد و هر دستيابي به ديسك رو چك ميكرد (روي ديسكهاي سايت يه چيزي گذاشته بودم كه با ديدن اون برنامه ميفهميد كه ديسك مجازه) حالا اين پيام كجا بود و چي بود جالبه كه اين پيام تو آخرين سكتور ديسك زده شده بود و يه عدد 1 بود ولي چون همه دنبال بوت سكتور و فت و روت بودن هرگز بفكرشون نرسيد كه بابا شايد در جايي غير اين باشه . واسه همين تا مدتها برنامه بدون هيچ مشكلي كار كرد (تا اينكه يه نفر ديسك رو برده بود بيرون و يه ديسك كپي ازش گرفته بود)
درباره آلوده كردن كامپيوتر توسط برنامه كه كپي غير مجاز شده شديدن توصيه ميشه اين كارو نكنيد چرا شو بخون :
يه شركت ايراني (جز اولين شركتهاي نرم افزاري ايران هم هست) يه همچين كاري رو روي يكي از برنامه هاي اديتورش(مربوط به زمان داس ميشه) انجام داد يكي از مشتريانش از اون برنامه يه كپي بدون گفتن به شركت برداشته بود و روي يه سيستم ديگه قرار داده بود و اون سيستم هم آلوده شده و خراب شده بود وقتي طرف تحقيق كرده بود بهش گفته بودن اين برنامه اديتور (ميكر....ار) آلوده به يه ويروس مخربه . اين خبر چنان پيچيد تو تهران كه اون شركت بلافاصله اقدام به جمع كردن نسخه مربوطه كرد و نسخه بدون آلودگي رو داد بيرون .(فكرش رو بكن بگن برنامه شما آلوده به ويروسه خوب معلومه كسي نميخره)

آشنایی با نظریه زبان باعث شد تا بفهمم کامپیوتر اونی نیست که من میدونم.
۱۳-تير-۱۳۸۴, ۰۸:۳۴:۳۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

ارسال: #63

اقا اجازه هست
نمي دونم چرا نرم افزار هايي كه من پيش نهاد مي كنم رو قبول ندارين امروز سازمان نظم مهندسي بودم :evil: خيلي اعصابم خورد شد چون سي دي برنامه ما زير 10000 متر بود Amaze تحويل نمي گرفتن اگه خودم هم بخوام توضيع كنم كافيه يكيش رو بفروشي ديگه تمومه بنابراين رفتم تو فكر قفل اين دو تا برنامه رو چك كنين ببينين مي تونين كرك كنين هردو يه شماره سريال دارن و اگه شماره رو درست وارد كنين بهتون شماره رو نشون مي ده در غير اين صورت هم هيچي سورسش هم هست اگه خواستين بگين تا بهتون بدم ولي بدون سورس ببينين كسي مي تونه كرك كنه
البته روش استفاده كليد رو تكه تكه كردم تغيير دادم و هر تكه رو يه جايي چك مي كنم البته يه مشت كد الكي هم برا ي كسايي كه علاقه به ديباگ دارن اضافه كردم :wink: با وي بي هم نوشته شده با دوتا نرم افزار متفاوت هم محافظت مي شه كه به علت نداشتن Hex Editor خوب مي تونين نرم افزار ها رو تشخيص بدين
http://www.meditech.ir/temp/test.exe
http://www.meditech.ir/temp/test2.exe

هادی امین زاده
۱۳-تير-۱۳۸۴, ۱۸:۰۹:۳۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
NabiKAZ آفلاین
مدیر بازنشسته

( 60 تشکر در 46 ارسال )
ارسال: #64

سلام
اشكان جان ممنون اط توضيحات خوبت .
فقط در مورد مورد اخر كه گفتي ويروس همراه برنامتون نباشه و... به نظر من اشكال اون شركت اين بوده كه موضوع ويروس همراه برنامه رو مخفي نگه داشته و از همون ابتدا براي مشتري جا ننداخته . اصلا اگر اين قضيه آشكار نباشه و كراكر ها مطلع از همچين قضيه اي نباشن كه ممكنه اقدام به كرك كنن ، اما اگر همون ابتداي برنامه يه فرم باز بشه و اخطار بده كه آقا اگر برنامه كرك بشه مثلا هاردت فرمت ميشه ، حالا جرئت داري كرك كن! ايجوري اولا كسي جرات كرك به خودش نميده و هم اينكه به كاربر هشدار داده و در جريان قرار گرفته و مسئوليتش به عهده خودشه.
اين نظر من بود

در مورد برنامه هاي هادي هم متوجه نشدم كه اصلا اين برنامه ها چين . برم دون لود كنم ببينم چي چي هستن. البته يادت باشه ما اينجا روي شيوه قفل گزاري بحث نميكنيم . داريم راه هاي بالا بردن امنيت كد نويسي رو بر رسي ميكنيم .
بازم ممنونم ازت

تشكر
نبي

۱۵-تير-۱۳۸۴, ۰۴:۴۱:۲۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #65

آقا نبي اينطوري نيگاه نكن تو و من ميدونيم ويروس يعني چي و چطور گسترش پيدا ميكنه ولي مردم عادي با شنيدن ويروس لرزه به تنشون ميفته (و كامپيوتري ها از اين موضوع عجب استفاده‌هاي كلاني ميكننAmaze ) كافيه اعلام كني برنامه من ويروس داره ديگه واسه كسي مهم نيست كه اين ويروس چطوري فعال ميشه كاربرا از ترس حتي سمت برنامت نميان. :wink:

آشنایی با نظریه زبان باعث شد تا بفهمم کامپیوتر اونی نیست که من میدونم.
۱۵-تير-۱۳۸۴, ۰۸:۲۸:۱۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
NabiKAZ آفلاین
مدیر بازنشسته

( 60 تشکر در 46 ارسال )
ارسال: #66

ashkan نوشته است:آقا نبي اينطوري نيگاه نكن تو و من ميدونيم ويروس يعني چي و چطور گسترش پيدا ميكنه ولي مردم عادي با شنيدن ويروس لرزه به تنشون ميفته (و كامپيوتري ها از اين موضوع عجب استفاده‌هاي كلاني ميكننAmaze ) كافيه اعلام كني برنامه من ويروس داره ديگه واسه كسي مهم نيست كه اين ويروس چطوري فعال ميشه كاربرا از ترس حتي سمت برنامت نميان. :wink:

اينم حرفيه ...
ولي حداقل ميتونيم بنويسيم ، عواقب ناشي از كپي غير مجاز به عهده خودتونه...

۱۵-تير-۱۳۸۴, ۰۹:۰۶:۳۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  دعوت به همكاري با حقوق bah69man 0 1,804 ۱۷-فروردین-۱۳۹۰, ۰۹:۱۴:۴۹
آخرین ارسال: bah69man
  ارسال چاپ به پورت سريال sanjab2100 10 9,966 ۲۰-بهمن-۱۳۸۹, ۱۵:۵۰:۵۵
آخرین ارسال: ajlajlajl
Rolleyes نياز به راهنمايي براي قفل تلفني يك سي دي اتوران yaghoob.ekrami 3 4,557 ۰۳-اسفند-۱۳۸۸, ۱۸:۵۸:۲۳
آخرین ارسال: joker
  نياز به يه پکت (فوری) senator007 0 1,714 ۰۲-مهر-۱۳۸۸, ۰۲:۵۵:۰۶
آخرین ارسال: senator007
  نياز به كامپوننت اسكن و فكس javid67 2 2,776 ۰۳-فروردین-۱۳۸۷, ۱۴:۵۰:۴۵
آخرین ارسال: godvb
  نياز به OCX برای کار با FTP و گرفتن نام فایل های یه پوشه... St4r-S4t 2 2,346 ۰۸-اسفند-۱۳۸۴, ۱۴:۵۶:۰۵
آخرین ارسال: St4r-S4t
  چند سوال كه نياز به بحث دارن! Blossom 14 7,684 ۲۹-دى-۱۳۸۴, ۰۱:۲۹:۰۰
آخرین ارسال: Blossom
  كسي دوست داره همكاري كنه تو سايت edi_booter_222 0 1,635 ۲۶-آذر-۱۳۸۴, ۰۱:۲۶:۳۲
آخرین ارسال: edi_booter_222
  چند تا سوال در مورد گرفتن كليد مورد نظر خارج ازمحيط فرم و... St4r-S4t 13 9,188 ۱۵-آذر-۱۳۸۴, ۱۴:۴۳:۲۰
آخرین ارسال: St4r-S4t
  پورت سريال gold_garnet 1 1,769 ۰۷-آذر-۱۳۸۴, ۲۳:۴۲:۵۷
آخرین ارسال: meek

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS